Strumfi de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
nma spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
nma, broscutei in brate i-a placut dintotdeauna sa stea vertical. la orizontala a tipat mereu (de cand s-a nascut)
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
mie mi se pare ciudat, o mai compar cu alex, dar nu am ce face. si ea nu prea vrea pe burtica. acum s-a trezit asa ca trebuie sa ioesim afara.
Samadhi acum am vazut ca ai poze pe adresa comuna. sper sa pot sa le vad maine ca fug cu piticii afara.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003 www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
pt bebelusii cu piele sensibila e foarte bun sapunul de la avene da a-derma dar si foarte scump. noi folosim de cand ne-a spus pediatrul de dermatita.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by cris_m
HB = hoasca batrana
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
Pun pariu ca Oana se prinsese.
Nico, multumesc mult, multa sanatate iti doresc si eu tie, abia astept sa ne scrii ca esti bine.

Luna te felicit si eu pt rezidenta, chiar daca mai tarzior.
Karligutza, Lia, aveti fetitele frumoase ca 2 printese din povesti.
Am admirat-o si pe Elisa Alinei.a, are obrajorii rotunjori, numai buni de pupacit si niste ochisori...
Multumesc, Alina, pentru documentul despre diversificare, l-am descarcat si eu azi. Nikole, multa sanatate, sunt sigura ca a fost alarma falsa. Imi pare rau ca te consumi atat din cauza unui doctor iresponsabil.
Mami de
Dani (1 august 2007)
ddanagh spune:
Madalina multumim de aprecieri, si DA, deja parul ii intra in ochi daca il pieptan drept. O sa va pun niste poze cum ma amuz eu cand o pieptan. O fac de zici ca e napoleon, ori gheisa . Ce sa fac si eu, ma distrez pe seama ei.
La botez am avut doi fotografi. Acum, cu lipsa de modestie, spun: sa le vedeti pe cele ale celuilalt fotograf. Sunt foarte misto. Ambii sunt din PLoiesti dar stiu ca vin si in Bucuresti. Au fost la nunta unor prieteni
Samadhi Cand ne mai scri si noua o poezie???
Monica eu habar nu am sa fac cozonazi. Mi se pare ca vorbiti de lucruri sfinte cand aud ca faceti cozonaci. Jos palaria. Deocamdata eu am scos ingredientele pentru placinta lui Jadi. Sper sa- mi iasa ceva. Pana acum eu faceam doar cu mere rase.
Nikole multa sanatate sa iti dea Dumnezeu. Mai mult nu am puterea sa zic mai ales ca am avut un caz in familie asemanator. Oricum nu ma asteptam din partea japonezilor la o astfel de lipsa de diplomatie.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Nonna76 spune:
Karligutza, unde esti sa ne schimbi capitolul, ca l-am umplut.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
lia cum e vremea pe la voi,ca-mi pleaca barbatul pt. 3 zile in Suceava si sa stiu daca-i dau si sania.Are un concurs.(de matematica nu de sanius)
In weekend voi fi singura cu 2 copii,cel mic mucos iar cel mare ..n-am cuvinte ..
Sotul ii spune dobindadin reclama "un individ nesuferit numit dobinda"
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Monica, e asa de uraaaat, ca-mi vine sa ma mut in tarile calde, cu Simo: ceata, umezeala, fleoscaraie, nici vorba de saniuta. Poate doar de umbrela.
Diana, multumim! Mi-a crecut inima cat un balon, recunosc!
Lia si
Miruna Demetra(8 august 2007)
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Nicole, ma bucur sa aud ca te-ai mai linistit! Din exeperienta iti spun ca stiu prin ce treci, pt ca si eu am avut parte de dr de genul primului care ti-a pus diagnosticul de "cancer". INSA trebuie sa iti spun ca asemenea diagnostice se pun NUMAI dupa analize amanuntite, si NU din ochi. Numai un dr iresponsabil poate face asemenea greseala. Eu ti-as recomanda sa te linistesti, chiar daca e greu, si sa realizezei ca mai mult ca sigur este o greseala. Noi suntem alaturi de tine si asteptam sa ne dai vestea buna: ca totul a fost o confuzie. Adu-ti aminte cat te-a innebunit si in timpul sarcinii cand credeau ca ai rubeola sau rujeola, dar de fapt nu citisera bine analizele....si iti recomandasera sa faci intrerupere de sarcina! Sunt nebuni! Noi iti tinem pumnii sa fie totul ok si suntem alaturi de tine! Pupaciuni multe, in special lui Albastrel! Si uite un buchet de, ca sa ti se mai descreteasca fruntea!
Andrade Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
Poate ca nu i-a spus ca are cancer, poate a spus doar ca din examinarea lui el crede ca are cancer. Daca un dr presupune ceva trebuie sa spuna la pacient. Dar sa speram ca a fost doar o alarma falsa. Nikole esti in sufletul si gandurile noastre mereu.

Karligutza am incercat sa ii fac poza la dintisor dar nu a iesit nimic in poza. Am sa mai astept pana ies bine sa se vada si din fata. Pupici tie si la printesa ta frumoasa.
alina.a poza cu printesa ta mica m-a topit toata. E asa de frumoasa. pupici la amandoua.
Fug ca imi plange fata
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
stefania_97 spune:
Alina- am vazut pozele cu Elisa e superba si Mihnea nu e mai prejos.
Diana-dun- supica de pui iti oferim ca sa te faci bine.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
stefania, dar totusi, la baie, cu ce o speli? chiar apa chioara? ca banuiesc ca se inroseste copilul daca dai doar cu mana pe piele, ca nu mai aluneca...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Aylin- am un sampon de la farmacie, fara miros si substante alergene cu care o spal o data pe saptamana. Ii fac baie de 2 ori pe saptamana, una cu sampon si una doar cu apa. Am niste carpulite de unica folosinta care au textura unui burete. Cumpar un pachet care are vreo 200 buc cu 2-3€.
Si mie mi se parea ciudat doar cu apa dar daca sa mi-au recomandat am incercat si vad ca nu avem probleme. Mi-au spus ca daca se usuca pielea sa ii pun in apa 2 -3 picaturi de ulei de masline nefiert. Am facut doar o data pt ca pielea ei e foarte bine.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Anya20 spune:
schimb capitolul
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

de Mara Teodora(13.07.2007)