LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Neata fetele cochetele!
Pana citesc pun ceva poze noi cu garga http://picasaweb.google.com/kikineata/12Luni/photo#5132602616671256706

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mamaaaaaaa ,dar ce de par aveti!!!!! Mi-au placut pozele de dupa masa (sau de dupa razboi?) si in cele in care statea in scaunul de masina vad o vanataie? Sau e un machiaj sic?
Frumoase pozele!

slideshow rares stefan la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by asiza

Dani!!! Sa cresti mare si sanatos!!!

Panaa!!!

Denis mi-a facut un kk moale, apos, si-a murdarit tot, de la body pana la sosetute...Sa fie de la antibiotic? De la prima doza deja?...aaa, ne-a venit rezultatul si la urocultura: nu e infectie urinara ...oricum cica trebuie sa continui antibioticul ca e clar ca are o infectie undeva...oficial imi vine sa-mi bag picioarele in tot sistemul asta sanitar!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Asiza consoleaza-te cu ideea ca nu mai ai mult de tras cu sistemul asta sanitar !!! Plecati la mai bine !
Chestia cu " e infectie pe undeva" am trait-o cu Rares la cateva zile de viata,nu stiau ce are,nu i-a iesit nimic in sange,in urina,i-au luat chiar si lichid cefalo-rahidian ,au presupus ce e ceva digestiv si i-au dat antibiotice ca "e o infectie pe undeva".
Sanatate lui Denis si lasa ca spala mama c... ,eu cu asta ma indeletnicesc de cateva zile. Schimb pampers la fiecare pishu,la c... spalam copilu` numai cu apa curata,fara sapun,la cuculetz dam cu ceai,creme,pomezi.....etc.

slideshow rares stefan la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Roana, imi pare rau pentru Alex ca e bolnavior, dar poate e mai bine asa. Din cate stiu, la varsta asta, formele de varicela sunt mai usoare si parca da si imunitate, nu?
Multa sanatate!

Dianocica, tin pumnii sa nu fie nicio problema (de fapt, sunt convinsa ca nu e) si sa nu-l doara nasucul cand se trezeste!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

La multi ani Daniel!

Semnificatie nume:

DANIEL - de la expresia germanica "locuitor al Danemarcei". In ebraica, inseamna „judecator". Desi este creativ si original, purtatorul acestui prenume are o fire insensibila, ceea ce ii indeparteaza pe ceilalti. Prenumele Dan implica creativitate si originalitate, independenta, incredere in sine. Individualist, ii place sa ia initiativa si e inclinat catre activitatea fizica. Nu e dispus sa renunte la opiniile si punctele sale de vedere de dragul celorlalti, nu accepta compromisuri si nici sa lucreze intr-o slujba umila impotriva vointei sale. Sincer si deschis, se adreseaza intotdeauna foarte direct. Cei din jur accepta cu greu firea sa dominatoare si, uneori, certareata.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

DANI

Sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!
Distractie placuta fetelor si fulguleti scumpi si dragi!!!

Pentru cine mai are rabdare de inca o poveste - ascultati:
Ne-am casatorit in 2001 si atunci nici nu ne statea gandul la copii: bani, munca , chefuri, sa facem apartamentul ultramodern alea, alea...
Totusi prin 2004 zic catre sotul meu: "ar fi timpul sa avem si noi un copil:nu crezi?" Ok zice el : am crezut ca ce simplu a fi - da' de unde - calculez ovulatie - ne straduim noi vreun an si nimic. Vb. cu un ginecolog - facem spermograma - iasa ok - fac io tratament vreo 4 luni :nimic. Deja am inceput sa ma stresez:zic catre mama : tu mama eu nu pot face copii - de disperata ce eram ii zic la taica-mio: te rog sa-mi dai bani ca ma duc la inseminare artificiala....Ma interesez de doctori buni prin Cluj - erau sarbatorile de iarna 2005 - ma gandesc s-o las pana dupa sarbatori...Trec sarbatorile , trece luna ianuarie - iara m-apuca strechea- vreau bebe. Vine ziua mea in 15 februarie - mergem cu fetele prin cluburi - chef de chef! - am implinit 29 de ani . A doua zi ma gandeam : ce ma fac, ca azi maine fac 30 de ani si n-am fost in stare sa fac un copil !Mai, si pe la inceputul lui martie - prin 3 - astept C.M. - nimic - in fine, de 8 martie am plecat de la cheful cu fetele de la servici la doctor si acolo zice medicul meu - sarcina incipienta cu semnul intrebarii - am crezut ca mor de fericire - mi-am luat un test si apare prima linie perfecta , a doua cam vaga. Scriu pe forum si toate fetele ma felicita - sigur e o sarcina. N -are rost sa va zic cata bucurie a adus vestea asta in familia mea....Probabil toate stiti - ati trecut si voi prin asta

Ok - data probabila a nasterii 8-10 noiembrie. In 8 seara ma duc la ai mei ca Sorin lucra de naopte - pe la 2 noaptea simt niste dureri ma uit la ceas, le cronometrez erau cam la 45 min. N-am dormit deloc in noaptea aia: dimineata ii zic la mama: hai sa mergem la spital! Ajungem pe la 11 - la internare il vad pe medicul meu - era de garda. Ce noroc ! ma gandesc eu - nu mai trebuie sa-l deranjez pe om sa vina de acasa. Cand ma consulta dilatare 3 cm. Chemam anestezistul imi pune epidurala - era deja ora 13.Nu aveam dureri deloc. Apar pe rand la spital :sotul meu,fratele meu ,cumnata mea care era gravi in 6 luni , prietena mea cea mai buna - un batalion de oameni asteptau minunea!
Pe la ora 17.00 dilatare 10 cm - eu nici o durere - intre timp moasa m-a invatat cum sa imping...Ma duc in sala de nasteri - totul decurge ok vreo 5 minute - eu imping cand zice doctorul - mai, la un moment dat il vad ca nu se mai uita la mine deloc era foarte atent la monitorul de langa mine ,la David. Atunci imi zice sa imping la fiecare contractie - mai apare un doctor - se uita si ala - isi baga mana(nu stiu de ce - am crezut atunci ca mor de durere!) si-i zice la doctorul meu: repede sus! Asta insemna in sala de operatii un etaj mai sus. Ma dezbraca moasa in pielea goala, imi da un halat de ala verde ,ma pune pe un scaun cu rotile , si mergem spre lift. La iesire din sala de nasteri ii vad pe ai mei: mama cu o fata de nu o s-o uit niciodata!, cumnata mea Rau plangea, prietena mea plangea, tata disperat - sotul meu statea intr-un colt - palid - se uita spre mine.....nici nu vreau sa-mi amintesc momentele alea...
Ajungem in sala e operatii - toata lumea foarte precipitata - unu ma intreba cate kg. am , doctorul ma facea deja cu iod pe burta ,io in pielea goala - toata lumea pe langa mine - cred ca erau vreo 10 persoane - agitatie mare. Cand am vazut luminile alea - atunci mi s-o rupt filmu ! - m-am speriat tare rau fetelor - m-am gandit ca sigur o sa mor - da, mi-e tare greu si acuma cand scriu sa retraiesc senzatia aia...Cred ca dim momenul ala la mine a inceput depresia - care a tinut vreo 2 luni bune....Am inteles ca David era blocat , ca am fost la un pas de o nastere normala - in orice caz mi-a zis sotul meu ca am intrat in operatie la ora 18 fix si David s-a nascut la 18.06 minute. Deci in 6 minute l-au scos pe David. Eu am mai stat in operatie inca o ora. Noaptea intr-un final m-am trezit - dar din cauza anesteziei deliram - mi-a zis o asistenta ca tot intrebam unde mi-e copilul, plangeam, le ziceam sa-l aduca pe David sa-l vad - ele ziceau ca-i noapte ca o sa-l vad dimineata...Greu a trecut noapte aia si a doua zi pe la 12.00 l-a adus o asistenta impreuna cu sotul meu sa-l vad. Cuvintele nu pot exprima ceea ce am simtit...Multa ,multa bucurie si o satisfactie imensa......Asta e povestea mea!
Sper ca ati avut rabdare sa o cititi! Multumesc la doamne-doamne in fiecare zi de atunci pentru minunea ce a aparut in viata mea!

S-a trezit printul.La fix...

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Si eu am incercat sa o sun pe Roxanica dar are telefonul inchis...sper sa fie bine David!
....ce crema imi recomandati pentru fata pentru Mark?Am observat ca atunci cand iesim afara are niste pete rosii!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Trecut dna dr pe la noi, prestat vaccin, stat peste o ora juma . Problema era sa-l tin pe Matei departe ca altfel o lungeam spre doua ore la cate are sa-i povesteasca, sa prescrie si el retete.. Conu marait, o leaca razgaiat.. plans pe rupte la intepat.. apoi potolit repede. Acu nani.

Dianocica, cu legatura dintre cresterea brusca a temperaturii si aparitia convulsiilor febrile => se pare ce cele aflate de tine sunt corecte. Cica nu neaparat temperatura mare duce la convulsii cat cresterea ei brusca.

De ex: daca in 10 minute temperatura creste brusc de la 38 la 39 sau chiar si numai la 38,7 => exista riscul ca, la anumite persoane (in general cu antecedente in familie si cica mai des la baieti decat la fete) sa apara ac convulsii. Ceva in legatura cu scaderea pragului de excitabilitate a neuronilor care transmit muschiilor impulsuri.

Prima masura in caz de convulsii febrile = scaderea temperaturii corpului. Pt ca astfel creste iar pragul de excitabilitate si neuronii nu mai transmit impulsuri.

Numa ca mai nimeni nu stie asta si mai toata lumea se sperie, intra in panica, tin copilul, alearga cu el la spital, suna la salvare.. Si de unde puii mei sa stii.. afla-i si eu acu ce tb facut; noroc cu Dianocica c-a pus problema.

Asa si cu luatul temperaturii intrarectal/axilar si scaderea sau nu de unitati. La copiii sub 3 ani temperatura se ia de preferinta intrarectal si nu se scade nimic, asta e temperatura corecta=temperatura corpului. Temp axilara e cu cateva unitati mai scazuta decat cea intrarectala.

Roana, pare rau c-ati agatat varicela. Multa sanatate. Sper sa faceti o forma usoara.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxandra multumesc mult ca ti-ai amintit sa intrebi. f util.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

simo emotionant

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

cateva poze noi

am gasit niste carti cu povesti absolut extraordinare. am plans la vreo doua...sunt ilustrate perfect, povestile sunt minunate, scris mare si puitn, pur si simplu perfect. www.edituratrei.ro/product.php/Ce-355i_aduci_aminte_pentru_copii_icircntre_4_351i_10_ani/1113/" target="_blank">aici

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput