Bucurii se sept-oct 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
alexutza_26 spune:
Andra - am vazut acum pozele cu micutul tero si saracul Rufus!!! superbe...
Lili - bafta la dr!!Tinem pumnii sa nu fie ceva grav!!!
Gety - asa si la mine, toata lume ama bate la cap - ma fa unul, ma fa unul...parca as face cozonaci..asa vorbesc!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
AdinaF spune:
Cristina, ti-am spus! ti-am spus! Felicitaaaari !!!
Mai ca m-as mai incerca si eu o data, daca as sti ca iese fetita.
Florina, vad ca ti-a prins bine pauza, ai o logoree
.
Eu o sa te dezamagesc cu retetele "bunicii", eu gatesc singura pt copilasi. De ex ieri am gasit o reteta noua pt paste pt copii, care mi-au fost refuzate cu nerusinare. Eu una raman deocamdata la cele clasice...
Faina faza cu "sefa" :)!
Pufy, ma bucur ca-zi merge mai bine (fizic), psihic, se rezolva si asta...
Lili, cu suflarea ta nu au ajuns doar fulgii de zapada pana aici, ci si migrenele ( de astea chiar nu mi-a fost dor),.
Acum va las, trebuie sa lipesc 250 de poze in album
, ca tare am ramas inj urma.
O zi faina!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
anangel_lexi spune:
La multi ani Matei, Mathias, Matteo!

Habar n-am avut ca azi e Sf. Matei!![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Nici eu nu am avut habar ca e Sf Matei - asa ca mea culpa si cu intarziere...
LA MULTI ANI!!!!
MATEI, MATTEO, MATHIAS!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
floricel79 spune:
La multi ani Mateilor!
Cristina, bestiala supa crema de broccoli!!! Am facut-o azi dar in loc de frisca am pus smantana; apropo de frisca: de care, de unde? EU n-am mai folosit niciodata frisa la gatit iar prajituri cu frisca nu prea fac, asa ca... singura firsa cunoscuta de mine e aia la spray, care din cate-mi amintesc eu avea alte intrebuintari ![]()
Adina, chiar la asta m-am gandit si eu, acum am logoree si pe urma iar ma las pe tanjala ![]()
Sephora, super retete!
Haideti fetelor mai ziceti de la voi macar o reteta de una!!!
Adina, daca vrei sa te cred ca tu le faci mancarea demonstreaza c-o reteta
.
Eu am am facut o prajitura cu visine care-i place si la Roxi f mult, e super cremoasa si buna doar ca in loc de visine am pus cirese din compot, fara samburi, normal ("dezosate", cum am vazut ca scrie pe ultimul compot de visine fara samburi pe care l-am cumparat)
Reteta:
- 5 oua
- o cana de zahar
- 1 vanilie
- 450 gr smantana 20% grasime
- 4-5 linguri faina
Se amesteca toate cu mixerul, se agauga visinele si se coace. E super cremoasa si buna. Nu ma intrebati la ce temperatura si cat timp ca io am un aragaz antic, cu trei trepte de caldura, fixez temperatura intre 1 si 2 si las pana se rumeneste frumos prajitura. Oricum mi se arde putin partea de jos la orice prajitura fac in el dar asta-i alt topic deja.
Prajitura am luat-o mai demult de pe un site de retete (culinar) nu e inventie proprie si nu mi-o asum. E f buna si usor de facut, oricum.
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
Editez din pricina de litere mancate, daca tot vorbim de mancare ![]()
xandrutza_76 spune:
La multi ani si din partea noastra Matti, Mathias si bucuriilor Matei!
Lili, ai grija de tine, iti uram multa sanatate si succes la doctor! Sa vii cu vesti bune!
Andra am vazut pozele cu Vladut si una bucata motan chinuit, care rezista eroic.
Fetelor, eu am copt niste biscuiti pentru Narcisa, de fapt am ultima tava in cuptor. Ea deja mananca unul ![]()
Reteta e foarte simpla: 2 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri ulei, un praf sare, (am pus si putin amoniu pentru prajituri de la Dr. Oetker, dizolvat in lapte), faina cat cuprinde. Am intins foi ceva mai groase si am taiat betisoare, ca sa le poata tine ea in mana. Se coc repede.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Floricel si Xandrutza - chiar ca m-ati facut curioasa de prajiturelele astea, sigur le incerc...Acum intrebari:
Floricel: 1 vanilie = 1 plic zahar vanilat??
in loc de visine, pot fi si banane sau ananas???
Xandrutza - se poate pune si praf de copt tot de la Dr Oetker, in locul amoniului???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
Florina, am notat reteta.
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Xandrutza - se poate pune si praf de copt tot de la Dr Oetker, in locul amoniului???
Alexandra mami deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Eu am folosit de fiecare data amoniu, dar daca nu ai in casa incearca cu praf de copt.
poze cu noi
eloise spune:
Am copiat si eu retetele de la voi.
Sa va spun si o reteta de budinca de broccoli inventata oarecum de mine (Lili & Roxana-lullabay sa-si bage degetele in urechi pt ca pe ele le-am innebunit destul cu reteta asta). Se poate face din orice legume dar eu v-o spun pe asta cu broccoli. E nevoie de 5-6-7 buchetele de broccoli, un cartof dulce de marime potrivita, morcov, patrunjel radacina, telina, ceapa si ce legume mai vreti voi sa puneti. Legumele se fierb separat 30-40min. 250gr de carne tocata de pui sau vita (sau amestecata), impreuna cu ceapa taiata marunt, se inabusa in apa cu ulei de masline, 5-10 min, pana cand carnea isi schimba culoarea. La sfarsit se bate un ou cu o cana de lapte, se unge o forma termorezistenta cu unt, se aseaza un strat de legume, un strat de carne, si iar un strat de legume (se poate pune si un pic de cascaval ras intre straturi) iar peste toata tarasenia asta se toarna laptele cu ou, si de da la cuptor (foc potrivit) timp de 30-40min.
Lui Vladut ii place destul de mult.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~