Inca mai fumati?

Inca mai fumati? | Autor: matgravidut

Link direct la acest mesaj

Credeti ca acest clip poate convinge pe cineva sa se lase de fumat?
Astept sa-si dea cu parerea mai ales fumatorii.

http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/

Monica-Matz 29 Andreea Bianca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

matgravidut, multumesc.
am sa il trimit si fratelui meu, poate reusesc asa sa il conving sa renunte la fumat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Bun clip. Bine ca m-am lasat de fumat.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Sincer? Nu m-a impresionat deloc experimentul. Da' deloc! Pentru ca este irelevant. Nu dovdeste decat ca in tigari exista gudron. Ceea ce stie (aproape) orice fumator.

Si da, inca fumez.

PS. Unde a gasit nea "experimentalistu" tigari cu 18 mg gudron? Alea te omoara si numai daca te uiti la ele! Tigarile normale au intre 6 si 10 mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nimic nu opreste un fumator atata timp cat el nu doreste asta.
Prietenul meu care a facut medicina si implicit a vazut cazuri de neoplasme pulmonare fumeaza 1 pachet pe zi .
Un doctor de aproape 30 de ani care a vazut oameni murind sub ochii lui din cauza cancerului fumeaza 3 pachete pe zi , si exemplele pot continua.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by Buburuza-shop

Sincer? Nu m-a impresionat deloc experimentul. Da' deloc! Pentru ca este irelevant. Nu dovdeste decat ca in tigari exista gudron. Ceea ce stie (aproape) orice fumator.

Si da, inca fumez.

PS. Unde a gasit nea "experimentalistu" tigari cu 18 mg gudron? Alea te omoara si numai daca te uiti la ele! Tigarile normale au intre 6 si 10 mg.

ba exista si tigari care au 1 mg gudron/tigara, este vorba de kent nanotek argintiu. (nicotina 0,2 mg si monoxid de carbon 1 mg).

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...se poate cred, dar pe mine nu m-a convins!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by andriushca

quote:
Originally posted by Buburuza-shop

Si da, inca fumez.

ba exista si tigari care au 1 mg gudron/tigara, este vorba de kent nanotek argintiu. (nicotina 0,2 mg si monoxid de carbon 1 mg).

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Adik Kent 3-tek silver?De-alea fumez io .
Un fumator inrait poa' sa stie ca ii iese si creieru din cap de la tzigari ca oricum nu se lasa de fumat.Tatal cumnatei mele este doctor(nush' cum ii zice acu,da e pentru plamani)si fumeaza de rupe.

Cat despre experiment mi se pare apa de ploaie.Acolo s-au pus 400 de tzigari una dupa alta.Noi cand fumam nu fumam continuu.Poate nu am inteles eu bine nu'sh da impresionant nu a fost.Cand am cititi subiectul ma asteptam la ceva medical,cum arata plamanii,in nici un caz balarii de astea.Ah ca pe un fumator nici sa-i dai bani nu se lasa de fumat.
Uite un exemplu sunt eu.Cat am fost insarcinata nu am pus tzigare in gura,cum am nascut si am ajuns acasa am inceput sa fumez din nou,dupa 9 luni de zile.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

nu, kent nanotek, asa se numesc, sunt cele scurte si subtirele, gri. eu fumez de-astea
de ce ups?

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca ar fi o tragedie pentru sistemul de pensii romanesc sa mai aiba si o populatie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Credeam ca zici de 3-tek.De astea mici nu am auzit.E prima oara.Nici nu am vazut...Nici nu stiu cum arata astea de care spui

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput