Strumfi de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by dsteluta91

Apropo cristina vrea sa stea in picioare . daca o pun culcata urla iar daca o tin sa stea in picioare gangureste si chiuie.
Ai vostri tot asa faceau la 3 luni?

Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze

andra in brate sta doar in poziti vertical si vrea in fundulet dar incerc sa o pacalesc ca e prea mica pt asa ceva.
si la noi variaza tare cantitatea de laptic. eu incerc sa renunt la laptele praf dar mai am mult de lucru. azi a primit doar 120 ml, restul doar titi. ma bucur ca ai renuntat la laptele de vaca.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALINA: okay trimit asa cum ai zis si le pui cand poti si tu... nu am zis musai acum.Le voi trimite pe categori cate una din fiecare... m-am si uitat prin poze si am gasit una din prima clipa,care e mai decenta sa o trimit.Merci inca o data.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

off topic:ce parere aveti de Dacia Logan? conduce careva o chestie d-asta?pupici......of ce lene mi-e!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello!
Cand e normal sa incepem sa punem puiul in fundulet? Nu neaparat la 90 grade, la 45-60 grade, asa... Ma refer cam la pozitia in care sta in scoica de masina fara sa fie pusa paturica in scobitura.
Eu am avut puii raciti si bona o zi libera si uite asa iar s-a dat totul peste cap si nu am timp de nimic. Plus niste probleme in casa...asta e ! Dar vreau sa nu ziceti ca scriu doar cand intreb ceva...chiar am reusit si am citit macar in diagonala ce s-a scris zilele astea.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

HB = hoasca batrana

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by dsteluta91

Apropo cristina vrea sa stea in picioare . daca o pun culcata urla iar daca o tin sa stea in picioare gangureste si chiuie.
Ai vostri tot asa faceau la 3 luni?

Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze

daaaa

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

stefania, dar totusi, la baie, cu ce o speli? chiar apa chioara? ca banuiesc ca se inroseste copilul daca dai doar cu mana pe piele, ca nu mai aluneca...

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

nma, broscutei in brate i-a placut dintotdeauna sa stea vertical. la orizontala a tipat mereu (de cand s-a nascut)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

cine mai stie ceva de lavinia si de otilia?

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anto ce e mama cu tine? Pai unde e fata optimista care ne face pe noi sa trecem usor prin toate? Pupici multi sa fie bine.
Am reusit sa vad poze cu bebe de Carla_V si invazia broscutelor (Alina.a). Frumoase toate! Mai am multe poze de vazut dar o iau usor. Acum Andra doarme in brate si pot sa citesc.
Am pierdut “distrugerea miturilor, l-am inchis din gresala si nu mai stiu la ce pag e asa ca va rog sa-l mai puneti o data sau sa-I trimiteti adresa pe pm.
Oana si eu folosesc servetele umede la fiecare schimbare, din cand in cand crema de galbenele si foarte rar lapte de corp sau ulei de bebelusi.
Mita2000 multumesc dar nu mai avem probleme. Cum au venit asa s-au dus. De la Avene am lut spray cu apa termala. E foarte bun dar il folosesc eu. Si crema pt fund de la Mustella e foarte buna. Am avut la Alex. Cu Andra sunt mai norocoasa.
Samadhi tu cand ne mai pui poze? Si eu stau rau cu timpul liber dar stiu ca tu aveai poze foarte frumoase si nu le gasesc.
AndraZ ma bucur ca sunteti bine. Ce repede trece timpul!
Nikole asteptam vesti bune!

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput