*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by ioana_77
Nu-i place DELOC suzi( i-o indes in gura si o mai ia cateodata, dar o scuipa in 2 minute), asta noapte mai aveam putin si i-o lipeam cu leucoplast, numai sa taca.

Parca ma vad pe mine cu floricica. Indes suzeta, cum ajung in pat, adica fac cei 2 m intre noi, poc suzeta pleask din gura, proteste, bag suzeta, fac juma de m iar poc suzeta din gura. Si asta dureaza ore in sir, cedez, o iau in brate, o pun langa mine, adoarme, o mut in pat la ea.... ochii ca maslinele si dupa 20 de min de atcere reincepem operatiunea mufat suzeta.
Mai are momente cand o suge cu un patos de nu-i drept, insa in principiu nu o vrea si gata.
Aseara a durut-o burtica pt prima oara, cred ca de la faptul ca am baut apa minerala :(( Dupa o sesiune de partzuri de flacau s-a calmat, insa mi s-a rupt sufletul cum se chinuia.

Mirabilis, succes azi, ne gandim la voi!

Ma intorc la actele mele, ca doarme Iris.

Cu bona: nu se mai putea, pe langa setul de min. 3-4 tampenii mari zilnice a devenit si obraznica si asta a pus capac. Am mai observat ceva: cu ea Ana nu vorbeste deloc, cu noi vorbeste de rupe, ca un motorash ii merge gura. Tampita vorbeste ea - evident cu greseli de exprimare si de acorduri de ma termina nervos - si pe Ana nu o lasa, in stilul: ea intreaba, ea raspunde. Ana tace ca pestele. Deloc nu o stimuleaza cu nimic.
De luni vine o tanti noua, am gasit-o in 2 zile de cautare, nici nu visam. E o dna draguta de 53 de ani, vorbeste frumos si corect, e dintr-o bucata, am vb la fostii ei angajatori si au zis ca e fte ok, ar fi pastrat-o ani de zile dc nu pleca ea. Ea a plecat pt ca la ei facea de la ingrijit copil la menaj complet, gatit, calcat, curatenie, etc. Si nu putea zilnic sa faca toate astea si in plus sa mai stea si peste program. Dna respectiva a confirmat ceea ce mi-a spus femeia - a stat la ei 1 an tot cu o fetita de varsta Anei, asa ca sper ca de data asta sa fie ok. Nu-mi fac iluzii, da' maine dupa ce scap de nebuna macar 1 pahar de bere beau, ca ne-a terminat psihic pe mine, mama si tati. Mi-e si groaza sa ii spun, cum nu e chiar normala sa nu faca ceva minune pe aici. Am ajuns sa ma bucur ca e vreme urata afara si nu poate iesi cu Ana, asa am dat-o in paranoia ca nu e in stare sa aiba grija de fata mea.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna dimineata. Multumesc pentru gandurile bune. Iulia e bine acum, am fosta seara la dr la grigore alexandrescu si a zis sa o las in pace.I-am scos si branula iar acum incepem imunizare cu Luivac. Sper sa nu mai faca nimic....
Acum, sunt in mare dilema daca sa mai incerc cu gradi de la 1 dec sau nu. Nu cred ca a luat ceva de acolo, avand in vedere ca a fost doar 2 zile, joi si vineri, iar ea duminica deja avea otita...Insa daca o duc sigur se va mai imbolnavi..

Ma mai gandesc...Acum trebuie sa plec sa imi rezolv si eu treburile, ca incep de luni serviciul.

La multi ani pentru Ilincutza, sa fie sanatoasa si voioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ce zi ploioasa si mohorata, beax!

Maria mea e in deplasare la strabunica, pt schimbare de peisaj.

Flacaul a dormit bine asta noapte, in pat la noi, of course Bun si asa, treaca de la mine, o luna, doua tolerez situatia, dupa aia bagam armata.

FETILI, NU MA UITATI CU CARTILE CU MAGNETI, VA ROOOOOG!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana, uite aici cartile cu magneti: cea cu www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=22&action=view_product&productID=6543&category=00" target="_blank">culorile si cea www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=22&action=view_product&productID=6542&category=00" target="_blank">cu animale. (Pozele sunt deformate, cartile sunt de fapt mai mult late decat inalte...)

Tot la teora, vazut-placut si o sa cumpar: seria cu autocolante, de genul www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=22&action=view_product&productID=1060&category=00" target="_blank">asta, Cristi e innebunit dupa "piciul" - lipiciul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Ioana, uite aici cartile cu magneti: cea cu www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=22&action=view_product&productID=6543&category=00" target="_blank">culorile si cea www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=22&action=view_product&productID=6542&category=00" target="_blank">cu animale. (Pozele sunt deformate, cartile sunt de fapt mai mult late decat inalte...)

Neata!
Au mai aparut de curand 2 carti cu magneti - una "primele cuvinte" si alte numerele. Eu le-am gasit doar la magazin Teora (cautati prin angro-uri, mall-uri) ca acolo am gasit stand special.
PS: Multumim de urari Mai tarziu bag poze cu trici, ca mare succes a avut!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Neata' colectie...

Am apucat si eu in sfarsit sa fac urarile sarbatoritilor, inca odata La multi ani si aici celor sarbatoriti si un de la noi.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori, Mira ma bucur ca Iulia e mai bine ca a patimit destule saracuta de ea.

Noi in wik am sarbatorit ziua Iuliei partea I si a lui tati, oboseala, luma multa, munca multa, iulia a fost ok cum auzea soneria era la usa sa-si ia cadoul stia ea ca toata lumea vine cu plasa. A tras si o criza de plans la momentul tortului ca nu i s-a stins lumanarea cand a suflat in ea, s-a suparat...i-a trecut repede insa. A fost foarte incantata de tortul cu pitici nu se mai dezlipea de el.
Una peste alta a fost ok.
poze cu zulufata la petrecere petru cine are pofta de vizionat.

despre cadouri, nu stiu ce au patit dar aproape toti i-au adus vase, oale si cescute, asa ca am o plasa maaare de blide, aragaze, cescute farfurii si alte asemenea, de la soacramea a primit cercei, de la mama ghetute si ceva jucarii si piesa de rezistenta a fost un iepuras mareee primit de la cumnatamea care canta ceva si pe care nu l-a lasat din mana 2 zile si 2 nopti, inclusiv nani cu iepurasul, papa cu iepurasul etc... nu stiu de ce a fascinat-o asa tare, ea care NU S-A JUCAT NICIODATA CU PLUSURI. O sa-l vedeti si prin poze pe iepurila care prevad ca o sa fie al 4-lea membru al familiei. Partea buna e ca am scapat de PONEI .

Duminica dimineata am dus-o pe iulia la zapada ... suuuper incantare, i-am facut si un omulet micut cu morcove luat de acasa ne-am distrat tare fain pana la final cand placam cu scandal ca nu luam omuletul cu noi acasa, no' Miha convinge copilu ca nu se poate... o sa vedeti ce zapada mare a fost la poalele Parangului .

M-am intins, sper sa mai apuc sa scriu ceva, eu maine iar plec la Petro s-o iau pe iulia si stau pana marti cred... tati pleca in delecatie in wik si eu nu stau singura acasa, asa ca plec si eu lelea
Va pup pe toti si toate. Miha.

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bai ce zapada....zic eu de aici de la Bucale unde e o mocirla pe jos de iti faci varza pantofii. Miha vazut poze, super petrecere, cel mai mult mi-a placut zapada...
Ripley nu abandona lupta cu suzeta, stai pe metereze.
Mirabilis bine ca i-a scos branula. daca nu o mai duci la cresa ce alta solutie ai pentru Iulia?
Miri nu ti-ai exprimat optiunea referitoare la t1 al intalnirii de gagici. acum e randul meu sa te bat la cap cu ceva....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai Miha si Hele m-ati dat pe spate cu fetele cucuietele din poze! Papusi nu alta!

Miha, intr-adevar super zapada la voi acolo! Doamne, ce-as vrea si eu, abia astept sa ajunga si pe la noi ! Mai si Iulia a avut de unde sa mosteneasca ochii aia frumoasi!

Ripley, bafta cu noua bona! Doamne ajuta sa fie bine!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Idei de cadouri de Craciun si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

M-am laudat aseara ca Albert n-a racit, dar n-a fost de bine. Asta-noapte, cine s-a trezit ca nu poate respira pe nasuc? Azi nu m-am dus la scoala, am stat cu el sa-i dau de cap la raceala asta.
Asteptam sa mergem la doctorita, care are program dupa-amiaza, sa vedem ce zice.
Eh, in prag de petrecere, ne-a lovit raceala...

Adelina si Albert Alexandru (16.11.2005)

Mergi la inceput