Strumfi de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

Vroiam sa va ofer o cafea dar n-o gasesc.S-o fi terminat sau sunt eu adormita?

nu ma logasem...am gasit-o

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Buna dimineata!
si cozonac pentru voi toate.Sigur sunt fete care n-au dormin dine sau indeajuns asta noapte si le face bine o cafea buna si o felie de cozonac aromata.
O felie e special pentru Karligutza ca mi-e draga.
Jadi nu se putea ca numai tu sa faci prajituri.

La noi ploua urit si eu tre' sa ma duc sa-mi depun dosarul de CIC.
Am reusit sa-mi racesc baiatul,am stat prea mult afara.Ii ,,curge" un ochisor si are nasucul infundat.Nu prea am dormit asta noapte.

O zi buna.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

nonna, miam...ce bine prinde. si ce harnicuta esti! ca si jadi de altfel! numai eu nu apuc sa fac nimic de bucatareala. abia am reusit dupa o indelunga perioada de intentie, sa fac clatite. bag capu' in pamant de rusine!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Cofee si de la mine dar fara cozonac ca suntem la regim dar poftesc Nonnade_mi vine sa plang...lasa ca nu mai e mult pana la Craciun..
Anto tu nu poti sa pici in depresie!! Esti o mama minunata cu 2 copii superbi si sunt sigura ca Sonia o sa accepte pana la urma biberonul...parca Anya zicea ca bebelusii nu sunt chiar nebuni sa moara de foame, o sa iei permisul si apoi trebuie sa ne dai de beut!!! O mie de pupice de la mine si Emily!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

tare harnicute ati fost la scris in ultima vreme...

NIKOLE, sanatate multa, sa dea DD sa gasesti in tine farama aceea de putere care sa te ajute sa treci cu bine de hopul acesta

sanatate si celorlalte mamici cu probleme(nico si andreea)

am vazut ca s-a scris iar mult pe tema diversificarii,noroc cu steluta,mandra de realizarile ei;n-o mai bag si eu in corzi, desi aveam de gand...

noi suntem inca pe laptic(produs in propria gospodarie) si o sa mai ramanem o vreme asa(ca suntem mai la coada listei)

recunosc si eu ca la primul copil am inceput diversificarea mai devreme, dar era hranit cu formula si...era in secolul trecut,daca asta poate fi o scuza.

si nici nu pot sa spun ca aveam mare succes cu mancarurile mele,munca multa,vase murdare,juma din piure pe haine si restul in castron.

o sa vedem cum o sa fie de data aceasta, cand o veni vremea

va pupam si o zi buna sa aveti!

vazut ultimele poze cu Adeluta si Adelisse ...doua (a)delicioase!

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata....

cristina26 buna, "nebuna" asta sunt si n-am ce-mi face! te pup si eu si succes cu dintisorii lui Ingrid; cand apare primul dintisor vrem poze, stiai asta nu? fara dovezi.... uite si o floricica

Nonna cozonac? m-ai ghicit cu cozonacu' (mai ales cel de la Moldova) da-mi mie portie dubla de cozonac si cedez cafeaua mere' si-asa?

Anto hai gandeste-te la ce ai zis: sanatatea e cea mai importanta pana la urma; nu fa pasul spre depresie ca atunci e mai greu de gandit limpede si rezolvat problemele; fii increzatoare ca Sonia va fi convinsa pana la urma ca intr-un fel sau altul va trebui sa pape si apoi carnetul vine el... curaj!

cris_m

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

neata si de la noi am trcut cu bine de noapte cu noul lapte am mancat 120ml. dar de dimineata decat 60ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

Apropo cristina vrea sa stea in picioare . daca o pun culcata urla iar daca o tin sa stea in picioare gangureste si chiuie.
Ai vostri tot asa faceau la 3 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Buna dimineta !
Am citit ultimele pagini din capitolul trecut si mi-a trecut asa un fior ca am auzit de diversificare la 2 luni jumate .Ma agandeam la ce i-mi spunea soacra mea ,ca sant cam prostuta daca nu tampita ,ca de ce nu ii dau mancare lui Alex "maine poimane face baiatu 4 luni si tu nu i-ai dat nimic de mancare,trebuia deja sa fi ajuns la ciorbe ". Ea fiind o femeie cu facultate , care a lucrat o viata intreaga in politie si aveam ceva mai multa incredere in ea .
Pana la 5 luni nu pupa nimic ,de craciun trecem direct la sarmalute
NIKOLE ,multa sanatate .

Eram aseara pe forum si citeam despre Nikole,am ramas asa impresionata !M-am apucat s-ai spun si sotul despre asta la care el i-mi zice "pune mana pe telefon si fa-ti o programare la ginecologie pentru un test papanicolau". Mare dreptate are ,ca tot amanam sa fac acest test .
Maine dimineata ma si prezint la cabinet sa-mi fac testul.

Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

Nonna merci de cafea si cozonac. M-ai facut sa salivez. N-am manncat cozonac de anul trecut. Si nici nu stiu sa fac.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna-dimineatza!
nonna m-ai inebunit cu cozonacul!
steluta e normal ca de la o anumita varsta sugarii sa doreasca mai multa atentie.eventual ridica-i planul pe care sta la 30-45 de grade.acum sa o fortezi sa stea in picioare e prea devreme.
cristina succes cu dintisorul.si a mea da semne....

nikole de azi inainte in fiecare zi te strig la apel.esti bine venita sa povestesti cu noi despre orice numai sa nu te mai gandesti la lucruri groaznice.deci azi asteptam cu drag si nerabdare poze cu cei trei frumosi din japonia

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput