LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
Shine spune:
dianocica, bilutele sunt dintr-un plastic moale.nu sunt dure.
jucarii preferate, ca si la voi: mobilul, telecomada, sosete de ros, rotile de la carut, rufele din sifonier, cd-uri, scame , firimituri....Dandusa, frana, acum am vazut. Pai nu are jucarii preferate. nici macar nu le baga in seama.
Roana, vreau si eu varicela, ca sa scapam de ea. pfui, daca erai din bucuresti eram la usa ta acum
desiree spune:
am vazut poze de la adinuta..o draguta fetitza..si rochitza...alexia din ce in ce mai frumoasa...dolores faina-faina..teutz super-frezata..zara o scumpete...
DANI sa cresti mare si frumos, ca esti comoara mamei tale!
am crezut ca nu ma va mai impresiona vreo poveste a nasterii dupa toate pana acum dar cred ca fiecare poveste este originala, spusa din suflet, incarcata de emotie si adevar, de aceea plangem la fiecare dintre ele,ca si cum le-am trai si noi! raluca si laurapentru voi mamici!
jucaria preferata ( in afara de catarama de la cureaua lui tati, un inel de fier pe care il tot tranteste de gresie sa faca BUM, rasturnatul farfuriilor din dulap, scosul rufelor de pe rafturi).... avem un calut cu maner pe care il trage dupa el si il plimba prin toata casa ( asta dupa ce mi-a scos sipcile de lemn de la parchet si le plimba prin casa apoi le dadea drumul pe gresie sa faca BUM..mi-a fost frica de vecini...si i-am luat calutul)
haine de iarna..am primit costumas cu manusi de la nasa lui din AMerica..se pune?
asiza, mie mi se pare o tampenie sa trateze cu antib o bacterie care nu a fost depistata...eu stiu ca tratamentul cu antib se da pe baza de antibiograma..daca nu e sensibila bacteria la antib respectiv? o sa incerce toate antib pana o nimereste ?
da, si eu vreau sa stiu de roxanica..daca vorbiti cu ea va rog dati-ne si noua vesti...
mamici care ati inceput sa dati cate un pic de lapte de vaca la bebei incercati urmatoarea bomba a zilei ( a mancat Octavian un castron si nu l-am vazut in viata mea deschizand gura asa de mare cand de cand ii dau cu linguritza): branzica calcica blenduita in putin lapte UHT (MIlli, Dorna 1,5 grasime) + o jumatate de banana pentru aroma...turnati in castron si ingrosati cu cereale neindulcite...O NEBUNIEEEEEE! de incercat mai ales pentru bebei mofturosi!
HELP..mi-a scos calc din priza...am scris mesajul asta de 2 ori..cum naiba securizez prizele cu stechere in ele in permanenta?
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
porumbita80 spune:
La multi ani Dani,fericirea sa-ti fie lunga si necazul scurt. Laura tot ce doresc la copilu meu va doresc si voua.
alexandra_25 spune:
La multi ani si voiosie,
Domnul alaturi de tine sa fie,
Bucurii sa-ti daruiasca
Nimic sa nu-ti lipseasca!
LA MULTI ANI DANY
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Laura13 spune:
roana multa sanatate. nu stiu ce sa iti zic despre varicela si cum trebuie tratata.
bambo petrecerea.....a inceput deja. de azi noapte. dar, va asteptam dupa 16.30. cam asa am zis eu, sa se trezeasca puii din somnic, dar usa e deschisa sa veniti cand vreti. poate vb cu porumbita sa veniti impreuna, sau macar sa ii explici pe unde stau ca nu am nr ei de tel.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danutz spune:
Roana varicela? Deja? Sanatate multa Alexutului!!!
Doamne credeam ca mai avem pana la bolile astea...se pare ca nu!
Fetelor, daca aflati ceva de Roxanica, scrie-ti si aici, pls!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
OanaCat spune:
Buna
La multi ani Dani!Sa fi sanatos sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
La multi ani !Panaa,sa fi sanatoasa si sa te bucuri de bb
Roana multa sanatate
Asiza multa sanatate.
Ruxandra_sb Romerganul mi-a fost prescris de medic si este pentru rinite si alergii(doctora presupune ca este rinita).
M_Monique multumesc.Felicitari pentru Andrei.
Am vazut o gramada de poze frumoase si bb si mai frumosi la implinirea anisorului.
Sa incerc sa raspund si eu la tema zilei de ieri cred.
Nico se joaca cel mai mult cu o broscuta care canta cand apesi pe butoane.
In rest telecomanda si telefonul sunt preferatele ei.
Cam atat ca nu ma lasa.
Imi pare rau ca nu pot sa stau mai mult de vorba cu voi.
Am pus niste poze cu nico.
Nicole Oana Cat
http://www.shutterfly.com/share/pictures.jsp
dianocica spune:
in caz ca va intereseaza, apropo de gradinita acasa,
educatia acasa (homeschooling)
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
d a cazut si s a lovit destul de rau cu nasul in perete. acum doarme ca era superobosit dar cred ca mergem la spital cand se trezeste. mi-e o frica de mor. evident ca eram fix langa el
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel