Bucurii se sept-oct 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata

Monique - multumim de cafeluta...tare bine prinde pe o as avreme mohorata - si ma doare capu' ingrozitor..

Mai fetelor dar ce de super mancaruri mananca bebeii vostrii...eu de ex habar nu am cum se fac supele astea crema - dar o sa incerc reteta lui Floricel si a Cristinei

Grasanu meu ar manca numai ciorba daca s-ar putea, de vita/vitel sau de perisoare , iar felul 2/masa a doua - ii plac mancarurile cu sos, unde se poate inmuia putina painica

Eu i-am schimbat oleaca programul meselor, pt ca o luna de zile nu a mai vrut deloc lactate - si atunci am zis ca in locul mesei de lactate de dupa-amiaza sa-i dau tot mancare gatita gen felul 2...asa am ajuns ca seara pe la 19-20 sa halim mancarica buna facuta de mami si uite asa dormim noi toata noaptea neintorsi pana pe la 8-9, fara trezirile ucigatoare din ora in ora pt ceai sau pur si simplu.

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

alexutza_26sa sti ca si a mea face la fel la mincare. Ii dau la prinz o ciorbita cu piine( nu poate doua feluri odata) si dupa amiaza o mincarica. Intre mai papa un iaurtel ceva desert.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monique_new

alexutza_26sa sti ca si a mea face la fel la mincare. Ii dau la prinz o ciorbita cu piine( nu poate doua feluri odata) si dupa amiaza o mincarica. Intre mai papa un iaurtel ceva desert.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Exact

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
sarumana de cafea kiar daca am mai baut mai beau s de la voi
CRISTINA felicitari pt fetita sa fie sanatoasa s sarcina usoara in continuare
vazut filmuletele lui sephora care sunt super s pozele roxanei care e o scumpa s o pupacim dar s ale celor doi pupacosi a lui pufy care sunt niste scumpi s draguti ca de obicei sper c nu am omis pe nimeni
multumim de retete s mi se par tare bune asa ca avem de unde ne inspira
Mexa multa sanatate s sa va dea DD putere s atreceti cu bine s peste hopul asta
va pupez s o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Mi-am baut cafeaua cu lapte cu voi, dar n-am citit pe indelete ca mi sa trezit bubulina. Merg s-o hranesc si sa-mi copii retele voastre.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Multumesc pentru cafea, Cristina.
Fetelor, mi-au placut retetele voastre, as manca si eu
Pufy, felicitari pentru intarcat, ma bucur ca ai reusit. Mi-au placut mult cei doi pupaciosi!
Ma duc, s-a trezit Narci, trebuie sa o hranesc.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Pufy - am vazut acum cei 2 pitici cum se consultau ei...dar si ce camera full de lego aveati..Doamne cred ca ce e acolo cu toate jucariile pe jos, pe sus...asa frumos e..din afara.....parca, parca revin si eu la sentimente mai bune si ma gandesc serios la un bb2

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Cristina, felicitari pentru fetita! Ce nume frumos i-ati ales! Sa fiti sanatoase amandoua dar si barbatii familiei
Sephora, a trebuit sa-mi "inghit" rasul la filmuletul cu Matteo (nu de alta dar ma vedea sefa...). E absolut mortal cum se arunca el in cap in patut! Cat e de curajos! Cat despre calarit cainele, exact asa face si Maria cand il prinde pe Nero. Saracii caini, cu cata rabdare ii suporta!
Mexxa, multa sanatate lui Sebicu, va tinem pumnii sa decurga totul bine!

Fetelor, eu sunt socata de cat papa puii vostrii in comparatie cu a mea si mai ales ca nu mai papa blendaruit. Mai e vreo Bucurie in afara de a mea care mananca mancare la blender? Noi ii dam inca la blender pentru ca din pacate Maria seamana cu mine: se ineaca fff des si cand o face, se ineaca rau, adica ajunge sa si vomite tot ceea ce a papat pana atunci. Se pare ca a luat de la mine numai relele

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neataaaa

Eu nu mai reusesc deloc sa tin pasul cu voi ...iar ati inceput sa fiti vorbarete

In primul rand vreau sa o felicit pe CRISTINA pentru vestea MINUNATA. Iti doresc din tot sufletul sa ai parte de o fetita sanatoasa asa cum iti doreai. Surpriza si bucuria mea este cu atat mai mare cu cat ai scris odata intr-un mesaj ceva care m-a flatat la maximum...Ai spus ca "imi doresc sa fie o fetita si sa semene cu papusica lui itzy-bitzy" mult pentru cuvintele astea. Primul pas a fost facut...ESTE O FETITA!!!! ACUM ITI DORESC SA SI SEMENE CU PAPUSICA MEA

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

AHHH AM UITAT SA FELICIT SARBATORITII DE ASTAZI!!!

Azi este sf.MATEI

La multi ani tutror celor care poarta acest nume si in special lui MATTEO pe care tocmai l-am admirat calarindu-l pe Igor...sarind in patut si iar iesea...e mortal...
Sephora sa ai grija sa nu il lasi niciodata nesupravegheat cand se urca asa in patut ca nu stii cum aluneca si cade doamne fereste..

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput