LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ktrinel, noi shoppingul la viena il practicam cam de 3 ani, mergem la o sesiune de shopping cam de 2-3 ori pe an, si e fun si f practic... in tm si in vestul tarii lumea prefera sa mearga de 2-4 ori pe an la viena si sa shoppuiasca chestii de calitate la preturi f mici in comparatie cu ce gasesti in tm ... si pt oana, tot asa am facut majoritateta cumparaturilor de acolo sau din germania, ca in tm sunt preturi de 5-10 ori mai mari la hainute... de mancare de bebe nici nu mai vorbesc, ca aici nu gasesti sortimente, ce gasesti e produs in ungaria si sunt inferioare calitativ (oana nu le mananca, de ex), iar ca pret sunt la mai putin de jumate ... e cand am nascut nu am mai fost ca nu m-am incumetat cu copilu la asa drum, dar a fost sotul... oricum in primavara o sa mergem toti 3, am hotarat deja :) ... aaa, si ideea e ca merita mers pe 3-4 zile sa fie lejer si sa ai timp sa stai si la o cafea si la un strudel, si sa apuci totusi sa bati toate magazinele importante

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

aelitaaaaaaaaaa... ce face sofia? cum mai e burtica? .... mai stiti ceva de aelita?

marani, eu n-am vazut poze de la botez... au fost cumva si le-am ratat?

chinico, n-ati terminat cu bolitul? e bine bea?

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

danutz, noi mergeam cu masina la viena, deci nu stiu de sky.. oricum ca alitalia nu se poate sa mai fie vreo companie aeriana :) .. cat despre cazare, intr-o vreme am stat la niste prieteni in viena, si apoi la pensiuni de la periferie, preturi rezonabile si f ospitalieri , ff ok.. asa o sa mergem si in primavara, ca nu-mi vine sa ma car cu oana la hotel, parca e mai linsite si mai ok la pensiune ... vedeti numai sa nu mergeti pe weekend, ca n-o sa shoppuiti mare lucru, ca majoritatea magazinelor sunt inchise sambata si duminica ... merita mers de luni-vineri si poate mai apucati sa vizitati ceva .. spor... va invidiez, mi-e dor si mie... aaa, si sa mergeti in decembrie, ca e super viena in decembrie

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ma bucur ca s-a discutat aici despre jocul in 3, ca m-am inspirat si eu. de aseara l-am cooptat si pe dl. sot la joaca. singurul joc pe care l-a gustat zmeul a fost ascunsa. eu cu sotul ne-am ascuns la capetele canapelei din sufragerie, si-l strigam pe Andrei. el venea cand la unul cand la altul, si era atat de fericit cand ne gasea.
cu ocazia asta a facut si zmeul miscarea de seara, ca altfel nu poate dormi.

va multumesc minunatelor

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Danduso.. vezi ca parasc la Claudiu.. auzi la ea.. "tuns un mascul". Apropo, masculu era coleg sau ..? Si eu am vrut sa propun Ktrinelei accesorii argintii.. da nu stiam exact daca albastrul-cerneala e acela la care ma gandesc eu.. si n-am avut curaj.

repede pirasti...,ce sa spun ...vrei sa te pui bine la Claudiu...,las ca stiu eu...,nu era un coleg...,ca m-am saturat de astia...,am ginit si io pe unul pe strada si l-am intrebat daca vrea sa se tunda...si al meu a fost...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

danutz sora mea in vara a fost la shoping la viena si a stat aici:http://www.tourist-net.co.at/hotel/parzer/

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dianocica nu vrei sa rasp la tel? multam de galerie, fusei la interviu, rasp in 10 zile.
donia bine ai revenit, azi ma gandeam la tine. ......ghici....ai, ghicit, frezii
danutz distractie plcuta la viena!
multumim pt vizionat pozele si pt laude
sa va povestesc......a venit mai intai antonia si mario. antonia a fost dezbracata si a plecat. serios, a luat-o la picior, direct in bucatarie! n-a avut o treaba. simpatica foc si dezghetata! cand nu-i convine ceva TIPA!! si am auzit si eu un copil plangand de foame bravo ei! mario....mai mamos, statea pe langa porumbita, pana la un moment dat cand a uitat de ma'sa si s-a lipit de bambo. dar pana la urma si-a dat drumul si a mers si el peste tot. mihaita de lavinia un delcel cret! scump foc. tot el a facut si faza serii: eu cu lavinia la o tigara, mihaita era la bucatarie singur. mai iesea in sufra, se uita la copii, inapoi in bucatarie. nu stiu cine s-a dus la un moment dat sa vada ce face: el a scos toate rufele lui dani din masina de spalat (era pregataita numai sa ii dau drumul) si le-a trantit in bucatarie a facut reorganizare foarte foarte vesel si sociabil. rianna de lorym cumintica foc. s-*a jucat frumos, n-a plans, nimic. a papat fff bine, a papat si biscuit din mana de la florin....prima data celeste.....cea mai cuminte. n-are o treaba....toti se agitau, ea isi vedea de jocurile ei linistita. a mai vrut la mami din cand in cand, dar mai spre sfarsit ca era obosita. toti au fost niste ingerasi. minunati. fara incidente, fara accidente. super. n-a ramas nici un sertar/dulap nedeschis, au studiat tot. iar atrabtia serii a fost jucaria de la shelcore, au luat-o toti la rand, cateodata si 3 deodata.
din ciclul:idiot mum.....noi inventam idiot dad: am fost la interviu. florin a venit acasa la 4.30. eu am plecat pe la 5.15. dani papa deobicei la 5.30-6. vin acasa si il intreb pe florin: cum a papat dani? el: ce? eu: papa el: pai....trebuia sa manance? i-am dat repede papa si dupa aceea imi spune ca florin ca a vazut dani bibe si s-a pus pe urlat, el a crezut ca ii e somn, i-a dat 60ml de apa cu cereale si dani s-a culcat
va pup, fug si eu la copiii mei

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

sunt plina de uimire

1. pe bune ,voi numai carne «de la tzara» le dati ? si cei care nu au «tzara» ce fac? ..aoleo...Donia, tu de unde ii dai? btw, esti cam apatica....hai mai cu curaj...cheer up!

Pai n-auzi ca cica-i viciat aerul? Eu n-am nici o vina...
Dom'le, mai tzara decat am eu colea la cateva zeci de kilometri n-are nimenea! Menoniti de menoniti, care ara cu caii, fertilizeaza cu balega, nici macar nasturi nu accepta, din aia ca-n filme... mai natural ca aicilea nici la... Cucuietii din Vale nu gasesti.
Ca stiu eu cum se hranesc puii la tzara... cu tot felul de concentrate... ca daca i-ar hrani doar cu porumb ar cumpara lumea pui tot de la Viena, pe motiv de finante.
Ma rog, mai putin cand tzara inseamna mama si tata si stiti exact ce i se serveste puiului la masa. Altfel, fiti vigilente.
Da ma rog, cu toata tzara si tot menonitii tot mai multa incredere am in mancarea organica de la borcan si cand om termina cu etapa asta o sa trec la supermarketuri, macar astia sunt mai mult in vizorul inspectorilor de sanatate.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dia, Monica, merci pentru info. O sa fie de vineri pana luni inclusiv, adica 2 zile shopping, 2 zile vizitat. Cu cazarea ramane sa mai cautam.
Da Ktrinel, a ajuns sa fie muuult mai ieftin sa mergi la Viena la shopping decat sa cumperi din tara. mai ales daca cumperi garderoba pentru toata familia si mai ales lucrusoare pentru copil(am auzit ca Mothercare de aici practica si adausuri de 300% la anumite produse...incredibil!!!
Felicitari pentru noii umblareti, felicitari Laura pentru petrecerea reusita(si tin pumnii pt reusita slujba)!
Si...tanam TANANAM...Rares a facut in seara asta 3 pasi!!! Vezi Diana ca si fulguletii bucuresteni au inceput sa umblareasca!!!
Cu tema mancatului propusa de Dorsilia: noi servim oua si carnita de pui de la mama din curte (care mama e la 500 km dar tot trimite Mariei-sale la 2 saptamani), vitel servim proaspat din comert, si pestele a fost tot proaspat sau file congelat din comert.
Ma duc sa descarc niste poze...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

FELICITARI Rares pentru primii pasi!Sa fie cu noroc!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput