LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ce jucarii..ca.s si eu tare curioasa, nu se joaca cu nimic nou mai mult de 10 minute, in rest a stricat 1 tel mobil, unul fix si a rupt laptopul, dupa ce l.a rupt, s.a culcat si eu am plans in pumni
mai nou se ascunde dupa perdea asa ca azi l.am trimis pe tasu sa ia cort de la ikea

donia - interesant postul despre canibalism , muscaturi, o sa.l caut si o sa.l citesc mai bine azi daca am timp

ramsan - merci dar nu.s tanara deloc, am 30 :)

frumoase pozele flore, sa mor de ciuda cand am vazut iar zapada

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

cu mare intarziere (da' motivata bine) spun si eu
LA MULTI ANI ADINA!!! sa cresti mare,sa fii sanatoasa si bucuroasa toata viata!

si fara intarziere.
LA MULTI ANI DANI!!!

La multi ani si panaa, numai bine iti dorim si tie!

sunt bolnava.taaare..mucoasa, behaioasa, cred ca si febriloasa... a fost el, inca mai e bea, acum sunt eu la apogeul apogeului.
nu ma dati disparuta, ca numa' bolesc nitel.

asiza multa sanatate lui denis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Panaa cu ocazia zilei de nastere noi iti dorim tot binele din lume si mult succes in toate! LA MULTI ANI!

Tema zilei:-jucaria preferata cubul de la quelle,inainte de cub era casuta muzicala de la carusel

Asiza-multa sanatate lui Denis pt tine

Kikineata-gargarita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica si toate fetele: avem asa: cola, fanta, suc de portocale, suc de cirese. bere, cu alcool, fara alcool, vin, sampanie...si daca ne lasa cineva....avem si visinata. pt bebelusi avem laptic . si fructe si cereale si iaurtel si tot ce le pofteste si doreste inimioara!!! dar....e bufet suedez, fiecare se serveste singur

multumesc din suflet pentru urari, sunteti minunate cu adevarat iar eu sunt....... am fost la cumparaturi de dimineata, zambeam la toata lumea, mi se parea ca arat minunat.....ce mai.....o zi exelenta!

ce va doresc eu voua?......sa vi se intoarca inzecit toate urarile de bine pentru puiul meu! Si sa sarbatorim impreuna fiecare anisor din viata lui!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Neata Doamnelor.
Aveti viteza la scris, nu gluma.
m-am poticnit la prima pagina, ii dau raspuns Monicaibb si dupa aceea mai citesc.
Cand vezi un copil cu o problema, te comporti cum simti.
Unii se fac ca nu vad, altii intreaba ce s-a intamplat/da' de ce nu se opereaza/trateaza, unii il intreaba direct pe copil (care ridica ochii umezi la adultul de langa ei, se intristeaza si se blocheaza pur si simplu) unii vor chiar sa atinga copilul, unii se sperie, se trag inapoi, realizeaza ca fac o gafa si incearca sa o dreaga.

Parintii sunt pregatiti pentru orice reactie.
trebuie sa fii convinsa ca parintii au incercat tot ce le-a stat in putinta pentru a ajuta copilul.Eventual, poti sa intrebi daca ii poti ajuta cu ceva.. poate chiar strang bani pentru o operatie.
Oricum, il simti, daca vrea sau nu sa discute despre acest subiect.

Sa nu uit. mai exista si specia: "Sunt pacatele parintilor, pe care trebuie sa le ispaseasca fii", Crede-ma ca exista si asa ceva. Pe astia ii iau direct la suturi verbale.Nu ii mai spala nici Dunarea, nici Marea Neagra.
Acum este randul meu sa intreb: cum iti educi copilul sa reactioneze in asfel de cazuri?Eu una, pe copii nu pot sa flituiesc, desi, sunt mai mult decat obraznici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

la multi ani, DANI .
sa cresti mare sanatos, voios si sa iti bucuri parintii.

laura felicitari pentru un baietel extraordinar.

Sa duduie forumu'

Mergi la inceput

HELPPPP

faceti cave ca am latit pagina de numa.

Alex are varicela de azi dimineata
A facut pana la urma.
saracutul.
e plin de bubite si are febra.

Mi-e mila de el.

Of, sper sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Dani! Sa fii fericita Laura alaturi de puiul tau!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Roana-offf saracutul,multa sanatate
cred ca tu ai latit pagina editeaza

Laura-la ce ora incepe petrecerea?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

bambo,
da stiu ca eu am latit.
mii de scuze fetele.
am editat. acum e OK?

Multumesc de incurajari, sper sa treaca repede la puiutul meu scump varicela asta. poate e mai bine ca scapa si nu face ca tasu la 30 de ani. dar.... mor cand il vad bolnavior.
nici nu stiu cum sa il ingrijesc mai bine.

va pup

Mergi la inceput