*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)
Raspunsuri - Pagina 5
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by mandyksch
Intru si eu 2 secunde. Din pacate nu mai apuc sa citesc mai nimic, sunt f aglomerata. Si probabil asa va fi pana la sarbatori.Promit sa recuperez in perioada de concediu 22 decembrie-7 ianuarie.
Noi suntem bine. Ieri am fost la Cluj sa ii iau suportul plantar, din pacate tare greu i-am gasit si ghetutze in care sa intre si suportul si piciorusul. Asta e, sper sa nu fim nevoiti sa il purtam mai mult de cateva luni. Kriszti e un nazdravan si jumatate care ne stoarce de toate energiile. Este ok, nu a fost deloc bolnavior-traiasca catina.
Va pup, promit sa intru la Evenimentele...pentru a le ura La Multi Ani, copilasilor nostri, macar atat, recuperez mai incolo.
Sanatate multa coiplasilor bolnavi si numai bine va dorim.
Mandy, ma bucur ca sunteti bine si ca ati gasit ghetute! Tu cum te mai simti, duamna, esti mai bine? Abia astept perioada de concediu cand ne vei sta mai mult la povesti cu noi!
Proadelina, sanatate multa lui Albert!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Buna!
Corap , astept si partea a tria a povestii tale, ca tare mult -mi place cum scrii
Miha2006 , am vazut pozele e superba Iulia voastra , mor dupa parul ei! am vazut si zapada vreau sa vina si la noi . Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!!! sotului tau Ce ai primit cadou?? spuneai ceva ca nu crezi ca mai primesti altul de Craciun...
Camy , ma bucur ca e bine si pe strada voastra, am citit "dincolo"
Noki , ai pus poze cu tine? parca asa spuneai ca pui sa te vedem creata
Helep , am vazut si pozele voastre-foarte frumoase iar tortul este deosebit, chiar nu am vazut pana acum tort ornat asa. Iar de blondina ce sa mai spun...mi-a placut mult de ea
Eu de 2 zile merg la dentist ma mai duc si sambata sa-mi scoata nervul la o masea si apoi sa vad cand sa-mi puna si plomba...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
roxisialexia spune:
mirabilis, multa sanatate micutei iulia.Tie multa putere
lavi, un gand bun din partea mea . Sper ca toate sunt bune la voi.
madau, m-am prins de ce iti cer papa asa de des cei mici( miru si porcusor)...pai la cat de bine gatesti tu e imposibil sa nu ceara bis.cum merge treaba cu renovatul?
noki, mami, cum e in concediu? parul cret cand il vad si eu?
hele, stii cum ii fac ochii sarpelui din cartea junglei??? asa am vazut yo dupa ce am vizionat multele imagini cu tortul piticii....Deosebit!!!. Din ce era facut, nu ma pot abtine sa nu te intreb D-ra Maia este o frumoasa pe nasuc.
miha, fii-ta ma cucereste de cate ori o vad. Ptiu ptiu..ca frumosi ochisori mai are. Despre chestia aia alba de se numeste zapada pot spune ca la noi in Bucuresti nu s-a mai vazut de multttt timp.
anda, ce mai face nichita?
meems unde v-ati ascuns? Ce face rianna?
feli voi de unde ati luat cartile? Petrecere frumoasa
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by catutza
Miha2006 , am vazut pozele e superba Iulia voastra , mor dupa parul ei! am vazut si zapada vreau sa vina si la noi . Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!!! sotului tau Ce ai primit cadou?? spuneai ceva ca nu crezi ca mai primesti altul de Craciun...
am primit o camera video pe care mi-o doresc de ceva vreme si care o fost o mica avere asa ca la revedere cadouri pe anu asta...
multumim de aprecierile la adresa iuliei, urmeaza partea II peste 2 saptamani, dar de data asta mergem la un loc de joaca, nu mai faca acasa nici sa ma bati.
Zapada... da frumoasa... si asta pe care ati vazut-o era jos la 7 km de oras la baza telescaunului, sus am inteles ca erau vreo 50 cm, n-am avut curajul sa urc cu Iulia sus cu telescaunul ca era f frig si nu am vrut sa risc vreo boala ceva...urcatul dureaza vreo 30 de min si bate un vant de-ti ia urechile plus ca nu eram pregatiti pt asta nu aveam niciunul echipament de munte.
EDIT: Cami sa inteleg ca am si eu ochi frumosi? ce bine pica cate un compliment, pacat ca n-am si vreo 10kg mai putin...
Proadelina sanatate la Albertelu, fuga la dr sa va dea siropel sa va faceti bine.
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)
roxisialexia spune:
adelina sanatate multa lui albert! Ser fiziologic, vibrocil si eventual sinupret( daca va recomanda medicul) si aspirat de 3 -4 ori pe zi.Maine faceti petrecrea?
maria ai facut triplu test? tie ti-a dat sa iei vitamine?
BUBU
Mihaelutat spune:
Va rog sa va faceti mila si sa imi spuneti si mei care sunt pozele alea minunate cu tortul lui Hele? De trei zile aud numai de tortul fantastic si ca vitelul nu stiu unde sa caut.
Mihaela
album dn Titi
proadelina spune:
Multumim de urari!
Sambata avem programata petrecerea.
Acum ma chinui sa bag niste poze pe dropbox, sa ne vedeti si pe noi, ca nu ne-ati vazut de mult.
Adelina si Albert Alexandru (16.11.2005)
roxisialexia spune:
MIha iote aici:
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/?action=view¤t=MaiasB67.jpg/
BUBU
maria_alexia spune:
Eu inca din week-end mi-am propus sa extind cateva din temele dezbatute pe-aici in ultima vreme si tot n-am apucat, la fel cu urarile de LMA pentru care astept momente cu o stare mai buna si cu mai multa inspiratie... Deocamdata vad ca reusesc doar raspunsuri telegrafice, scuze, sper sa remediez curand!
Roxi, in fiecare zi ma gandesc ca sarcina asta n-am timp nici macar s-o bag in seama si am remuscari majore. Am rarit-o cu analizele, cu vizitele la doctor, cu vitaminele... N-am facut triplu-test, pe-aici nu prea e disponibil si nici dr nu mi l-a dat de facut. Am doar setul de analize de la sf. trimestrului 1, care nu sunt prea bune = mi-a iesit o usoara anemie, lipsa de calciu... Clar nu eram pregatita pentru bb2
Pana acum am luat mineralele separat (Ca, Mg, Fe si celebrul bio-marin), de vreo 2 sapt am pe lista sa trec pe la farmacie dupa ceva prenatale (Elevit), azi sper sa reusesc s-o si fac!
Saptamana viitoare am programare la echo 3D si am emotii mari de tot.
Si ma mai sperie o chestie ref. la ridicatul puiului in brate, nu reusesc deloc sa renuntam la obiceiul asta, desi bine nu prea cred ca imi face .
Chiar, mamicilor cu 2 bebei, voi cum v-ati descurcat cu "batze, mama!!!" ? I-ati mai ridicat si in lunile mari?
Maria & Cristian (22 dec 2005)
proadelina spune:
Cred ca am reusit!
http://www.dropshots.com/proadelina#albums/Albert/2007-09-02/14:50:57
Adelina si Albert Alexandru