Cum v-a schimbat viata in strainatate?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Stop joc!

Va rog frumos sa nu va mai certati! Nu ajungem la nimic si purtam ranchiune inutile.

Am incercat, timid , sa va invit sa interpretati subiectul altfel: am scris ieri seara cum nu m-a schimbat strainatatea.

Ce ziceti, in ce privinte nu v-ati schimbat, in ciuda anilor petrecuti "afara"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu
Multora li se par amuzante traficul, aglomeratia si carutele pt ca n-au mai vazut asa ceva, nu este tara lor si nu le pasa, o vad ca pe o experienta.

maria

si altii asa ca tine nu dorm bine noaptea din cauza carutelor si a traficului...ca deh...ro e tara ta si-ti pasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

LadyJ, indiferent unde vei hotara sa traiesti, tot romanca te vei numi si nimeni nu avea avea dreptul sa spuna ca esti mai putin romanca daca pleci decat daca ai fi ramas in tara. Poti sa simti si sa faci lucruri bune pt RO oriunde te-ai afla. Iar a ramane in tara este o alegere personala, nu un act de patriotism si nici un motiv de a te bate cu pumnul in piept.

Si inca ceva: eu nu am auzit vreodata straini sa spuna ceva rau despre romani, dimpotriva cei din cercul nostru se arata f interesati de RO si de oamenii ei. Eu ma simt aici respectata si, chiar cand sunt privita cu (,) curiozitate, este o curiozitate pozitiva din care nu am avut decat de castigat. Nu as accepta ca cineva sa-mi vorbeasca de rau tara si as da replica imediat, numai ca nu a fost cazul.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Marox

Stop joc!

Va rog frumos sa nu va mai certati! Nu ajungem la nimic si purtam ranchiune inutile.

Am incercat, timid , sa va invit sa interpretati subiectul altfel: am scris ieri seara cum nu m-a schimbat strainatatea.

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

la cite minuni am auzit yo pina acum cu strainatatea asta ma astept la comentarii gen "sinii s-au intarit si celulita a disparut dupa 2 ani de occident ".

Mergi la inceput

Maraki, daca la asta te-ai referit, pot sa confirm ca asa este. Totusi cred ca in cazul tau au cam exagerat, 40° e febra mare si ar fi necesitat mai multa interventie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Marox

Stop joc!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

la cite minuni am auzit yo pina acum cu strainatatea asta ma astept la comentarii gen "sinii s-au intarit si celulita a disparut dupa 2 ani de occident ".

Sa inteleg ca sanii tai s-au fleshcait dupa 2 ani de RO ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by b_irina_c

Pe luxemburghez l-am dus la mine in bloc... bloc de carteir cu multi pensionari, in care ghena pute de mori si pe care nu suntem in stare sa-l curatam ca... nu sunt bani... Nu l-am dus in sate uitate de lume, dar i-am povestit ca exista locuri unde nu exista baie, unde te duci in fundul curtii la WC si unde te speli la lighean dupa ce incalzesti apa de la pompa!

Uite alta chestie pe care pe mine ma scoate din mintiiiii...ca il luam mereu si permanent pe "Nu sunt bani " in brate ...poate vrei sa zici nu sunt bani pentru asta ...ca ii dam pe altceva ...ca bani sunt ...ca de aia iti platesti intretinerea ( care presupune si o taxa ptr intretinerea ghenei) ... ca de aia ai un fond de rulment pe care asociatia il gestioneaza ( ca sa nu spun ca pot face chiar profit din dobanzile de la banca ... ) etc etc etc ... si ok ..nu sunt bani ...dar in acel bloc locuiesc oameni ...carora se presupune ca le pasa de blocul in care stau si care se pot aduna sa isi curete singuri topoganu si sa il mentina curat ...fiecare daca ar pune 1 sticla de clor si 20 de min sa curete 1 metru patrat de topogan si tot ati scoate-o la cap ... sunt sigura ca toti strambati din nas cand vedeti starea blocului ...cu toti sunteti furiosi cand vecinul X face o nefacuta in bloc .. si ?Mai ne punem o batista la nas ...mai ne plangem la prieteni ...si gunoiu si putoarea tot acolo is pentru ca nimeni nu vrea sa puna mana sa faca ca sa nu fie luat de prostul blocului ... Si acum extinzand treaba la nivel national toti strambam din nas cand vedem "topoganul" si "ghena" ...toti ne ingretosam si ne vine sa ne luam campiiii de miros si de putreziciune ...dar in loc sa facem ceva .. punem batista la nas si trecem mai deaparte cum om putea pana acasa unde ne e bine noua personal ...
Ok ai sa intrebi dar cum e in alte parti ... nu stiu sincer cum e in alte parti dar ain orasul unde stam noi ..fiecare apartament are 3 minicontainare ...unul ptr hartie ..unul ptr deseuri menajere ..si al 3-lea ptr gunoi organic ... ai anumite zile cand vine gunoiul scoti containarul afara in fata blocului si gata ...iar daca blocul are o "defectiune" pun mana de la mana si il repara ..chiar daca poate nu exista fonduri ... poate vecinul de la 202 are o bidinea ..ala de la 207 are niste var ramas de la zugravirea balconului ...si la de la 209 e zugrav de meserie ..
Si am exagerat ...nu trebuia sa il duci la Nea Gherghe in varf de deal ..puteai sa il duci la fel de bine in Bucuresti pe strazile unde nu exista canalizare si apa curenta http://www.antena1.ro/index.php?page=news&subcat=9&id=6870¤tPage=11

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by mariamunteanu
Am vrut sa vin cu copiii in tara pt. o luna cand erau de un an. Parintii mi-au spus sa renunt la idee pt. ca mi-ar fi f greu sa ma descurc cu gemeni, nici n-as avea pe unde sa merg cu carutul dublu.

e uite asta e problema...ca nu incape mercedesul pe alee. hai nene...aveti niste idei fixe da bune.

Si cred ca nici in Sicilia nu-i o idee buna sa-ti plimbi gemenii in carut dublu. [:;]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Sa inteleg ca sanii tai s-au fleshcait dupa 2 ani de RO ?

Guestus, ai ceva sa ne marturisesti?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Marox, eu sincer ti-am apreciat stapanirea de sine, ti-am distrus subiectul si nu te-ai suparat si ai mai si incercat sa il salvezi cu ce NU s-a schimbat...eu zic sa ne lasi in continuare sa zicem tot ce avem de zis aici si sa nu mai deschidem un nou subiect in care sa ne intepam cu dragalasenie

Mergi la inceput