Strumfi de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
samadhi spune:
Karligutza: ma refeream ca de ce nu ai mai scris vreun Email, si nu de ce nu mi-ai mai scris aici la forum. Desigur ca mi-au placut pozele si de cea mica, nu spun asta ca sa te flatez ci ceea ce e real.Fiecare vede cu ochii lui, dar asta este parerea mea. Iar pe forum intru si eu cand pot, gandeste-te ca am 2 copii si cu atat mai redus timpul liber... dar daca mi-ai fi scris email ti-as fi raspuns.Am intrat pentru ca era o urgenta pentru Nikole si nu cred ca e necesar sa dati pentru asta cu pietre in mine.Daca nu sunt binevenita pe forum puteti sa o spune-ti si in fata si nu pe de indos.... Am avut o parere foarte buna despre tine, (voi) cand ne-am vazut, acum nu stiu de ce te schimbi asa si imi arunci cu sare in ochi... pacat!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
karligutza spune:
samadhi ce frumos ti-am raspuns eu, ce urat mi-ai raspuns tu. Sau ce am zis eu, ce ai inteles tu. Te-ai simtit atacata? caci eu am fost foarte directa si nici vorba de "pe din dos"...
deci m-ai interpretat si nu citit!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
samadhi spune:
Karligutza: te-am intrebat de ce nu ai mai scris... ma refeream la email si nicidecum la poze sau altceva... sau sa gasesti cuvinte frumoase pentru un raspuns.Un prieten daca vrei sa-l ai ca prieten ii mai scrii ceva il mai intrebi cum o duce... si nu depinde daca intra pe forum sau nu, ci ii scrii privat, mai ales ca la inceput te-ai bucurat de aceasta prietenie, am ramas surprinsa cum deodata mai respins fara sa spui ceva... de parca as fi taiat capete aici pe forum, de aceea am scris ce am scris chiar daca tie iti "pare" urat.Ca intorci cuvintele si faci ca si cum eu interpretez gresit e o aiureala, din moment ce tu nu ai inteles de la inceput la ce ma refer... Daca lipsesc de pe forum nu inseamna ca este nevoie ca cineva sa ma traga la raspundere ca nu sunt copil de 2 ani! Vii de placere si citesti sau scrii tot de placere si nu ca esti obligat."Am vazut ca preponderent implicarea ta de acum a fost cu Nikole care are problema cu "presupusul cancer"..." faptul ca o iei in deradere si pe ea nu ti se pare urat??? Daca m-ai cunoaste atat cat ma cunoaste Nikole ti-ai fi dat seama de ce am intrat sa cer ajutor pentru ea, si am facut asta doar pentru ea, si nu pentru mine.Dar chiar daca m-ai intalnit se pare ca nu stii nimic despre mine, din moment ce am ajuns la asemenea dispute.... de aceea am zis pacat! Am crezut ca esti altfel, dar trebuia sa imi dea mai mult de gandit unul din primele tale Sms-uri ca prietenia pentru tine e doar ceva de suprafata.Te-am intrebat ca prieten de ce nu mi-ai mai scris si un prieten sincer nu cauta sa coloreze un raspuns, ci spune ceea ce simte.
Parerea mea este ca esti o fata frumoasa si desteapta si nu stiu de ce trebuie sa arati la suprafata ca esti superficiala, nu ti se potriveste deloc.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
redai spune:
care e mailu comun si care este parola? vreau sa vad si eu despre diversificare. Sau trimite-ti si pe mailul meu Loredana_redai@yahoo.com
Lore, mamicutza lui David
POZE
karligutza spune:
Draga Samadhi hai sa iti mai zic o data punctual:
- tu spui ca eu m-am racit si nu ti-am mai scris email (tu cu scuza ca ai 2 copii nu intri pe forum, ok! eu cu scuza ca sunt la primul copil si sunt mai stangace in "ale mamitului" as putea zice ca de aia nu ti-am scris email... corect?), dar de unde si pana unde prietenia are un singur sens si daca el se blocheaza atunci gata prietenia? de ce trebuia EU musai sa iti scriu tie; pot sa pretind la fel de bine ca si tu m-ai uitat pe mine, dar nu am facut-o; tocmai pt.ca stiu ca ai zis mereu ca esti ocupata... deci nu mai trage concluzii ca eu m-am racit. Daca simteai tu nevoia sa vb.cu mine si eu nu o faceam trebuia sa imi dai tu un semn de viata! ti se pare fair? in plus, pana sa nastem (si eu si tu) nu ai mai aparut pe forum si daca recitesti capitolele din odisee ai sa vezi ca eu chiar mai intrebam de tine si pe forum! deci nu te supara cu chestii inexistente (lipsa de grija din partea mea)
- nu o iau deloc in deradere pe NIKOLE!!! chiar cred in ce mesaje ne-ai transmis despre ea, despre cancerul pe care i l-au depistat si tocmai pt.ca majoritatea dintre noi nu credem ca ar fi vorba despre cancer, de aceea am scris "presupusul cancer"; uite-te cateva pagini in urma si ai sa vezi ca eu chiar am incurajat-o sincer pe NIKOLE sa nu se mai gandeasca ca are cancer ca nu are dovezi certe si atata timp cat nu le are sunt doar presupunerile medicilor de acolo! de aici si atributul "presupus" pe care l-am folosit... deci vezi? iar ai interpretat gresit! sorry ca iti zic asa, dar asa este. Sper ca acum ai inteles si aceasta chestiune.
- si apoi ai dreptate cu "cunoscutul"; chiar daca ne-am intalnit o data intr-un parc, nu avem cum sa ne cunoastem una pe cealalta atat de bine; disputa se creeaza datorita neintelegerilor; eu una incerc sa ma fac explicita cel putin acum daca pana acum nu am "parut" asa cu tine.
- multumesc si de complimentele aduse mie si adelutei; valabile si pentru voi; puteai sa sesizezi si tu ca din exprimarea mea si zambiliciul pus la final am inteles ca a fost de bine cand ai scris ca "si pe mine m-ai tampit cu pozele micutei tale..." insa am facut o gluma spunandu-ti ca "sper ca e de bine cu uluirea aia" pt.ca ai folosit un termen destul de dur ca sa zici ca ai fost placut impresionata de acele poze. Asta a fost tot... si apoi de unde supararea sau senzatia ca te-am uitat, am explicat mai sus cum sta cu prietenia pe un singur sens.
- in ceea ce priveste luatul la rost, nici vorba de luat la rost caci zau daca ma afecteaza pe mine in viata personala (de familie) cine, cand si de ce posteaza! - daca as fi cumva vreun sef la vreo firma si angajatii mi-ar lipsi de la firma abia atunci as putea lua la rost pe cineva sau ma rog alte situatii care te afecteaza si nu poti lasa situatia sa continue asa. Insa cum ai zis si tu, in masura timpului disponibil si de placere fiecare poarta o prietenie prin intermediul forumului sau a altor mijloace de comunicare asa cum doreste... iar fata de tine nu a fost ceva calculat, premeditat, dar pur si simplu nu ti-am scris. Tu de ce nu mi-ai scris?
si cu asta eu inchei pt.ca se pare ca ne certam pe aici noi doua (si o tot lungim si degeneram din ce in ce) pe un subiect care nu intereseaza si pe restul participantelor la forum... e ca atunci cand aveam 5 ani si ne scandalizam prin casa care sa duca gunoiul: ba nu eu, ba tu; de ce eu? du-l tu! etc etc etc...
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Anto sa-ti dau vestea proasta? Am si eu o prietena care are o fetita nascuta cu 3 sapt inaintea Adelisei si weekendul trecut a fost weekend de sacrificiu pentru a o face se bea din biberon. Adica s-a muls si au infometat-o mi-a zis ca s-a inchis inclusiv in alta camera cu perna pe urechi in timp ce sotul ei incerca sa-i dea sa suga din biberon si fetita zbiera. Au reusit dupa o zi jumate de urlete.Acum saraca se teme sa nu refuze sanul caci ii da mai mult din biberon ca sa nu revina doar la san. Succes la examen.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna, pai asta ar fi o veste buna de fapt, daca s-ar rezolva si la mine in trei zile.
Alunec repede si sigur pe panta disperarii si a depresiei, nu am plans toata sarcina cu toate problemele pe care le-am avut cat am plans zilele astea, am dat drumul la robinete rau de tot.
Incerc sa ma auto-incurajez, ca totusi nu e ceva grav cum ar fi, Doamne fereste, vreo boala sau ceva si cat timp suntem sanatosi cu totii vom gasi solutii. Dar pe de alta parte...
Luna, mersi pt urari, azi am iesit sa conduc si am facut niste dume mari de tot, se vede ca-s cu mintea pe craci. Ce-o fi o fi.
Somn usor fetelor,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
valen spune:
anto, se poate sa spui asa ceva? Ia revino-ti in fire ca se vor rezolva toate situatiile. Nu tu spuneai ca indiferent ce se intampla vom reusi sa gasim solutia? Iaca, eu cred ca tu esti o femeie puternica si o mama minunata (doar ne cunoastem de mai bine de 2 ani si stiu ce zic) si ca nu-si sade bine sa umbli cu astfel de tristeturi.Macar mai treci pe aici si spune-ne supararile, poate asa treci mai usor peste momentul asta.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
cristina26 spune:
CANCER???? NIKOLE???? Vai, sper sa fie bine sa nu fie probleme mari si sa se termine totul cu bine. Ii ingrozitor doar sa te gandesti la asa ceva. Toate cele bune lui Nikole. Offff
Karligutzaaaa auzi tu ca nu esti pretena buna??
te pup ca plange fata. Ii ies dinti
aylin_tarcan spune:
neata fete cucuiete,
jadi, notat una bucata reteta prajitura delicioasa si cu prima ocazie de timp liber, bucatarie scrie pe mine
oana, si noi servetele umede mereu, dar nu o ung cu nimic pe corp. sunt de principiul stefaniei.
revin
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Nonna76 spune:
Buna dimineata!
si cozonac pentru voi toate.Sigur sunt fete care n-au dormin dine sau indeajuns asta noapte si le face bine o cafea buna si o felie de cozonac aromata.
O felie e special pentru Karligutza ca mi-e draga.
Jadi nu se putea ca numai tu sa faci prajituri.![]()
La noi ploua urit
si eu tre' sa ma duc sa-mi depun dosarul de CIC.
Am reusit sa-mi racesc baiatul,am stat prea mult afara.Ii ,,curge" un ochisor si are nasucul infundat.Nu prea am dormit asta noapte.
O zi buna.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)