Cum v-a schimbat viata in strainatate?

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by maraki

Conchita imi pare rau dar intr-o intersectie nesemaforizata are prioritate cel care vine din dreapta sau dupa caz, drum cu prioritate.Nu pot sa cred ca din cele 4 colturi isi fac soferii semne de cedare cu politete si bun simt Aici in Europa sant mari amenzile, la voi e alta Marie cu alta palarie!

Monica

Maraki, imi pare rau ca tre sa te contrazic; aici exista intersectii unde la toate cele 4 colturi este cate un semn Stop. Si nu se respecta principiul 'prioritate de dreapta', nici 'drum cu prioritate', ci 'primul venit-primul care trece' si trec 2 masini intr-o directie, apoi celelalte 2 in cealalta directie. Si daca este mai mult de o masina la un colt, a doua asteapta sa se treaca in cealalta directie si apoi trece; deci, se trece cate o masina o data, nu se baga repede si a doua.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Q.E.D.
scurt, clar si concis...ce mai arta comunicarii

quote:
Originally posted by conchita
..... mai zic inca o data: tipic romanesc. sau, cu cuvintele tale, grobianism, tzatzism, miticism, dambovitenism, guestusism si marina-ism. poftim, si mai clar de data asta.

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Originally posted by olguta12

,
3. In Ohio, viteza medie pe autostrada este de 60 de mile la ora. NU ITI DA NIMENI AVERTISMENT DACA ESTI PRINS CU VITEZA. NICI CLASA DE "SOFERIE" NU FACI PE INTERNET!!!!!!!! Pt fiecare MILA cu care treci peste viteza permisa, primesti CEL PUTIN $10 amenda. DECI- daca mergi cu 70 in loc de 60, amenda $100. DAR...ramane la latitudinea politzaiului.
olguta12"

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Prima amenda care am luat-o in 7 ani de America a fost de $150. Si anume am depasit limita de viteza cu 15 de mile/h. In loc sa merg cu 40 eu alergam cu 55. Mi-a dat ticketul si sa ma prezint in Court. Nu ma prezentam in Court plateam amenda si ramaneam cu 4 puncte in permis. Asa ca mi-am pierdut o dimineata intreaga la Tribunal, cu promisiunea ca o sa fiu mai precauta, cu 2 puncte ramase in permis (din 4) si cu bani mai multi dati, ca doar mi-au facut un favor si m-au scapat de ceva puncte.
A doua oara m-a oprit politistul in zona aeroportului ca nu am respectat viteza. A fost ingaduitor si m-a iertat. Asa ca nu am primit nici o amenda.
O prietena de-a mea a depasit limita de viteza in Florida. A platit amenda si a trebuit sa faca curs de trafic online. Asa ca Conchita stie ea ceva.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fiecare are dreptate in felul ei pt ca legile difera un pic de la stat la stat.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miereamara

Fiecare are dreptate in felul ei pt ca legile difera un pic de la stat la stat.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Corect. Treaba cu cursul online s-a intamplat acum 4 ani cand a fost prietena mea la o conferinta in Florida. Si nu bat campii, pentru ca am ajutat-o sa treaca testul online. Tu esti in Florida. Acum mai este asa?
Insa, in Colorado, nu se practica asa ceva. Ai incalcat legea, platesti amenda, te imbogatesti cu ceva puncte si asta e.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by maraki

aa si inca o chestie: soferii isi fac semne nu din politete, vor sa fie siguri ca nu intra toti odata si se pupa masinile intre ele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

In America de Nord exista multe intersectii in care semnul STOP se afla pe fiecare directie de mers. Legea cere ca fiecare sofer sa opreasca si sa dea prioritate tuturor celorlalte masini care erau deja oprite. Simplu. Legea se respecta. Tu daca vezi semnul STOP nu opresti?
Iar in multe cazuri cand 2 masini opresc in acelasi timp, soferii sunt intr-adevar politicosi si il invita pe celelalt sa treaca primul. Stiu ca pentru romani e greu de crezut, dar se intampla in majoritatea cazurilor.
Iar aici felul in care comunici cu alti participanti la trafic (alti soferi, pietoni, biciclisti, etc) se evalueaza la examenul de conducere.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Imi amintesc de un accident din Ro, cand m-a lovit unul din spate ca cica am pus frana prea brusc si m-a pupat in fund, la ce injuraturi mi-au auzit urechile ... oyoyoy... mai lipseau suturile.
In America, eram la semafor, aveam rosu, si un domn in varsta in spatele meu nu a putut opri masina, pentru ca talpa pantofului fiind uda i-a alunecat pe pedala de frana si m-a cam zguduit. S-a dat jos, m-a intrebat daca sunt bine ("fiarele se repara, tu sa fii bine"), daca vreau sa ma duca la spital. Atata grija si politete ... Asta da gest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, Ciuf, inca mai este legea asta cu traffic school. Plus DUI, daca esti prins baut la volan tb sa iei clase si pt asta. Sunt proaspete in minte, ca tocmai am dat examenul pt permis luna trecuta.

Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by conchita

Gusestus, sumele astea sunt derizorii, asa cum am spus, raportate la salariul mediu. cu $100 te duci la film duminica.

altul care vorbeste in perna despre ce nu stie...

da o raportare la averea lu Gates poti sa faci?
daca ar fi 100 raportata la salariul mediu mai ca 1% ti-as da dreptate...da tu te raportezi la cei 50 care iti ramin tie in buzunar dupa ce faci platile. si atunci vezi pe cine mai prostesti aici cu derizoriu ?

inca unu care desi habar nu are de salarii in State, de taxe, de plati lafacturi si altele, isi face griji ca ramanem doar cu 50 $ in buzunar la sf de luna.
hahahahhahahahahhahaha

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Guestus

E al dracului de constructiv sa stai la londra si sa faci comentarii pe forum.....ajuta incredibil de mult "da voi cind aveti de gind sa ...."..." vin in ro si dau cu mercedesul in gropi iar...da cind se termina "... "iar stau la coada la pass...la mine aici in alabama e asa si asa" ...
Si sincer nu vad ce atita circ cu ce scrie unul si altul...d"aia nu dorm yo bine ca a vorbit studentul neamt urit de ro....ideea e ca vezi ce vrei...adica unul poate sa vada ca ai un 90-60-90 si altul zice ca ai par pe miini...

la obiect ca intotdeauna
Contam pe tine!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput