LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112
Raspunsuri - Pagina 6
m_monique spune:
danutz felicitari pt primii pasi! la cati mai multi fara accidente!
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
danutz spune:
Vazut cu sfortari mari pozicile lui Nicole de Oanacat...frumoasa si Doamne cat a mai crescut si ea!!! Vazut si pozele puilor lui Anateo(cand om mai apuca sa ne mai si vedem prin parc?)
Pun si eu niste pozici unele mai recente, altele mai vechiute, sa vedeti cum si cu ce ne mai jucam noi.
Va pup si noapte usoara!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Shine spune:
fetelor, nu stiti cat de fericita puteti voi sa ma faceti.
Probabil ca o sa spun asta in fiecare mesaj, noi suntem mai mici, dar invatam de la voi.
pana acum am avut impresia ca sunt tampita si habar nu am avut sa crec un copil, si de-aia tre' sa ma chinui la fiecare masa, sa fac avioane cu lingurita, sa ii pun muzica (scooter, e singura pe care mananca), sa il asez de 1000 de ori in scaun,sa inventez tot soiul de trucuri ca sa manance bla,bla bla
cand colo, aflu ca mai sunt si alti copii care nu au rabdare sa stea in scaun.
deci nu sunt chiar asa tampita pe cat ma credeam.
Sper sa nu se supere Aelita.. este ok. Cu gasca de stelute in alta casuta
Aveti un ritm innebunitor la scris, abia ma tin dupa voi, dar nu ma laaaas
a_deju spune:
mda, tot la paralele evoluez si eu :)) in sensul ca mai bag cate-un hartog, mai bag si-un ochi pe forum.. :)) de-aici apatia, ca-n rest as zice.. si-as ziceee :)))
asta cu tara si fauna aferenta m-a cam dat si pe mine pe spate... io n-am tara (ba chiar si la romania renunt cu drag de s-o milostivi regina sa ne primeasca pe oricare din vastele-i dominioane..), drept urmare copilul mananca ca si restul familiei din culturile de raft de carfur, real, metro, etc...
unele chestiuni imi par duse chiar pana la extremul extremului, iar o protectie total inutila de tip bubble nu m-a prins si ma indoiesc ca ma va prinde vreodata...
ma retrag, ca ma cer hartoagele... ca asa-mi vine sa le pun pe foc... :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
m_monique spune:
danutz ce par mare are! e un scump! vad ca-l pasioneaza cuburile si calculatorul.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Mirona spune:
hop si eu la spartul targului:
noi servim tot din comert - borcanele nu mai papa cu placere. Deci in concedii n-are ce face - dar acasa ma straduiesc sa-i fac eu.
Vitel de la o macelarie din vecini - suntem mana in mana cu tipa de acolo si ne spune cand vine proaspat. Pui - de acasa - rar - asa ca - din comert mai des - si nu ma mai uit de unde provine ca-mi vine rau. Peste - file proaspat sau congelat. Oua i-am dat si de casa si din comert - sa fie intre 3-6 zile de la data ouatului.
Danutz mi-am cam sucit gatul la unele poze - dar a meritat.
noapte buna va doresc - ma retrag ca-s franta
Miro
Dorsilia spune:
Va multumesc mult pt raspunsuri!
Felicitari noilor mergareti-plimbareti!
Roxanica- am plans citind mesajul tau. Bietul copil cat l-ati chinuit cu atatea investigatii...bine ca au iesit ok macar. Cand ma gandesc ca vreau sa merg si eu cu Dea la ecografie abdominala si renala....
In concluzie cu carnea, care cum poate deci, de la tara, de la paritni, de la magazin. Exact asa si noi. De la mama carne si oua, de la magazin avicola pui ca Dani e fac pui la cuptor si puiul de casa e uscat si nu-l poate roade, de la marcheturile zonale, vezi realul vitel ca e tanar si se fierbe usor, e moale.
Miro, unde e macelaria aia unde steti pe-o mana cu tanti ca eu numa vita de o varsta cu mine am nimerit :P Sa fie Komoviand?
Ma intrebam daca de la germanica din borcanelele exclusiv cu carne, cred ca hipp, carnea aia scrie ca e bio? si e buna la gust oare? Dia, Mirona, Flore, Bebinuta ....luati vreuna asa ceva de la amelia?
noapte buna!
alexandra_25 spune:
Roxanicaaaaaa...ce mult ma bucur ca sunteti bine!!!!Azi imi faceam griji...am incercat din nou sa te sun...greu v-a fost dar e bine ca s-a terminat totul cu bine...
Iertare fetelor ca v-am intrebat a nu stiu cata oara de crema de fata...se pare ca si la proba asta am picat....am sarit peste capitolele alea!
Dolores...imi pare rau ca David e iar bolnavior...of prin cate trebuie sa treceti...
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Mirona
hop si eu la spartul targului:
noi servim tot din comert - borcanele nu mai papa cu placere. Deci in concedii n-are ce face - dar acasa ma straduiesc sa-i fac eu.
Vitel de la o macelarie din vecini - suntem mana in mana cu tipa de acolo si ne spune cand vine proaspat. Pui - de acasa - rar - asa ca - din comert mai des - si nu ma mai uit de unde provine ca-mi vine rau. Peste - file proaspat sau congelat. Oua i-am dat si de casa si din comert - sa fie intre 3-6 zile de la data ouatului.
Danutz mi-am cam sucit gatul la unele poze - dar a meritat.
noapte buna va doresc - ma retrag ca-s franta
Miro
de unde stii bre data ouatului??? ca m-am dus si mi-am numarat ouale de prin frigider, si toate-s cu o singura data pe ele... si ma indoiesc ca-i aia de ouat, dat fiind ca e 30.11.2007......... sa inteleg ca ele, oualelelelelele , tre' sa aiba doua stampile si ale mele e defecte..???
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
danutz felicitari pt primii pasi si multumesc
roxanica bine ati revenit acasa sanatosi!
dolores imi pare tare rau ca sunteti iar bolnaviori
dianarus sanatate si pofta de mancare
miro f tare faza cand a inceput kara sa faca ca indienii
dandusA ti-l dau pe al meu la tuns, ca si asa are boala....o data la 3 sapt
a mai facut cineva primii pasi azi, dar sa mor ca nu mai stiu cine....oricum FELICITARI
va pup ca moooor de somn, dani a dat trezirea azi ca niciodata la 5.30. am fost toata ziua zombi si eu si el
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006