Piticlonti de iulie-august 2004 (238)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaaa...Maria are scheme din astea de ma ia cu palpitatii la inima "mami, mi se misca dintii!!!"
Ii deschid gura, ii bag mana in gura ca la cai...dupa ce i-o inchid o intreb "te mai doare?!" "NU!"...:)))
Poate o dor, nu stiu, dar cert e ca la noi merge schema asta...:)))

Cea mai tare e dupa ce plange!
"Mamiii, ma doare oachele mele!" "de ce maria!?" "pentru ca are apa in ei!"
(v-am zis ca la noi gramatica e dezastru ...:))) eu ma atac dar taica-su zice ca atunci cand o sa fie suficient de mare o sa-si corecteze singura propozitiile...sper!)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey cristalina povestea ta m-a confuzat....nu am priceput daca ai mancat si salata cu iaurtul ala sau nu. Io zic ca de aici kilele

In rest vad ca te distrezi la maxim dar sa stii ca lucrurile evolueaza si toate astea vor ramane amintire.

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Marina...iaurtul ca iaurtul...dar prajiturile zapacesc cantarul!
De acolo mi se trage.

Mi-am promis ca la 1 decembrie ma apuc de abdomene si ma las de dulciuri...:))))
O las pe Barosana sa ma traga de tzitze numai de placere......La mine cantitatea de lapte e direct proportionala cu cantitatea de dulciuri ingurgitata....:))))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Multumim mult pentru urari! Sa-mi traiasca fetita si sa creasca mare!

Eu sunt pe fuga azi, dupa tort,pregatiri, am si zi lunga la servici (multe ore), da le descurc eu!

Cristalina, pupe la voi, e mai greu ca e John plecat,nu?
Daca ma credeti asa era si la noi, acum cateva luni, dar acum s-au mai linistit lucrurile, asa ca fetele care asteptati bebe doi, nu disperati . Mai ales faza cu alergat de la un copil la altul, lasat unul din brate si luat pe celalalt si faza cu "O vreau pe mami!!!", astea imi sunt foarte cunoscute. da macar ai mei dorm noaptea. Tudor doarme bine, nu se mai trezeste, (prea bine chiar, de aia face pe el). Mara doarme bine pentru ca sta cu noi in pat si juma de noapte e mufata la tzatza, ca altfel s-ar trezi intr-una. Asa ca am mai scazut si eu din standarde si ea e multumita, per total, dormim toti satisfacator.

Alice, o sa mergeti la dentist? Poate i-a intrat ceva intre dinti. Tudor imi spune ca il doare dintele cand ii ramane ceva pe acolo.

Daria, sa-ti traiasca masinuta si sa va folositi si bucurati de ea!!!

Gata, fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

La multi ani Mara, sa fi sanatoasa, fericita si plina de noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hai sa-mi zalvez cuscra favorita:Alice zi-i cuscrului sa-i dea cu pasta de dinti,daca-i mentolata succesul este garantat!!! si daca mai baga si o chestie cum ca personajul lui favorit asa se da si ii trece....Io cu pasta o dau ca scuzati cacofonia,calgel nu mai am de la un an..
Cristalina io sper ca ii trimiti si pe mail lui John,jurnalul, sa se simta omul bine!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multam, cuscrooo!! Am primit mesaj de acasa ca este mai bine (?) si ca nu este nevoie sa plec de la birou, plus vreo citeva alte replici "minunate" din partea hazbandului meu personal, care mi-au "infrumusetat" ziua si mai si (cam ca in zicerea aia a lu murfi, cu "zimbeste ...").

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu vaz sa citesc decat fff putin ca-s oarba de nesomn, toata noaptea am stat in fund ca plangeau ba unu ba altu, plus ca de la 2 la 4 m-a tinut Dea de povesti. ca oricum pana la 12 noaptea gatisem. Cand sa-mi indrept si eu cocoasa in pat s-a trezit urland Danut. Care si-a dat seama ca vrea pishu abia dupa o ora desi l-am intrebat de 3-4 ori daca-i vine, dar a preferat sa geama si sa planga. Suficient cat s-o trezeasca pe asta mica ce i-a tinut isonul. Cand in sfarsit a adormit si el, ea erea deja fresh si in verva, se credea deja in zori de zi. La 5 am reusit sa atipesc pt ca la 6 am primit suturi sa plec dupa lapte.
hai ca nu mai pot, vad dublu deja...dar va zic ceva....sa fie ei santosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Mara, sa fii sanatoasa si norocoasa!!
Cristalina- nu ne-ai spus ce film ai vazut aseara...sau ce carti mai citesti
Alice-io n-am inteles care e vina ta: ca esti la munca sau ca n-ai refacut stocul de calgel?
Olivia-da ...scurta ca n-am o viata asa activa ca a Cristalinei
Si pt ca tot vb despre dormit, radu are pat nou, nu mai doarme cu noi, dormim noi, pe rand, in camera lui Aceeasi explicatie are si el, ii este frica de monstrii.. pe care nu i-a vazut in desene, dar i-a povestit vara-sa cum sta treaba
Dezacorduri face si radu, ca bona e unguroaica si la ei umbrela e un "el"
Daria-sa stapanesti sanatoasa masina si sa n-ai probleme cu ea. Ce marca e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! Mara!!

Cristal esti rezistenta si curajoasa pe cuvantul meu!! Eu nu m-as risca sa ii las pe ai mei singuri intr-o camera pana pe la 1 an si ceva al celui mic, mie Victor prima saptamana cu bb acasa mi-a dat palpitatii cand a venit cu un biscuite sa ii dea mancare lui Mirciulescu.

La capitolul dormit "singurus" inca nu incerc pentru ca la varsta asta eu stiu ca ei au o imaginatie foarte bogata, mie Victor cand imi povesteste ce monstrii vin peste el si ce ii fac zau ca mi se face mie frica si mai tin minte ca si eu copil sufeream de frica daca eram lasata singura, asa ca il adorm eu (mai repede si mai eficient) sau ta-su (intr-o ora minim!!) si apoi daca mai avem vlaga mai facem si altceva. Mie mi-a trecut pe la vreo 9 ani, deci mai am de asteptat.

Alice, da raportez a treia noapte dormita, la noi ziua e cu mare scandal. La 23:30 dormea toata casa si la 6 ne-am trezit toti mai putin Victor, unul vroia lapte, altul sa plece la job, Victor nu s-a trezit pana nu i-am spus ca se uita spiridusii lui Mos Craciun la el sa vada daca este harnic dimineata. Atunci a bagat viteza de unde trag concluzia ca este chestie de vointa nu de somn.

Acum Mirciulescu urla in patul lui, eu astept sa oboseasca. Fi-miu asta mic e din filmul "Mama, m-am nascut flamand!" ar manca, si-ar manca, si-ar manca din nou! Problema este ca daca ii dau fara numar cum vrea el, se umfla pana varsa, asa ca ii dau cu portia, il ragai, ii mai dau si-un pic de ceai la mesele cu formula si apoi asteptam doua ore. Adica eu astept ca el urla oricum. Daca il iau in brate, ma musca de tzitzi prin tricou, sutien si ce-o mai fi acolo...

Ala mare...sclifoseala curata, ce mananca la gradi aia e baza, da' pe cuvant daca ma mai enervez...norocul meu este ca Victor ma cam stie de frica si daca-i zic ceva executa, cu discutii evident, dar executa. Ieri seara l-am pus sa stranga jucariile, el cica sa-l ajut. Il ajut eu un pic, pe urma sa puna mana sa faca si el... el de colo incepe sa tipe la mine "ti-am spus sa ma ajuti!!" si sa se uite urat... ei bine i-am scapat o palma, "sa te prind eu ca mai tipi la ma-ta, pai ce vrei sa te ajut pana le strang pe toate??", urmarea a fost ca 30 de minute s-a tinut dupa mine sa-mi cer scuze ca l-a palmuit. "cere-ti intai tu scuze ca ai tipat la mami, pe cand mami te ajuta la jucarii".."nooo...tu sa-ti ceri scuze".
Ei asteapta tu sa-mi cer eu scuze, i-am explicat ca pana una alta eu sunt seful in casa si sa puna mana sa-si faca treaba lui cu jucariile si sa se poarte frumos. Dupa juma de ora a cedat, dar a avut grija sa se duca si la ta-su sa ma reclame. Ta-su ii spune ca nu are dreptate, oau... dezamagire, pana la urma bombanea la el in camera si strangea jucariile. La final m-a chemat sa imi arate si evident l-am laudat si ne-am impacat. Dar fara scuze.

Andries

Mergi la inceput