Inca mai fumati?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
filofteia spune:
quote:
ba exista si tigari care au 1 mg gudron/tigara, este vorba de kent nanotek argintiu. (nicotina 0,2 mg si monoxid de carbon 1 mg).
andreea
Dupa cum vezi deja au gasit motive sa nu se lase de fumat.
![](icon_smile_big.gif)
Fetele cand gasiti ceva care sa va convinga sa-mi spuneti si mie ca sa incerc si io cu barbatamiu.
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihagab spune:
Filofteia, pe mine ma ajuta sa ma "mentin" la kilogramele propuse :)
M-am lasat de cateva ori, dar pentru ca as fi mancat si pietre..
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
alessia105 spune:
Orice iti place ori e nesanatos ...ori ingrasa ..ori e ilegal .
Eu nu cred ca cineva care fumeaza si nu doreste sa se lase de fumat e influientat de un clip sau altu mai mult sau mai putin inspirat ...cine vrea sa fumeze sa fumeze in fond se presupune ca fiecare e matur si stie ce face cu viata lui si cu plamanii lui ...bunica mea a murit de cancer la pancreas si plamani desi nu a pus in viata ei tigara in gura ..asa ca... "cat iti e ata ,maica..."
By the way randurile de mai sus vin de la o nefumatoare ...care nu a fumat niciodata ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Probabil metastaze la plamani.
Apare cancerul si la pers. care nu au fumat , in schimb au fost fumatori pasivi mult timp .
Si da , plamanii unui fumator sunt mai innegriti ca sa zic aa datorita unor celule incarcate cu pigment.
Pe lamele de hitologie se vede imediat cine fumeaza si cine nu .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
In primul rand spun de la inceput: Nu am nimic cu nimeni de la acest topic, asa ca va rog nu o luati personal!!!
Clip ne-clip, kg in plus sau nu (), fumatul omoara.
Ceea ce nu inteleg eu este de ce draq, trebuie sa fiu eu - nefumatoare - obligata sa suport fumul si otrava tuturor nenorocitilor care fumeaza in restaurante sau cafenele sau in alte locuri publice??? Din partea mea omorati-va fratilor gramada. Fumati si cate 50 de tigari odata, sapati-va groapa in 3 ani, nu-mi pasa!
Dar pentru Dumnezeu, nu mai tarati si pe altii dupa voi.
Se stie foarte bine ca fumatul pasiv este la fel de nociv ca si celalalt.
De ce nu se respecta si la noi legea care interzice fumatul in locurile publice???
... intrebare retorica...
Kya cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Kya - ai dreptate. dar la cate nu se respecta in tara asta, asa nu se respecta nici chestia asta cu fumatul in locuri publice...
eu nu am fumat niciodata si nici n-o sa fumez vreodata. mi se pare o tampenie.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by Kya
In primul rand spun de la inceput: Nu am nimic cu nimeni de la acest topic, asa ca va rog nu o luati personal!!!
Ceea ce nu inteleg eu este de ce draq, trebuie sa fiu eu - nefumatoare - obligata sa suport fumul si otrava tuturor nenorocitilor care fumeaza in restaurante sau cafenele sau in alte locuri publice??? Din partea mea omorati-va fratilor gramada. Fumati si cate 50 de tigari odata, sapati-va groapa in 3 ani, nu-mi pasa!
De ce nu se respecta si la noi legea care interzice fumatul in locurile publice???
Kyacu
Victor
Kia,si eu sunt nefumatoare.Insa sincer nu imi permit sa-i cataloghez pe fumatori ´´nenorociti´´.
![](icon_smile_dead.gif)
Intr-adevar,fumatul pasiv este daunator.Dar nu te obliga nimeni sa stai cu nasul in tigara aluia de fumeaza.Nu-ti convine ca intr-o cafenea se fumeaza,foarte bine,nu mai frecventezi locul respectiv.E cat se poate de simplu.
Exista multe localuri in Bucuresti unde fumatorii sunt separati de nefumatori.
Daunatoare sunt si gazele emanate de tevile de esapament.Ei...asta inseamna sa nu mai iesim din casa?Sa ne plimbam cu caruta?
Pericolele ne pandesc la tot pasul.Nu putem trai intr-un glob de sticla,curat si steril.
ladyJ
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
Dar nu te obliga nimeni sa stai cu nasul in tigara aluia de fumeaza. Exista multe localuri in Bucuresti unde fumatorii sunt separati de nefumatori.
In marea majoritate a localurilor demarcatia asta este imaginara, pur si simplu de ochii controalelor. Plus ca in ventilatie nu au mai fost in stare sa investeasca. Deci diferentierea este egala cu 0.
Nu-ti convine ca intr-o cafenea se fumeaza,foarte bine,nu mai frecventezi locul respectiv.E cat se poate de simplu.
Si ma rog frumos de ce sa plec eu si nu ala care fumeaza???? Conform legislatiei europene el e cel "in ilegalitate"
Kya
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
Nu stiti ni'ca .
Uite, de-aia omoara fumatu'
http://www.youtube.com/watch?v=SEzwsBvCsjU
Elle
andriushca spune:
quote:
Originally posted by Kya
Kyacu
Victor
nu te cunosc sa-mi dau seama daca asa esti tu, agresiva, sau e de la hormonii de sarcina, asa ca te "iert" de data asta!
![](fumeaza.gif)
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"