Strumfi de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 7

danis spune:
buna dimineata si multumim de cafea!
am citit tot si va multumesc inca o data ca existati!
am vazut flotari Yupiii!,
am citit despre hohote ,
despre primul dintzishor
despre tzatze bolnavioare - va tin pumnii sa va faceti bine
felicitari luna pt rezidenta!
m-am intristat de plecarea lui simo, dar sper sa mai dea pe la noi
si am citit si despre diversificari mai mult sau mai putin precoce si curajoase...
eu una ma lupt sa determin bebele sa ia sanul din nou, pentru ca acuma il oa numai in somn si nu stiu ce sa mai fac sa-l mai tin la tzatza... si am avut norocul sa primesc sfatul anyei, care asa cum am zis, chiar ca e mamica noastra!
la primul copil, am urmat sfatul medicului si am inceput cu sucurile de pe la 4 luni... de mar si de portocale... si inainte de un an copilul meu avea deja dermatita atopica... nu va mai spun ca nici nu a luat bine in greutate
azi, acelasi medic care acum 5 ani mi-a recomandat sa incep cu suculetele (chiar de la 6 saptamani) nu se mai grabeste sa-mi recomande sa incep diversificarea... asa ca la mine este demonstrat: daca nu va ajunge ce va sfatuieste anya, sa nu va grabiti cu diversificarea si sa nu dati citrice inainte de 8 luni, poate credeti mai mult daca va spun si eu ca sunt patita pe pielea copilului meu...
are timp bebele sa manance de toate, asa ca nu e motiv de graba...
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

mychydutza spune:
fetelor ce bine ca existati! Anya, Luna dupa ce am citit ce ati scris nu mi se mai pare diversificarea complicata. cum ma schimb de la un mesaj la altul! acu sunt speriata acu ma cred savanta! oricum cu riscul de a ma repeta, forumul asta si cele care "activeaza" aci sunt o mare realizare! anya ai tu asa un talent sa convngi omu! cred ca o trimit pe socrosenie la tine la o sedinta de informare!
pt mamicile care sunt la al doile pui, cam cat dureaza repriza de naparlit, ca-mi care paru-n draci!se poate lua ceva ?
nikole astept vesti bune!
*mihaela*

mychydutza spune:
karligutza ai o bomboana de fetitza! mie mi se pare ca seamana cu tacsu' bucatica rupta!
Luna poza de familie e super. ai un baiat superb, nu ca fetitza ar fi mai prejos. sa fitzi fericiti!
*mihaela*

aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
fetelor ce bine ca existati! Anya, Luna dupa ce am citit ce ati scris nu mi se mai pare diversificarea complicata. cum ma schimb de la un mesaj la altul! acu sunt speriata acu ma cred savanta! oricum cu riscul de a ma repeta, forumul asta si cele care "activeaza" aci sunt o mare realizare! anya ai tu asa un talent sa convngi omu! cred ca o trimit pe socrosenie la tine la o sedinta de informare!
pt mamicile care sunt la al doile pui, cam cat dureaza repriza de naparlit, ca-mi care paru-n draci!se poate lua ceva ?
*mihaela*
mie mi se subtiaza la spate si se fac ghemotoace. citisem pe aici ca nu e bine sa folosesti balsam (sau sunt eu nauca si am inteles gresit). si de cand nu ma mai dau cu balsam, e naspa rau. sa ma dau cu balsam? parca totusi facea ceva
anya, inca o data iti multumim pentru ca esti asa de draguta si ne rabzi pe toate. si felicitari pentru sfaturile pertinente pe care le dai. eu una cred 100% in ce zici tu.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita

aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Anya20
hai ca pe dana am rezolvat-o.
cine mai pofteste, cine mai doreste?
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
anya, nu vrei sa fii pediatra mea? sa vin la tine la consultatie?

broscuta gargarita

aylin_tarcan spune:
dana, si eu admirat tunsoarea. iti sta foarte bine. iar pozele de la botez faine tare!
hai ca vorbesc singura pe aici, dar acu' doarme broscuta si am si eu un ragaz
nu promit ca e ultimul mesaj dar acu'ma duc sa fac o cafeloanca fara cofeina cu laptic, ca dupa aia ma duc la pediatra sa imi dea reteta de biseptol pe care nu il dau decat daca zice anya. si sa cumpar galactogil (tot paranoia) si crema cu oxid de zinc pentru poponeata gandacului.
daca ati sti ce stresata sunt cu greutatea asta! paranoia, nu alta. acum ma gandesc si cu lungimea -oare cum om sta? si ca sa vedeti ca eu nu glumesc acnd zic ca sunt nebuna, ma gandeam deja la ce simptme are un copil care e "pitic", ca nu stiu cum se cheama boala. dusa cu capul, nu alta.
broscuta gargarita

liadorian spune:
Hai, mai Aylin, paranoia-paranoia, dar chiar asa?! Promit eu ca alma se va mai inalta, pitica e numa acuma, la inceput, cat e bebe. Da' pitica asa, cu ghilimele!
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

claucia spune:
Buna dimineata si de la noi
Luna, frumosi baietii tai in roz, aratau super si micul print nu are de ce sa se supere ca ii statea atat de bine!
Da, multa lume spune de Alessia ca seamana cu tati, cu formularea: vaaai ce frumoasa e, seamana cu tati perfect. Adica daca nu era frumoasa, semana cu mami? Ma gandesc si eu.
Altii imi spun ca nici nu am fost acolo. Pai da, a lucrat sotul singur ce sa mai zic? Are toate meritele.
Lia, asa e, ne-am cam aglomerat. Acum daca as putea sa si vand apartamentul in care stam repejor ca sa nu mai fiu stresata ca se apropie termenul pentru cel nou...in fine, ne descurcam noi.
Dana, ce a spus sotul? Ca esti frumoasa, de acord cu noi toate!
Pupici si ma duc sa ma joc cu mandra mea
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia

redai spune:
Neata fetele.
Aylin chiar esti super.Si eu am avut o asha perioada.Sotul zice a ca ii caut boli copilului.
tare ciudata diversificarea asta... hmmmm.... Ce e mai important? Sa ia coplul in greutate sau sa nu faca dermatita atopica? Nici nu stiu daca e bine ca l-am diversificat. dar daca nu lua in greutate. Voma tot ce manca si sa ii schimb formula...nici gand. Asta e cel mai pur lapte care e pe piata la ora actuala (fara proteine). Parca ma dilesc de cap. Ai ci citesc una, dr imi zice alta. Iar a facut piciu bubitele. Chiar nu mai sunt convinsa de nimik...Sunt in ceata total.Acum oricum este prea tarziu....Macar a inceput sa se apropie de o crestere in greutate. Noi se pare ca le avem pe toate.Alergii, macar stiu ca le are de la mine ( sunt multialergica), si nu le-a dobandit pe parcurs.
Noaptea trecuta nu am dormit de direre de masea, numai 3 ore. Dupa 3 ore de somn mai poti face ceva in casa?
Lore, mamicutza lui David
POZE

Carmena spune:
Neata si de la noi! Anya. Multumiri din suflet si de la mine, daca nu ai deja "podu plin", stii cum se spune...Si eu vreau cu copiii la tine dupa ce termini cu CIC-ul, dar incep sa te mai barai io mai incolo...
Aylin, cu balsam dai numai sa se descurce parul si atat. Nu are de-a face cu cazutul lui sau nu. In loc de balsam poti folosi o masca de par cu vitamine, sunt o gramada pe piata(evident ca mult mai bune sunt cele de la salon, dar nu sunt chiar rele nici cele de pe piata). Daca are de cazut din cauze hormonale(lauzia, alaptatu'), poti sa iei un supliment de vitamine cum ar fi Elevit sau altele care sunt permise in alaptat...Sau poti sa mai folosesti masca bunicii daca o suporti cu gaz si ustoroi. Era intr-un timp o masca la Gerovital cu usturoi si gaz parca, nu stiu daca mai este, poti incerca la magazine naturiste...
Mie din fericire inca nu a inceput sa-mi cada, dar recunosc ca mananc foarte bine, asa ca suplimente de vitamine nu cred ca as avea nevoie...Altfel spus imi prieste alaptatul...
Pupici.
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan