Inca mai fumati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

quote:
Originally posted by Kya

quote:
Originally posted by ladyJ
Dar nu te obliga nimeni sa stai cu nasul in tigara aluia de fumeaza. Exista multe localuri in Bucuresti unde fumatorii sunt separati de nefumatori.

In marea majoritate a localurilor demarcatia asta este imaginara, pur si simplu de ochii controalelor. Plus ca in ventilatie nu au mai fost in stare sa investeasca. Deci diferentierea este egala cu 0.

Nu-ti convine ca intr-o cafenea se fumeaza,foarte bine,nu mai frecventezi locul respectiv.E cat se poate de simplu.

Si ma rog frumos de ce sa plec eu si nu ala care fumeaza???? Conform legislatiei europene el e cel "in ilegalitate"

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Bine, bine, da' cu vorba aia urata de-ai zis-o despre astia de fumam prin baruri (cat tupeu!) cum ramane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Kya, ia o tigara mai bine si calmeaza-te .

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Kya, ia o tigara mai bine si calmeaza-te .

Elle

nu are voie, ca e insarcinata (si in sevraj probabil)

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by Kya

In primul rand spun de la inceput: Nu am nimic cu nimeni de la acest topic, asa ca va rog nu o luati personal!!!

.... mie imi suna a: "scuza-ma, n-am vrut, dar mi-a placut!"

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Daca voi considerati ca sunt agresiva, fie.

Pentru restul de comentarii rautacioase si gratuite (sunt doar gravida nu si in sevraj... si apropos tu fumezi cat numeri zilele?) nu spun decat ignore.

O viata linistita si lipsita de fum(uri) va doresc!

Dintr-o simpla parere exprimata ati gasit de cuviinta sa ... whatever

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Pai una e sa ne dam cu parerea si alta sa jignim.Noi care fumam suntem niste nenorociti.In conceptia ta omul care fumeaza e un nenorocit.Din partea mea Dumnzeu fie cu tine...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Kia,probabil a vorbit din prisma unei femei insarcinate care probabil se simte agasata de atata fum de tigara pe care il respira prin preajma persoanelor fumatoare.Nu cred ca a spus-o cu rautate ci poate cu nervi,asa ca haide-ti sa nu mai fim asa recalcitrante cu ea.Si apoi si-a cerut scuze mai cu "gura intredescisa".

Si eu am fumat timp de 7 ani.Din fericire m-am lasat de cand au interzis astia fumatul in locuri publice(inceputul lui 2003).Acum ma deranjeaza cand simt fum de tigara.Si chiar ma bucur sa vad cand ies in oras ca se respecta spatiul pentru nefumatori,ba chiar in Plaza Romania sus la restaurante nu se mai fumeaza deloc.Asa ca ma simt mult mai bine cand ies in oras si nu mai trebuie sa stau sa vanez mese ferite de fumul persoianei de alaturi care scoate fumul mai ceva ca un furnal.

Nu atac pe nimeni,insa cine vrea sa fumeze............sory,dar sa-si mai puna un cojoc in plus pe el si sa iasa afara,ca in fond pentru moftul lui o face.Daca nu-i convine ...........stie ce are de facut.

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Totdeauna m-am intrebat de ce tin nefumatorii cu tot dinadinsul sa mearga in locuri in care stiu sigur-sigur ca se fumeaza... In baruri, cluburi... de-astea. Doar ca sa aiba dupa aceea motive de ofuscare publica? In carciumile civilizate exista locuri separate pentru nefumatori. Da' ei tot nu-s multumiti. De ce? Sa stea acolo, la salonasul lor! Sau pot merge la o cofetarie. Acolo nu calca picior de fumator si poate omu' sa stea linistit, sa bea o cafea, un ceai, sa "serveasca"(sic) o prajiturica... Si-n acest mod simplu, am fi cu totii muuult mai fericiti.
Sunt destule locuri publice unde nu se (mai) fumeaza - doar ca nu ma poate obliga nimeni sa ma duc acolo. Daca o fac, atunci imi asum postura jenanta de a fuma pe trotuar sau in masina personala, fara sa-mi dau ochii peste cap cu afectare "vai draga! eu nu-i mai suport pe nefumatorii astia"...

PS. Putine lucruri pot enerveaza un fumator asa cum il 'nerveaza "morala" anti-fumat. Si-un fumator enervat, stiti ce face? Isi aprinde o tigara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

[quote]Originally posted by Kya

... si apropos tu fumezi cat numeri zilele?...

asta e problema mea

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Restaurantele au asa zise locuri pentru nefumatori, unde ajunge fumul fara sa se jeneze de legile noi. Eu merg in retaurante si ajung acasa putind a fum si pe urma exact asta vreau, sa fiu intrebata de fumatori de ce naiba nu stau acasa sau de ce nu merg doar in cofetarii. N-o sa inteleg in veci cum se inteleg mincarea cu fumul, dar cum nu e treaba mea sa dau raspunsuri, sper ca legile sa se aplice si nefumatorii sa fie cu adevarat protejati, nu la misto, cu doua mese puse dupa usa!

Mergi la inceput