Cum v-a schimbat viata in strainatate?
Raspunsuri - Pagina 16
cl spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanuquote:
Originally posted by Guestus
la cite minuni am auzit yo pina acum cu strainatatea asta ma astept la comentarii gen "sinii s-au intarit si celulita a disparut dupa 2 ani de occident ".
Sa inteleg ca sanii tai s-au fleshcait dupa 2 ani de RO ?
IOI!!! Maria, nu stiu ce relevanta are, dar... Guestus e baiat!
Si inca ceva. Eu n-am mai vazut carute pe strazi, in oras, din copilarie! Dar tare mi-as mai dori sa vad una, si sa aud strigatul carutasului: "coarne, coarne de vanzare!".
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by Marox
Ce ziceti, in ce privinte nu v-ati schimbat, in ciuda anilor petrecuti "afara"?
Reiau postu ca pana sa scriu veni piticul la pc si il trimeasa pana sa il termin
A'pai
1. Am ramas la fel de aiurita ,zapacita ,nebunatica ..mama denaturata si copilaroasa ... nici un defect nu a vrut sa se indrepte aici ... si nici o calitate nu a vrut sa devina defect
2.Stiu ca am drepturi si din cand in cand e bine sa mai iei niste functionari la 3 pazeste ...si ca trebuie insistat daca vrei ceva ...ceea ce il scoate din pepeni pe al meu domn care e obisnuit sa vb fff calm ( oricat de grava ar fi situatia) si sa fie redirectionat in zeciiii de mii de departamente pana primeste un raspuns ..eu daca nu imi convine cer cu sefu ..nu e sefu ..cer cu seful adjunct ..nu inchid telefonu pana nu vb cu un sef ceva Pai isi gasira cu cine sa se puna
3. Stiu ca singura persoana care te poate ajuta ESTI TU asa ca nu astept nimic de la altii ...si mai ales ca o faci imediat nu dupa ce mai bei o cafea si tragi o tigara ca olandezii ..adeca ..."ma ajuti?" ..da cum sa nu ..da stai sa mai bem o cafea si sa mai bag un tabac" ...
4.Is tot (si mai ) dependenta de Dc ....si de membrii ei ..asta chiar daca traiesc in Romania
5. Si un secret .... nu am renuntat sa mananc seminte ....
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
tumpi spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanuquote:
Originally posted by valentinag
Multumim frumos mamitzica si analessya!Asa e,noi este prosti,avem caruti cu cai pe sosele,gropi,etc,etc,etc.Daca ar fi vorbit fro' forumista de prin Suedia,Elvetia de curatenie as mai fi zis,da Italia...sa avem pardon!
Slava Cerului ca nu mai stati aici!
Acum pot sa ma intorc la standardele noastre mai joase!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Italia e o tara deosebit de frumoasa, nu doar ca peisaje naturale, ci si ca arhitectura si tot ce vrei. Este destinatia preferata de vacanta a nemtilor si nu doar a lor.
Frumoasa, frumoasa, da tot ai sa gasesti sosele cu gropi si gunoaie.
Cand a intrat al meu prima data in Italia, a spus "bine am ajuns in Romania".Am trait acolo 8 luni si stiu cum e.
Dar asa cum spuneam si mai sus, fiecare tara are ciurucurile ei, cu bune cu rele.Fiecare am avut motivele noastre pt care am emigrat,dar asta nu inseamna ca daca am fi ramas in Ro am fi fost necivilizati.Cum spunea cineva mai sus, conteaza si cei 7 ani de acasa.
Uite mie nu-mi plac stirile de la ora 5 de pe Pro Tv,si nici Gigi Becali,da asta nu inseamna ca toti sunt la fel.sau ca toti tb sa fie de aceeasi parere cu mine.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Lali spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanu
Maraki, daca la asta te-ai referit, pot sa confirm ca asa este. Totusi cred ca in cazul tau au cam exagerat, 40° e febra mare si ar fi necesitat mai multa interventie.
Daca asta se intampla in Romania medicii respectivi erau toti incompetenti, delasatori, inumani, iar sistemul de sanatate praf... in strainatate "au cam exagerat"...
Guestus spune:
quote:
[
Sa inteleg ca sanii tai s-au fleshcait dupa 2 ani de RO ?
auzi..daca e subiect cu manele si comentez...sari in sus de 3 m..."esti manelist"...daca e subiect cu tiganii si comentez...iar sari in sus..."esti tigan"...daca vorbesc de celulita..iar sari in sus..."ai celulita" ...nu crezi ca e deja plicticos?
esti 100% previzibila...si yo ca yo dar ma gindesc la cei din anturaj ce zic
ladyJ spune:
quote:
LadyJ, indiferent unde vei hotara sa traiesti, tot romanca te vei numi si nimeni nu avea avea dreptul sa spuna ca esti mai putin romanca daca pleci decat daca ai fi ramas in tara. Poti sa simti si sa faci lucruri bune pt RO oriunde te-ai afla. Iar a ramane in tara este o alegere personala, nu un act de patriotism si nici un motiv de a te bate cu pumnul in piept.
Corect!!!!
Si inca ceva: eu nu am auzit vreodata straini sa spuna ceva rau despre romani, dimpotriva cei din cercul nostru se arata f interesati de RO si de oamenii ei. Eu ma simt aici respectata si, chiar cand sunt privita cu (,) curiozitate, este o curiozitate pozitiva din care nu am avut decat de castigat. Nu as accepta ca cineva sa-mi vorbeasca de rau tara si as da replica imediat, numai ca nu a fost cazul.
Maria
Ma bucur ca nu ti-a fost dat sa auzi ce am auzit eu despre romani si Romania,de la o nemtoaica,un italian,o austriaca si o frantuzoaica.
Italianul m-a intrebat daca avem curent in Romania si masini de spalat.
I-am zis ca nu,noi locuim pe camp,de aceia suntem asa de rumeni in obraji....
Nemtoaica a zis ca ea nu ar merge in viata ei in Romania,ca a ´´auzit´´ ca e foooaaarte periculos,romanii iti dau in cap pe strada si-ti fura masina.
Austriaca mi-a zis ca romanii sunt ca serpii,ii tii la san si ei te musca
De francezi nu mai tin minte,oricum era ceva legat de ´´criminalitate´´.
Si la toti astia,m-am simtit obligata sa le povestesc despre comunism,despre ideile preconcepute a celor din alte tari,ba chiar francezilor le-am atras atentia de menegementul deficitar de la Apa nova
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
[Si cred ca nici in Sicilia nu-i o idee buna sa-ti plimbi gemenii in carut dublu. [:;]
Nu vorbeam de Sicilia, ci de Bucuresti.
Marina spune:
io vreau sa vad americanul care se simte ofensat cand zicem noi ca ei sunt prosti si inculti
tumpi spune:
quote:
Originally posted by analessya13
Ceea ce e interesant in toata aceasta discutie e faptul ca tot romanul emigrant e cel care vede problemele din tara, schimbarile de care avem nevoie (desi poate multi se vor stabili definitiv si de ce i-ar mai interesa!) si nu romanul din Romania care de cele mai multe ori refuza sa vada diferenta.
eu nu le vad, sau am orbul gainilor poate
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Marina
io vreau sa vad americanul care se simte ofensat cand zicem noi ca ei sunt prosti si inculti
Marina
rautati...ai aflat ca s-au sculat din somn si vrei sa-i provoci. ...yo nu cred ca americanii americani se supara...ci doar fetele romance ce stau acolo.