Strumfi de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
monicabo spune:
Buna!
Am pus si eu un link cu poze ale Andreei.
Sper sa nu mi se intample nimic (a se citi dat afara), caci nu e link pe flickr.
Gata, am pus linkul, si: 
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
pap.elena spune:
Mai fetelor ,dar aveti chef de curatenie nu gluma !Vorbiti de aspiratoare pe vremea asta!Pe mine vremea asta ma indeamna numai la somn dar fi-miu e de alta parere .Ziua nu doarme mai deloc ,daca face si el un somn de juma de ora, mare minune, in schimb doarme toata noaptea .
Poze Alex
nma spune:
mai fetelor da aveti un rit la scris nu gluma. nici nu mai stiu pe unde am ramas cu cititul. fug sa recuperez cat pot
lia si andra e mai scurta in picioare dar soacra nu zice nimic caci in familia mea toti suntem prajini. la ei nu. imi pare putin rau si mie dar si sotului ca andra nu seamana mai mult cu mine.
diane_dun sanatate multa. o baie cu sare face minuni.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
ghinetz spune:
quote:
a se citi dat afara
Monica de unde? Si de ce? Scuze, dar eu nu am priceput nimic. Cred ca mi-am fortat prea mult neuronul sa pricep faza cu HB a lui cris (merg sa ma uit la pozele tale, apoi fug, ca astept musafiri. Yupi!!!! V-am zis ca imi place sa am musafiri, nu?
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
lia cum e vremea pe la voi,ca-mi pleaca barbatul pt. 3 zile in Suceava si sa stiu daca-i dau si sania.Are un concurs.(de matematica nu de sanius)
In weekend voi fi singura cu 2 copii,cel mic mucos iar cel mare ..n-am cuvinte ..
Sotul ii spune dobinda
din reclama "un individ nesuferit numit dobinda"
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
samadhi spune:
ALINA: merci pentru ca ai atasat poza! Eu am trimis mai multe poze pana acum pe email-ul comun, dar nu stiu ce sau intamplat cu ele, nu mai sunt??? Nu stiu de ce nu au fost pana acum atasate!?Cu exceptia ca nu am trimis din prima zi, poate vrei sa trimit din prima secunda a Merwanei????Ce poze au facut in operatie,cum au scos-o direct???Nu stiu daca se vrea asa ceva..... eu gasesc ca este interesant sa ai poza nasterii tale exact din momentul nasterii, cel putin eu mi-as fi dorit asa ceva sa fi vazut cum eram in acea clipa.... dar pentru unii poate sa nu fie tocmai estetic.Spune ce doresti sa trimit, am vazut categoriile... dar din prima luna trimisesem.... ajuta-ma putin... te rog.Spune-mi ce sa trimit si caut sa vad ce am... Merci mult!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
Nonna76 spune:
Oana imi imaginez ca musafirii nu sunt socrii..![]()
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
mychydutza spune:
ce vreme naspa e afara! n-am chef de nimik. si trebuie sa-mi fac curaj sa ma duc sa depun dosarul de CIC intr-o zi!
*mihaela*
X-ray spune:
samadhi in capitolele pe care nu ai reusit sa le citesti din urma am explicat si eu si deni ca se pun in albumul comun doar pozele care vin pe emailul comun cu aceasta destinatie.mai adica se trimite un email cu denumirea "poze pentru albumul comun" la care se ataseaza poze din categoriile care sunt in album,ex "merwana-pima luna(samadhi)".celelalte emailuri nu au disparut sunt in mailul comun in folderul"poze mamici".eu nu am de unde sa stiu care poza sa o incarc sau daca vrei sa apara in albumul comun,dupa cum ai vazut te-am si intrebat daca pot sa fac chestia asta.si de incarcat poze incarc cand am timp ca am si eu un copil mic.asa ca te rog daca se poate sa denumesti pozele sa stiu care si la ce categorie sa le bag.daca te mai pot lamuri cu ceva,oricand.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
monicabo spune:
Oana(ghinetz), la "dat afara" vis a vis de poze, ma refeream la dat afara de pe forum, ca am pus acel link catre un site pe care am pus noi poze. Credeam ca este obligatoriu sa ai cont pe flickr (nu stiu daca am scris bine) si doar acolo ai voie sa pui poze.
Sunt forumuri, grupuri pe care nu este admisa directionarea catre un site propriu, ca vezi Doamne, vrei sa faci trafic, faci reclama etc etc. La asta m-am referit.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze