Strumfi de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
liadorian spune:
Nonna, m-ai uns la suflet cu cozonacul la cafea!
Cat despre revenitul la scoala, eu am anuntat din start ca stau acasa un an si ca pentru al doilea o sa-i anunt din timp ce fac... Mi-e dor de scoala, dar asa cum merg treburile acuma, nu stiu daca m-as putea ocupa cum trebuie de lectii fiindca sigur Miruna mi-ar umple fiecare minutel liber. Nu fiindca e un copil plangacios sau ceva de genul asta: dar daca acum nu ma mai satur de ea, cand suntem mereu impreuna, ce-ar fi sa fiu plecata de acasa?
Madalina, ma bucur ca ai revenit! Chiar ma intrebam ce mai faceti, Anca e "colega" de aniversare cu Miruna mea si mereu ma uitam la fotografiile voastre atunci cand postai.
Anto,
! Stiu ca ar trebui sa te incurajez, sa-ti spun ca trebuie sa fii tare, ca o sa treaca etc. Astea le stii tu toate si le-au spus si fetele mai frumos decat mine. Dar daca e sa fiu sincera, mie imi vine sa plang cu tine si cu Sonia. Va imbratisez apasat pe amandoua!
Sa ne spui cum a evoluat situatia. Eu ma rog sa se termine repede perioada asta de acomodare!
Oana, intrebasesi ieri despre produsele pe care le folosim. Noi folosim noaptea servetele umede, in rest apa calduta si crema de galbenele. Dar dupa baita ii mai dau din cand in cand cu lapte de corp de la Bubchen. Acuma, citindu-va imi dau seama ca-l folosesc mai mult de moft, fiindca mi-e mie drag s-o masez si s-o mangai si sa ne rasfatam un pic amandoua dupa baita. Poate reneunt si eu la el, oricum pielea Mirunei e "de bebelus" si fara...
Nikole, scumpo, ne gandim toate la tine si ne rugam sa fii bine. Ma bucur ca mananci si ca te gandesti un pic sa te refaci fizic. Sufleteste numai tu stii cum te simti... 

multe pentru tine!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
liadorian spune:
Cris_m, daca tu te-ai abtinut si n-ai vrut sa fii rautacioasa, eu ...
! Va povesteam ca socrii mi-au venit in vizita. Ei bine, toate bune si frumoase, au stat amandoi calare pe copil pana l-au facut sa urle pana la invineteala etc. etc. O singura observatie au avut de facut: ca e tare "scurta de picioare" - oare cui o fi semanand, ma intreaba soacra, ca D. (sotul meu si fiul lor
) e inalt ca bradul si frumos nevoie mare!!! ![]()
(Ca sa fim intelese, D. e un indesat cu silueta de boxer, gen Doroftei.)
Gata, acu mai iau o gura de cozonac, sa ma mai indulcesc si eu!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
mita.2000 spune:
Lia multumim de "bun revenit"
. da avem papusele colege. am mai pus cateva pozici noi!! da eu unde pot sa o admir pe printesa Demetra??? doamne ce-mi place numele asta - tare inspirata ai fost!
http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/sets/72157602520632971/
AndraZ spune:
Nicole, ma bucur sa aud ca te-ai mai linistit! Din exeperienta iti spun ca stiu prin ce treci, pt ca si eu am avut parte de dr de genul primului care ti-a pus diagnosticul de "cancer". INSA trebuie sa iti spun ca asemenea diagnostice se pun NUMAI dupa analize amanuntite, si NU din ochi. Numai un dr iresponsabil poate face asemenea greseala. Eu ti-as recomanda sa te linistesti, chiar daca e greu, si sa realizezei ca mai mult ca sigur este o greseala. Noi suntem alaturi de tine si asteptam sa ne dai vestea buna: ca totul a fost o confuzie. Adu-ti aminte cat te-a innebunit si in timpul sarcinii cand credeau ca ai rubeola sau rujeola, dar de fapt nu citisera bine analizele....si iti recomandasera sa faci intrerupere de sarcina! Sunt nebuni! Noi iti tinem pumnii sa fie totul ok si suntem alaturi de tine! Pupaciuni multe, in special lui Albastrel! Si uite un buchet de
, ca sa ti se mai descreteasca fruntea!
Andra
de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
liadorian spune:
Madalina, avem cateva poze pe mailul comun, unele mai vechi, altele pe care le-am trimis chiar acu un minut. Enjoy!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
cris_m spune:
stiu ca o sa fiu off topic rau de tot...
daca mai nou tot am apucaturi de casnica(vreau /nu vreau) ma gandeam sa-mi schimb aspiratorul cu unul mai de doamne ajuta (nu rainbow ca ala e prea de doamne ajuta si nu dau atatia bani pe el)
am vazut ca sunt pe piata unele cu filtrare prin apa si altele cu spalare (philips,de longhi)...are cineva...fac treaba?(singure)
vroiam si eu o parere, doua acolo ,ca sa nu-mi para rau ca nu mi-am luat tot "clasic"

cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
X-ray spune:
astept musafiri,ii vine lui fie-mea dragalashul de mihnea.
anto eu doar vreau sa-ti trimit un
ca esti o mama puternica,asta sti si tu.vorba fetelor nu claca acum ,eu sigur nu-l mai fac pe al doilea![]()
nikole draga mea,asa te vreau,cu capul sus,cu curaj .dupa ce pleaca mihnea ma uit la poze,abia astept
oana multumesc.si mie mi se pare ca e mai greu...eu sunt asa de obosita ca imi vine sa plang cateodata,norocul meu e ea ma face sa rad cu lacrimi...
cris buna intrebarea astept si eu raspunsurile
samadhi am pus o poza in albumul "doua luni"am ales eu una.acum intra si tu pe albumul nostru si vezi la ce categorii sa trimiti si eu le incarc deseara.
lia deseara le incarc si pe ale tale,am inteles ca ai trimis email.abia astept sa vad minunea.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
diane_dun spune:

Tocmai ma pregateam sa-i trimit vecinei mele de cartier, cris_m un PM referitor la intrebarea ei, dar pentru ca nu numai ea asteapta raspuns, m-am hotarat sa postez aici. Acesta este aspiratorul meu si sunt multumita de el (il folosesc cu drag si spor de doua ori pe saptamana, daca nu chiar mai des, ca vreau ca fie-mea sa inspire cat mai putin praf de Bucuresti). Eu l-am luat din Carrefour cu 300 de lei. Nu are sac, praful se strange intr-un recipient de plastic care se spala usor si are un filtru smecher, lavabil si el.
Pe mine m-a prins o raceala pe care o tratez de zor cu oscillo, iar asta plus vremea mohorata imi dau o stare destul de proasta. Ma iertati, va rog, ca de data asta nu socializez prea mult, nu vreau sa va deprim.
fetele
Mami de
Dani (1 august 2007)
aylin_tarcan spune:
si noi avem un aspirator similar, dar e samsung. il avem de cativa ani si e grozav. are tot recipient de colectare din plastic lavabil(fara sac adica), filtre lavabile...chiar acum am dat cu aspiratorul. asa, sa ma si laud ca a dat harnicia peste mine.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita