LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
mamaana spune:
le-am culcat ca s-au trezit de la 7:30
asta noapte am dat-o in bara cu Isabelle: le-am culcat pe la 9:15, iar eu am cazut lata la 9:30, asa ca nu am pregatit nici ceai, nici apa; s-a trezit o data la 11:42 si apoi la 2:48 (astea sunt orele cand m-am intors eu in dormitor la noi si m-am uitat la ceas); am luat-o din pat si a adormit la mine in brate, iar cand am pus-o in pat a inceput sa planga, asa ca i-am dat tz
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
eri_ka spune:
La tema cu jucariile, e grele rau. Avem un www.youtube.com/watch?v=8kOs3J0a2aI" target="_blank">elmo dar ii e frica de el. Aveti jucarii de care se sperie copii vostrii?
De placut ii plac indeosebi jucariile care canta, ca sa aiba si motiv in plus de dans. de ex www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=43&cod_produs=444" target="_blank">ema ; www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=43&cod_produs=787" target="_blank">spin. dar cel mai mult si mai mult fetitei mele dragi ii plac mingiile. jucam fotbal si dura-dura toata ziulica. Revin
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
mamaana spune:
v-am zis ca ma doare rau spatele ... e sciatica... nu le mai pot lua in brate pe amandoua o data, asa ca fac mii de drumuri pe scari in sus si in jos, poate si mai slabesc cu ocazia asta
ieri parca eram intr-un film cu Stan si Bran: incercam sa le duc in camera lor - pana puneam una pe covor la jucarii, cealalta fugea in dormitorul mare sau in cel al lui Tudor... si asta s-a intamplat de vreo 5 ori
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Ktrinel spune:
mai bine imi deschid firma de import-export....
doua atentionari:
1. pretul este cel de pe eticheta (+/- ceva centi) la care se adauga taxe de 15%
2. daca voi cautati ceva frumos/dragutz/chic/trendy/culoare x...s=ar putea ca oferta canadiana sa nu va satisfaca (adica ceea ce v-am descris eu ) pen`ca aici se merge pe utilitate si mai putin pe `frumos`...ghetutzele par egzamplu sunt cat de poate de `nicicum` dar f calduroase (cu cauciuc jos si fas sus) ...cele `frumoase`(dar poate nu la fel de functionale) sunt la alte pretzuri.
Dia, astept numarul cu pricina...
Ktrinel spune:
a nu se intelege din mesajul de mai sus ca nu vreau sa ma tin de cuvant,...dar am considerat ca e bine sa stiti. ca e tentant, dar dup-aia cand le vezi ...nu iti mai plac..stiu cum e..poate va mai povestesc si canadiencele celelalte.
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mai bine imi deschid firma de import-export....
doua atentionari:
1. pretul este cel de pe eticheta (+/- ceva centi) la care se adauga taxe de 15%
2. daca voi cautati ceva frumos/dragutz/chic/trendy/culoare x...s=ar putea ca oferta canadiana sa nu va satisfaca (adica ceea ce v-am descris eu ) pen`ca aici se merge pe utilitate si mai putin pe `frumos`...ghetutzele par egzamplu sunt cat de poate de `nicicum` dar f calduroase (cu cauciuc jos si fas sus) ...cele `frumoase`(dar poate nu la fel de functionale) sunt la alte pretzuri.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
M-am uitat acum pe siteul lor si mi se par chiar dragute ( chiar si cele roz :))
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
dolores spune:
eri_ka vreau si eu site-ul cu ghetutze...pls
simo..super poveste...dar care a fost treaba cu david??de ce erau toti asa speriati??ca parca nu ai zis de ce..ma duc sa mai citesc odata
dolores si David Cristian -22.11.2006-
doradora spune:
intrebare intrebatoare: e adevarat ca, daca nu a sosit alocatia pana face copilul un an, desi actele sunt depuse de asta primavara, se pierde alocatia pe acest prim an? voi cum stiti? ca sa ma hotarasc daca ma deplasez pana acolo sau nu.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
saryta spune:
LA MULTI ANI! DANI
... sa cresti mare pui mic
Laura - sa-ti traiasca baietelul drag , sa il iubesti mereu ca sa-i poti oferi radacinile si apoi aripile de care are nevoie...
Raluca U - ati avut o super petrecere ... sa creasca mare Adinuta sanatoasa si frumoasa
Roxana - ce frumosi sunt toti trei copiii ... o famile minunata.(vreau si eu topogan...de unde l-ati luat?)
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
anateo2004 spune:
chris daca e vorba de alocatia copilului,o primesti retroactiv.eu stiu ca doar prima de nastere se da pana ce implineste 6 luni .dar de ce trebuie sa te duci acolo si nu suni/eu asa am procedxat am sunat sa intreb de ce nu vine/cand vine/ si de fiecare data mi-au raspuns.uite www.ddfssbuc.org/contact.html" target="_blank">aici