Bucurii se sept-oct 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ioana, tare-s frumosi pufisorii... Mi-au placut pozele cu Alesio doctoras si cea cu consultatia, si portretele baietilor, Nicolas ciufulici... A, ce faine figurine din lego le-ai facut, ai talent!

Dar tu Itzy niste poze nu ne mai arati cu frumoasa ta papusica? Nu ne-ai promis oare demult poze de la ziua ei ?

Ma duc in urma sa caut filmuletul cu Matti si Igor, ca mi-a scapat...

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Oaaaaaa da' stiu ca ati fost harnicute la scris. Ma apuc acum sa citesc.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Gata:

Uitasem ca azi e Sf. Matei, cred ca ne incadram si noi cu un nume drivat, deci si pentru toata lumea!

Am vazut toate pozele/filmuletele/montajele prezentate, buna idee ai avut, Andra, sa sugerezi mamicilor sa ne arate puii. Nu-mi vine a crede cat de mari, frumoase si independente s-au facut Bucuriile!

Cristina, felicitari! Cand o fi cazul, vreau si eu retzeta ptr fetita!

Floricel, ideea cu meniurile copiilor. Vorba Xandrutzei, la cum ati descris bunatatile mai c-as manca si eu o portie extra-large.

Eu ma simt tare nasol, am o migrena cumplita si vad dublu. Cred ca am o boala, de fapt si banuiesc ce este dar abia la ora 3 ma duc la dr si va spun apoi ce-i cu mine.

Aici e deja a treia dimineata consecutiva in care n-avem apa la robinet, deja m-am perfectionat la capitolul " sa ne spalam cu apa plata", in curand cred ca voi fi pe urmele Cleopatrei si ma voi imbaia in lapte.

Pufy, te cred ca ti-e greu dar sunt convinsa ca in curand Nicolas isi va regla programul de somn si va face nani singurel toata noaptea, fara sa va mai chinuiasca cu trezirile si tinutul in brate. Tu te simti bine dupa intarcare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata si tuturor celor care poarta numele Sf. Matei sau derivate!

Multumim de aprecierile la adresa pozelor cu gazucii mei!

Lili acum ma simt bine, mai am inca lapte in sani dar de 2 zile nu m-am mai muls ca nu s-au mai intarit si nici noduli nu mai am!
Tin pumnii sa vii cu vesti bune (cat se poate) de la dr!

Andra te inseli amarnic....talent ioc la mine! M-am ghidat doar dupa figurinele prezentate pe ambalajul de la lego

Ma duc sa-mi termin mancarea....

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gazucii
Tot ei
...Si iarasi ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by eloise
Tare mi-as dori si eu o fetita... cand ma decid sa fac pasul poate imi dai reteta

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Eloise, poti sa-ti dau si eu "reteta".

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

La multi ani copilasilor numiti Matei, Matteo, Mathias!

Lili, oare ce sa ai? Sper ca nimic grav... Sanatate multa!

Sephora, l-am vazut si eu pe Matti calaretul. E foarte activ si vad ca escaladeaza tot ce prinde . Bietul Igor cred ca da dovada de o rabdare de fier.

Si Vladutul meu tot alpinist. De ceva vreme vrea sa se suie pe biblioteca, si nasol e ca mai si reuseste. Cum toata sufrageria are peretii acoperiti de biblioteci, are pe unde se catara. Deja mi-e frica, din raft in raft poate ajunge foarte sus, si cred ca in cateva luni nu scap de asta. Deci, ochii pe el non stop...
Si motanul a intrat rau de tot la inghesuiala. Vladut il haituieste prin toata casa si mai nou si-a luat obiceiul sa-l "placheze" la pamant (asta e un termen din rugby cred, dar descrie cel mai bine ce-i face Vladut lui Rufus...adica se napusteste asupra lui si-l turteste pe podea). Rufus nu e prea incantat, cum nu-l incanta nici sedintele de depilare la cere il supune Vladut, nici reprizele de lovituri marunte si dese cu o masinutza peste bot. S-a obisnuit sa o ia la picior, sau daca nu o pateste. Mai reactioneaza ca sa se apere, dar nu e violent, simte ca V e pui de om...
Aici cateva poze cu ei. (in folder mai sunt si altele 4 adaugate mai demult)

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Pufy - am vazut acum cei 2 pitici cum se consultau ei...dar si ce camera full de lego aveati..Doamne cred ca ce e acolo cu toate jucariile pe jos, pe sus...asa frumos e..din afara.....parca, parca revin si eu la sentimente mai bune si ma gandesc serios la un bb2

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Alexutza, ce faci, ai patit-o si tu? Si eu sunt bombardata cu sfaturi din toate partile ca sa nu o las pe Maria singura la parinti si deja m-a pus pe ganduri chestia asta. Mai rau e ca am implinit deja 33 de ani , si timpul ma preseaza.

Mergi la inceput

Sephora, noua cel mai mult ne-a placut cum s-a catarat in pat, chiar prima faza din filmuletz.
Am vazut pozele si cu Pufisorii si cu Vladutz.

Eu incerc sa pun niste poze ci Maria, dar nu prea sta la pozat. Acum o invatam sa se dea jos din pat singura.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BAIETEILOR CU NUMELE MATEI, MATTEO SI MATHIAS!

Mergi la inceput

De-li-cioa-se pozele cu Vladut si Rufus!

Eu n-am cum sa-i prind pe Mathias si Sebi in acelasi cadru. Poate doar sa truchez o poza si sa vi-i arat pe amandoi.

Multumim tuturor pentru urarile de Sf Matei! La multi ani Matteo si tuturor Bucuriilor - Matei!

Mergi la inceput