Strumfi de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Si tot Aylin ma distrezi la culme cu bolile care i le cauti micutei, parca sunt io cnad era Stefi mic...Stai calma, nu toti copiii iau in greutate in acelasi ritm si nu toti suntem de 1.80 si 90-60-90...Ar fi fost plictisitor nu alta...Boala se cheama nanism, dar n-are nici o legatura cu piticii tai...
Pentru iritatie la fundulet, eu lui Sfefi cand era mic i-am dat cu albastru de metil si apoi cu cutaden si i-a trecut. Apoi, la fiecare schimbare de scutec i-am dat cu banala crema de galbenele de la Plafar si n-am mai avut probleme. La Bogdi am folosit din prima crema de galbenele si nu s-a inrosit niciodata...Incearca, poate functioneaza, dar inainte poate spune Anya daca a fost in regula solutia...

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Carmena

Neata si de la noi!

Anya. Multumiri din suflet si de la mine, daca nu ai deja "podu plin", stii cum se spune...Si eu vreau cu copiii la tine dupa ce termini cu CIC-ul, dar incep sa te mai barai io mai incolo...

Aylin, cu balsam dai numai sa se descurce parul si atat. Nu are de-a face cu cazutul lui sau nu. In loc de balsam poti folosi o masca de par cu vitamine, sunt o gramada pe piata(evident ca mult mai bune sunt cele de la salon, dar nu sunt chiar rele nici cele de pe piata). Daca are de cazut din cauze hormonale(lauzia, alaptatu'), poti sa iei un supliment de vitamine cum ar fi Elevit sau altele care sunt permise in alaptat...Sau poti sa mai folosesti masca bunicii daca o suporti cu gaz si ustoroi. Era intr-un timp o masca la Gerovital cu usturoi si gaz parca, nu stiu daca mai este, poti incerca la magazine naturiste...
Mie din fericire inca nu a inceput sa-mi cada, dar recunosc ca mananc foarte bine, asa ca suplimente de vitamine nu cred ca as avea nevoie...Altfel spus imi prieste alaptatul...

Pupici.

carmen, mie nu imi cade parul chiar rau. asta cu incurcatul ma enerveaza. am si eu masca acasa, din asta din comert, de care folosesc de mult timp, dar nu stiu cum de mi-a intrat in cap ca nu e bine cat alaptez, si am renuntat sa o mai folosesc. mie mi-e suficient balsam sau masca. elevit iau oricum, ca stau prost la capitolul mancare. dar e buna ideea pentru mihaela: ia si tu elevit!
buna ideea sa incerc la magazine naturiste. gasesc eu acolo o masca ceva! merci pentru sfat. sa vad acum cand si unde gasesc magazinul naturist! ca mai greu cu deplasatul la noi. prin cartier ce mai umblu. cu masina mi-e frica sa merg cu ea singura, ca daca o apuca urlatul cu sufocare fac carare fata-spate la stopuri.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

Hai, mai Aylin, paranoia-paranoia, dar chiar asa?! Promit eu ca alma se va mai inalta, pitica e numa acuma, la inceput, cat e bebe. Da' pitica asa, cu ghilimele!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

lia, cand zic ca am paranoia chiar ca e paranoia. a inceput acum vreo 2 saptamani. numai gargauni am in cap. si totul se trage de la faptul ca nu prea mananca si nu ia in greutate ca lumea. eu sper sa treaca, ca nu dorm bine noaptea. am numai tampenii de vise. imi vine sa ma duc sa fac analize copilului, daca va vine sa credeti.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

iar va sufoc cu mesaje

lore, si barbata-miu zice la fel ca sunt eu nebuna.

lia, si cand ma gandesc ca tac-su are 1.92, ea de ce nu e lungana. faci 1500 de mesjae, lio!! m-ai intrecut intr-un ritm ametitor. mai da-i si tu un pup mirunicai din partea mea

luna, ca bine zici tu de diversificare. salvat ce zis lunita

stati asa...ca mai citesc, mai vad ce fac, si mai scriu un mesaj. sa vad ce imi mai aduc aminte ca nu am raspuns

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:

Si tot Aylin ma distrezi la culme cu bolile care i le cauti micutei, parca sunt io cnad era Stefi mic...Stai calma, nu toti copiii iau in greutate in acelasi ritm si nu toti suntem de 1.80 si 90-60-90...Ar fi fost plictisitor nu alta...Boala se cheama nanism, dar n-are nici o legatura cu piticii tai...
Pentru iritatie la fundulet, eu lui Sfefi cand era mic i-am dat cu albastru de metil si apoi cu cutaden si i-a trecut. Apoi, la fiecare schimbare de scutec i-am dat cu banala crema de galbenele de la Plafar si n-am mai avut probleme. La Bogdi am folosit din prima crema de galbenele si nu s-a inrosit niciodata...Incearca, poate functioneaza, dar inainte poate spune Anya daca a fost in regula solutia...

da, mai. eu am zis ca sunt nebuna! asta cu cutadenul ma gandeam si eu. dar pediatra a zis NUU, mai bine de la mustela. (ca e 400 000 ). am intrebat DE CE si zice :cutadenul are si alti excipienti! soacra-mea (care e farmacist) zice cutaden. eu nu stiu ce sa fac. cand vad cat e crema de la mustela ma urc pe pereti. cu crema de galbenele dau si eu. dar acu' e ciuperca, nu inroseala.
EDITEZ ca sa zic ca tare e blodut baietelul tau! asta ca sa nu mai scriu un mesaj, ca incepeti sa aruncati cu rosii in mine.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ai vazut ca nu suntem toti la fel??La mine in familie nu e nimeni blond cu ochi albastri ca Bogdi, si jur ca treaba cu instalatorul sau postasul nu se pune ca tot barbatu' se ocupa de serviciile astea...Sotul tau are 1.92, doar nu vrei Doamne fereste si Alma sa aiba tot atat, ca e fetitza, te rogi dupa aia sa o mariti sau o lua unul de-i scuipa seminte in cap...

Am luat-o razna, vorbim doar noi pe aci...Plec sa ma pozez, ca-mi trebe niste foto.

In mine puteti da cu rosii, da gata salata cu ulei de masline de se poate...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

o sa iau si eu neste Elevit. de mancat mananc ffff bine. dar nu stiu de ce cade. nu am avut niciodata probleme cu podoaba capilara, si ma cam streseaza situatia asta! asta e, sper sa fie hormonal si sa-mi revin.
Elevitul se mai da compensat sau numai cand eram gravida??????????
Aylin lasa paranoia si nu mai stresa copilu cu grijile tale. nu toti copii cresc la fel, nu toti mananca la fel! de ce esti tu ingrijorata ca nu mananca? plange la san? ce greutate are acu? lasa gargaunii si ia lectii de diversificare, ca acusi da peste noi! hehehhe

*mihaela*

Mergi la inceput

quote:

Ai vazut ca nu suntem toti la fel??La mine in familie nu e nimeni blond cu ochi albastri ca Bogdi, si jur ca treaba cu instalatorul sau postasul nu se pune ca tot barbatu' se ocupa de serviciile astea...Sotul tau are 1.92, doar nu vrei Doamne fereste si Alma sa aiba tot atat, ca e fetitza, te rogi dupa aia sa o mariti sau o lua unul de-i scuipa seminte in cap...

Am luat-o razna, vorbim doar noi pe aci...Plec sa ma pozez, ca-mi trebe niste foto.

In mine puteti da cu rosii, da gata salata cu ulei de masline de se poate...

Pupici,

doamne fer'! dar asa, la 1.75 era bine

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am ochii incetzoshatzi, am dormit dar de pe la 4 nu a mai vrut deloc in patul lui. Vad ca ii place la noi in pat asa ca o sa il corup la somn in pat pe timpul zilei, noaptea sa doarma la el in pat ca oricum pica lat.

Am citit ce ati scris cu diversificarea, vroiam sa incep cu legumele dar pot astepta o saptamana pe cereale si apoi sa bag legumele. La Vlad am incercat cu cerealele dar nu i-au placut asa ca am intrat pe 3 zile de supa si apoi direct piure si de atunci nici ca a mai vrut supa. Eu o sa ii fac piure de morcov si albitura si apoi voi introduce si alte legume, ceapa doar o voi fierbe si o voi arunca, dovlecelul, cu cartoful o sa astept un picut, stiu ca asta fierbe stomacul un pic. Problema mea e cand sa bag a doua masa de fructe si daca sa pun la copt marul sau nu. La Vlad nu am copt decat 3 zile si amestecam cu cereale pe care nu le vroia in nici o forma mai sus amintita si apoi si cu branza calcica. Eu ii dadeam piure pe la 11 si fructe dupa amiaza, la catva timp am schimbat, prima masa solida erau fructele si dupa amiaza piureul. De carne stiu ca trebuie fiarta separat dar se paseaza la un loc cu legumele. Alina o sa te mai sun, e o varza mare in capul meu desi stiu ca nu am avut prea multe informatii la Vlad, am procedat cum trebuie.

Si mi-aduc aminte ca la fructe amestecam marul si cu borcanase din comert adica un pic de borcan de pere sau de piersici.

Valen, am inteles deci cum sa fac cerealele si musai sa le dau cu lingurita.

Si mai am o intrebare. Sunt nebuna daca nu mai folosesc linguritele alea incomode din plastic? Mi se pare un chin imens sa alimentez copilul cu acele lingurite oribile si care nu sunt mai adanci si nu tin lichidul in ele.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am primit ceva dragut pe net:www.campeanu.ro/a/Articole/E-@ltfel_Romania/171/Jurnal_de_tatic_Episodul_7:_Distrugatorul_de_mituri.html" target="_blank">distrugator de mituri

*mihaela*

Mergi la inceput