LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 9
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianocica
feteleor, daca avet vreuna telefonul roxanicai va rog mult dati-mi un pm
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Il am eu. O sun de doua zile si e inchis. Am trimis si mesaj...deja incep sa ma ingrijorez...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dia1609 spune:
LA MULTI ANI, DANI!!! sa cresti mare, sanatos, destept si frumos si sa-ti bucuri mereu parintii! felicitari mami Laura pt primul an din viata puiului!
Panaa
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
ramsan spune:
DANI
Deci sa duduie forumul!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai parte de mult noroc si sa le oferi multe bucurii parintilor tai care sunt foarte mandri ca te au.
Laura felicitari pentru cel mai minunat copilash ce vi l-a daruit DD. Am plans la citirea povestii nasterii lui Dani. Emana dragoste si sinceritate.
Panaa sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
anateo2004 spune:
DANI
LAURA si RALUCAfoarte emotionante povestile voastre
dianocica lui Seba costum intreg i-am luat de la coccodrillo,am incercat peste tot si nu am gasit ceva care sa ne placa.a fost cam scump180ron,dar am avut si la Teo si am fost f multumiti,si sigur ii va veni si la anu ca e intre masuri fimiu acu.noi eram un pic presati ca pe 24 plecam la munte.costumul e bleu cu grena.
acum inca nu il folosesc.afara iesim in geaca,salopeta/pantalon dublat si botosi gen pantofi si bagat in sacul de la carut,si e ok.asa si doarme pe afara cate 2 ore.
danutz unde ati gasit costum rosu,la Z?ca eu nu am vazut decat blue spalaci sau alb?bine acu e tardiv,dar sunt curioasa?
monica te inteleg perfect.la gimnastica unde merg cu Seba sunt muti copilasi cu problememi se rupe sufletul pt ei si pt parinti.uneori ma simpt vinovata,stiu ca n-am de ce,dar asta e sentimentul care ma incearca.eu cred ca acesti parinti vor ca,copiilor sa fie tratati cat mai normal.
eri ka m-ai facut sa rosesc
mamaana eu as incerca seara sa i dau completare de lapte praf.ca la voi nu se pune problema sa se duca lapticul ca sunt doua fete cucuiete care stimuleaza secretia.iar noaptea as incerca si apa si daca nu vrea n-ai alta alternativa decat tztz
jucariise joaca uneori timp indelungat mesterind in dulapul cu jucarii.adica le scoate pe rand le studiaza,gusta si tece la urmatoareaii pace sa bage cercurile pe bat-bine nu le pune in ordinea corecta.ceea ce pe fimea o exaspereaza.eu il felicit si ea in criticace ti-e si cu femeile astea.www.crazytoys.ro/jucarii/Interactive-24/Tomy-94/4937/Piramida-Pop-and-Tumble.html" target="_blank">astae una dintre favorite.cu bilele de la ea se joaca si separat,mingea,are si o locomotiva thomas pe care daca o misca canta,www.crazytoys.ro/jucarii/Interactive-24/Fisher-Price-91/76/Cuburi-educationale-cu-activitati.html" target="_blank">alta,ii place sa ii construiesc eu turn din cuburile moi si el sa il darame constant.cam astea imi vin acu in minte.
legata de fructe.m-ar tenta sa incer ananasul.e greu de curatat?merita? bun la gust?e moale/tare?
ma duc sa vizionez poze
ruxandra_sb spune:
frumosule Dani de mami Laura
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
anateo2004 spune:
Panaa
vizinat poze de la petreceri,fulguleti care de care mai superbisi am admirat si gargarita cu gecuta rosie.
ma retrag ca trebuie sa ma pregatesc de plecare.
ramsan spune:
Laura ma bucur ca a inceput sa fie bine Dani. Poate veni si noi pe la voi astazi
Raluca_u prin ce ati mai trecut si voi. Numai cand te gandesti ca ai fost la un pas... brrr. Adinuta e tare norocoasa ca are o mamica luptatoare. M-au trecut fiorii deja Pozele voastre sunt minunate si ce de copilasi au fost la petrecere!
Erika sa iti creasca sanatos finutul.
Teutz
Monicabb cred ca oricine s-ar simti stingher in prezenta unui om/copil cu probleme speciale. Oricum indiferenta este ceea ce poate fi mai rau atunci cand te confrunti cu asa ceva. Conteaza mult daca ei vor sa ne impartaseasca povestea lor iar daca nu vine de la sine, sa le respectam intimitatea, asa cum spunea Dandusa. Cred ca putem ajuta daca o cer, putem sa le zambim, sa le intindem o mana de ajutor, sa ne jucam, sa le facem o surpriza. Mai ales copiii cu probleme au nevoie de compania altor copii prin simplul fapt ca acestia sunt inocenti si fara pre-conceptii iar jocul lor este sincer.
Asiza nu cumva sa dai tarcoale butoiului. Il pazim toate sa nu cumva sa cada cineva in el Trebuie sa treceti cu bine si peste hopul asta. sanatate muuuulta lui Denis
Luly sanatate multa tatalui tau.
Ingeras unde fugi?
Kokorina
Kikineata ce ochisori are Sara Sa o mananci toata de drag
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
acs spune:
Panaa! Sa fii fericita alaturi de printesa ta si de toti cei dragi!
Raluca, Laura, mi-au dat lacrimile. Ati povestit foarte, foarte frumos!
Kikineata, ce ochisori are scumpa cea mica!
Anateo, mie-mi place ananasul (si fetelor mele la fel), dar e tare pentru bebei si problema e sa nu se inece. Poate sa incerci sa-l blenduiesti si, eventual, sa-l amesteci cu ceva (nu stiu cu ce ar merge).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
Panaa!
Eri.ka sa-ti traiasca finutul! Ieri s-a nascut? Cum il cheama?
Monica, off.. imi pare rau. Cred ca fetele au raspuns f bine. Nu va impiedica nimic sa va mai vedeti.. si eu cred ca nu multi au ramas alaturi.. tocmai pt ca nu stiu cum sa se comporte, unii prefera sa evite astfel de situatii... si nu neaparat din rea-vointa.
Cateodata nu ma fac ca nu vad.. si ma duc eu inspre om, daca simt ca nu poate sau ii este greu sa inceapa sa povesteasca. Dar tb ales cu grija momentul, vazand si simtind.. Unii oameni au nevoie doar de un mic zvac ca sa-si dea drumul. Bine, nu sa faci pe desteptul, dar nici sa te prefaci ca totul este in regula, ca nu este.
Asiza.. mey, mey. Nu mai tin minte daca ati facut .. dar stiu ca analizele de sange tb sa indice o eventuala infectie.
Dandusa nu avem o jucarie preferata.. ci mai multe.
Raluca, Laura ce frumos ati povestit.
.. vazut pe Adinel in toata splendoarea celor 3 toalete. Imi placu mult jocul cu bunicul la usa cu geam.
Luciaro.. deloc nu ne plictisim sa vedem bb jucandu-se si petrecand frumos. Si sa revedem mamici de fulguleti. Imi place scaunul de masa a lui Serban. E cumparat sau facut?
Luly, multa sanatate tatalui tau.
Dianocica, noi avem mostenire unul de cosmonaut de la Z. Purtat de Matei o iarna, arata ca si nou. In rest.. tot mostenire canadiana si pantaloni dublati cu fleece.
Danutz.. da de ce nu vrea rosu? Eu, pe cat posibil, numai in rosu i-as imbraca. Asa o culoare .. in forta si plina de viata. 70% din canadiene le au rosii. ii imbrac si in portocaliu, verde, mov, galben, .. au o viata intreaga sa poarte albastru, bej, kaki... si alte culori "de baieti".
Kikineata ce dulce e Sara-Maria, Imi place ca n-o imbraci numai in roz.. ci si in culori de baieti.. ca tot veni vorba.
Rog frumos, vreau si eu pe PM nr de telefon a lu Roxanica.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!