Bucurii se sept-oct 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andra, si mie imi place
Budinci de genul asta am mai facut eu, dar nu m-am gandit sa bag si broccoli; sigur o s-o fac de acum inainte. Multumesc!
mamicile pentru retete, mi le-am scris si eu.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Andra -am dat copy/paste - acum sa ajung la Carrefour sa iau broccoli..de abia astept sa vad ce reactie va avea grasanu..el nu e asa mare amator de budinci, dar eu tot mai sper

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, eu am copiat retele de la toate. Azi i-am dat bors (sau ciorba), iar maine ii fac supa crema de conopida. Nu i-am mai facut cam demult.

La Selgros au umplut standurile cu jucarii. A fost sotzul aseara sa ia niste pampersi si era plin, plin de jucarii.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Brocoli cred ca trebuie proaspat, nu congelat, nu?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

I'm back! Veshti rele: eu am, acum la batranete, varsat de vant. Sau, cum ziceam cand eram copil, "m-a varsat vantul". In afara eruptiei de bubitze ce incep sa ma manance, ma doare tare capul, de fapt ochii in cap si mi-e un somn de mor ("In casa patul e facut/Dar cine sa se culce?" - vorba lui Cosbuc)numai ca sarbatoritul n-are chef de nani si cum n-am cui sa-l plasez, ai mei fiind raspanditi prin diverse colturi alte tarii, stau cu scobitori la ochi si ma uit la el cum se joaca. Cred ca s-a subinteles ca M inca n-are nimic desi astept sa-l vad si pe el "pistruiat" cat de curand, avand in vedere faptul ca inca nu-i facusem ROR-ul (Priorix).

In rest, imi pare rau Adina ca a ajuns si migrena la tine, cred ca era la pachet promotional fulgi + migrena gratis.

Andra, fiindca vad dublu am citit reteta ta in 2 exemplare, asa ca degeaba m-ai avertizat.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lili- oooff, tare nasol...acum cred ca va lua si Mathias...aveti grija acolo...si mai ales ca trebuie sa stati in casa..oooff, offf - multa sanatate si o tona de ici pt mami pistruiata sa se faca bine

PRINTZUL

Mergi la inceput

Lili, ce rau imi pare! E greu sa faci asa o boala cand nu mai esti copil. Eu am facut cand eram in clasa a VI-a si m-au cam chinuit bubitele alea uracioase. Sanatate multa!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Upss eu nu am stiut azi ca e Sf. Matei si am spalat

LA multi ani ! celor care poarta numele de Matei. Cind am aflat ca sint insarcinata si speram sa fie baiat asta era singurul nume la care ma gindisem, poate la bb2 .

Am notat si eu cele doua retete de prajituri si sper sa le incerc in curind.Tarta aia merge facuta si cu alte fructe banuiesc decit ciresele !!!????

xandrutza_76eu am reteta de biscuiti asemanatoare dar cu praf de copt si cu margarina nu cu ulei.Am niste forme de plastic ( stelute, inimioare, fluturasi etc.). Ies tare haioase mai ales ca vin sarbatorile.

Eu azi am facut niste conopida pane din care a papat si Cosmi un buchetel cu piinica la masa de dupa amiaza.

Budinca am facut odata dintr-o punga cu : conopida, morcov si brocoli inghetate pe care le-am inabuist pe aragaz un pic si apoi le-am aruncat intr-un vas de yena tapetat cu unt si pesmet ,peste care am pus ou si lapte.Am papat jumate eu jumate Cosmi...deci a iesit buna.

Din legumele inghetate eu mai fac morcovi din aia mici( lunguieti sau rotunzi) pe care ii pun intr-o cratita cu capac si f putina apa, ii las asa la inabusit pina se dezgheata si sint buni de papat si apoi pun niste unt si sare. Ies o bunatate alaturi de o fripturica la gratar( cu pulpa de pui fac eu ).

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Monique, am ambele variante, deci si cea cu margarina; azi am facut biscuitii cu ulei, desi, initial am vrut sa fac cu margarina.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Floricel si Xandrutza - chiar ca m-ati facut curioasa de prajiturelele astea, sigur le incerc...Acum intrebari:
Floricel: 1 vanilie = 1 plic zahar vanilat??
in loc de visine, pot fi si banane sau ananas???

Xandrutza - se poate pune si praf de copt tot de la Dr Oetker, in locul amoniului???

PRINTZUL

Alexutza, o vanilie = un plic de zahar vanilat sau ceva esenta de vanilie, in functie de aromele preferate de voi. Eu sunt genul care mai "personalizeaza" retetele, nicodata nu respect 100% ce scrie acolo; la prajituri nu ma bag prea mult la facut modificari, eventual la arome pe ici pe colo insa.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput