LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Si eu am incercat sa o sun pe Roxanica dar are telefonul inchis...sper sa fie bine David!
....ce crema imi recomandati pentru fata pentru Mark?Am observat ca atunci cand iesim afara are niste pete rosii!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

De la Mustela, COLD CREAM, e foarte buna...mai exista si de la alte firme pentru vreme rece, Bubchen, Nivea...Dar eu recomand Mustela.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Daniel!

Felicitari pentru primul an de zile al minunii tale, Laura!

La multi ani panaa!
Multa fericire si tot ce iti doresti!

Sanatate multa bolnaviorilor, Denis, chinico, Alex cu varicela... iertare daca am uitat pe cineva.

asiza, nu stiu ce sa-ti zic... oricum si daca as sti cred ca mi-ar fi frica sa iti spun Se da antibiotic cu spectru larg atunci cand nu se poate depista cauza. Antibioticul poate sa dea diaree, intensitatea ei difera de la caz la caz. Oricum Denis trebuie hidratat, deshidratarea e si ea o cauza de febra. pupici apasati pentru amandoi!

Nu mai stiu, nu mai stiu...

A, povestile nasterilor... superbe! raluca, Laura, simo... multumim ca ati impartasit cu noi.

Ce mai era, ce mai era...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Eu tot in urma cu cititul..... dar pot sa va spun ca m-am intors inghetata de pe teren si m-ati emotionat cu povestile despre nastere.... sinteti minunate!!!!
Roana, Asiza sanatate bebeilor.... stiu ca mai sint bebei bolnaviori si ma gandesc si la ei....
Dianocica, sper sa fie totul bine cu dmic
Kikineata, se face din ce in ce mai frumoasa.... si ochii sint superbi
Se vede ca am citit ultimele 2 pagini
Sa-mi pastrati si mie ceva bun de la marele chef de astazi; ma pregatesc sa plec si eu spre casa.... sper sa nu ma racesc si eu ca nu stiu ce sa fac...
Canada, pupici dulci de la ClujYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pentru Ruxandra - dar nu numai:
nu stiu daca mai tine cineva minte - dar eu am promis sa va anunt cand ne hotaram - asa ca ma tin de cuvant.

In ultima saptamana din ianuarie vom merge la schi la Straja. Daca mai doreste cineva - sa anunte - este nevoie de cazare din timp - noi am sunat doar sa vedem daca e liber. Pe saptamana viitoare trimitem avansul.
Noi ne vom caza la www.vilamara.ro/" target="_blank">Vila Mara. Mai exista si alte cabane, cabanutze - fiecare e liber sa-si aleaga. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI DANI!SA CRESTI MARE SI DESTEPT...CA FRUMOS ESTI...
LA MULTI ANI PANAA!

nu ma mai joc, eu nu mai am timp sa scriu :((((

alexandra, nu te speria...si noi am facut eczema la schimbarea temperaturii...trebuie bine hidratat si atat..acum un mai avem. atentie, nu il imbraca PREA gros...si de la caldura fac eczema ...

dianocica, te fac un Gagou-Tagou de -30C la 50cad ? cred ca ajunge mai repede decat de la aia...:))si cizmute de -30 la 15cad...
chinico, sanatate si virtute!

apropo de frig...nu va fie teama sa scoateti copii bine imbracati, bien sur, la -X grade....daca la 0 grade le puneti blanuri ce faceti cu ei toata iarna ?

revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dandusa, noua jucarie preferata e caruciorul de papusi, cu papusa pe care o tot da jos si iar o pune la loc ...il plimba de colo colo...cand tre`sa intoarca nu stie sa ia curba si il ia pe sus - intr-o mana - si il repozitioneaza :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Ktrinel, fa-ne si pe nou cu un Gagou-Tagou , dar nu roz. Chiar si niste cizmulite ar prinde bine.

Eu chiar am cautat in weekend prin hipermaketuri si n-am gasit nimic. ( am gasit unele , dar roz si nu mai vreau). Si inca ceva, manusi cu un singur deget din polar sau fas, unde gasesc? Cu greu i-am gasit si niste ghete mai de iarna, dar cam uratele. I le-am luat dar mai caut si altceva mai dragut.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

dianocica, te fac un Gagou-Tagou de -30C la 50cad ? cred ca ajunge mai repede decat de la aia...:))si cizmute de -30 la 15cad...
chinico, sanatate si virtute!

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

bey, ce preturi dom'le... in canada ma mut.. deci io ii caut cizmulite si nu gasesc decat de la 2.000.000 in sus si la voi sunt 15 cad???? costum thermo de iarna am vazut la 1 mil, dar nu-s convinsa ca e termo ... tb sa mai caut ca ne trebuie neaparat, azi am adus copilul bocna de afara

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

vantaie evident! una intai pe un pomet , a doua la cateva zile la spranceana.

quote:
Originally posted by veronici

quote:
Originally posted by kikineata

Neata fetele cochetele!
Pana citesc pun ceva poze noi cu garga http://picasaweb.google.com/kikineata/12Luni/photo#5132602616671256706

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mamaaaaaaa ,dar ce de par aveti!!!!! Mi-au placut pozele de dupa masa (sau de dupa razboi?) si in cele in care statea in scaunul de masina vad o vanataie? Sau e un machiaj sic?
Frumoase pozele!

slideshow rares stefan la 1 an

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by veronici

quote:
Originally posted by asiza

Dani!!! Sa cresti mare si sanatos!!!

Panaa!!!

Denis mi-a facut un kk moale, apos, si-a murdarit tot, de la body pana la sosetute...Sa fie de la antibiotic? De la prima doza deja?...aaa, ne-a venit rezultatul si la urocultura: nu e infectie urinara ...oricum cica trebuie sa continui antibioticul ca e clar ca are o infectie undeva...oficial imi vine sa-mi bag picioarele in tot sistemul asta sanitar!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Asiza consoleaza-te cu ideea ca nu mai ai mult de tras cu sistemul asta sanitar !!! Plecati la mai bine !
Chestia cu " e infectie pe undeva" am trait-o cu Rares la cateva zile de viata,nu stiau ce are,nu i-a iesit nimic in sange,in urina,i-au luat chiar si lichid cefalo-rahidian ,au presupus ce e ceva digestiv si i-au dat antibiotice ca "e o infectie pe undeva".
Sanatate lui Denis si lasa ca spala mama c... ,eu cu asta ma indeletnicesc de cateva zile. Schimb pampers la fiecare pishu,la c... spalam copilu` numai cu apa curata,fara sapun,la cuculetz dam cu ceai,creme,pomezi.....etc.

slideshow rares stefan la 1 an

ei... pe partea cu sistemul sanitar, n-as zice ca pleaca chiar la mai bine... e foarte nasol si la aia, ma ales la ce inseamna gratuitate (ca peste tot in lume, de altfel). sa zicem totusi ca ai lor n-or fi mai tampiti ca ai nostri :))
dar oricum, din toate (celelalte) puncte de vedere, da, pleaca la muuuuuult mai bine

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput