Strumfi de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
ghinetz spune:
quote:
Alunec repede si sigur pe panta disperarii si a depresiei, nu am plans toata sarcina cu toate problemele pe care le-am avut cat am plans zilele astea, am dat drumul la robinete rau de tot.
Anto, hei, fruntea sus! Cum asa...Pai eu ma ghidez dupa mame strong, mai ales cele de doi copii si mai mult. Si mereu imi zic ca daca ele pot, trebuie sa pot si eu. Cum...ai uitat "pe vremuri", cand opreau "astia" apa la robinet? Vrei sa ii sun pe "aia" din Bruxelles sa-ti reaminteasca cum e! Asa ca...gata. Inchidem robinetul. Ca altfel incep si eu sa

pentru tine si fi tare! Bine spuneai: orice problema are solutie - am sa retin asta!Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
redai spune:
Anto!!! capul sus pentru ca trece si asta. Si eu am fost in depresie dupa nastere. Si azi mi se intampla sa fiu plangacioasa. cere suportul sotului si a celor din jur. Eu nu-l acceptam si rau a fost. Incearca sa fii calma , gandeste-te ca ii transmiti si copilului mic starea ta, atunci devine si el agitat. Asha ca fruntea sus si mergi mai departe. Sigur daca te uiti la cei doi copii ai tai primesti putere. Fii strong pentru ei.Noi suntem alaturi de tine, chiar daca numai virtual.
Lore, mamicutza lui David
POZE
mychydutza spune:
neatza fetele! ne luam mashinaaaaaaaaaaaa! dar aci vine partea "complicata": sotzu n-are carnet inka si io n-am mai "calarit" de vreo 5 ani! cica nu se uita asa ca mersu pe bicicleta si sexu'! sper si eu! om vedea. o sa va zic cand ies in trafic ca sa stati p=acasa!
Anto lasa depresia deoparte! probabil treci printr-o perioada grea insa gandeste-te ca e o chestie "tehnica" . nu o problema de fond, gen sanatate sau alta minune. o sa se obisnuiasca pitik si cu bibe ca doar n-o sa moara de foame. eu ma uit seara la antena 1 si tot fac "reclama" la o campanie pt dotarea cu aparatura a spitalului de copii Marie Curie si arata tot felul de cazuri cu bebei bolnaviori. acelea sunt "probleme" adevarate. probabil tie ti se pare acu un obstacol de netrecut insa o sa vezi ca va fi bine. sigur ca fiecare dintre noi ar reactiona la fel in locul tau! FII BARBATA!
`
*mihaela*
cris_m spune:
tocmai ce scrisesem un mesaj si l-am resetat ca era cam rautacios..
mai bine manancam o felie de cozonac de la nonna sa ne indulcim zilele;nici nu ingrasa, ca e virtual,putem sa bem cate cafele dorim si daca ne enervam prea tare putem sa tagem si-o tzigara(virtuala)
apropo de fumat...vecina mea de vis a vis purtatoare a unui bebe in pantece...numai ce am vazut-o dimineata, prin ploaie, cu burta la gura si cu un copil de mana, tragand cu pofta dintr-o tigara,pe strada.
zau ca m-a venit sa arunc cu o ceapa dupa ea...(hai ca pana la urma tot am fost rautaciasa)
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
ghinetz spune:
Nonna multam de cafea. Cozonacul il iau mai pe la paranz, ca merge cu o cana de lapte cald inainte de somnic.
Multumesc de raspunsurile legate de sters/uns/ copilul. Eu folosesc servetele la fiecare schimbat, dar mi-a trecut asa prin cap ca poate n-o fi bine. Poate ar tr ca dupa kk sa-l spal cu apa. (fac asta in cazuri de necesitae - adica uns pana in gat) Si de uns...cum spuneam, crema de galbenele, dar doar la fundulet si pe la cute, asta dupa baie. Nu il mai ung peste tot cu uleiuri. o fi bine...nu stiu. Ma gandesc ca da.
Oana, Stefan
si Victor 
ghinetz spune:
quote:
zau ca m-a venit sa arunc cu o ceapa dupa ea..

cris_m, esti tare simpatica. Si imi place cum scrii, ai condei. Am admirat si copiii tai. Minunati. Cum a acceptat Andrei noual statut, cel de frate mai mare? Ca el chiar il percepe asa, diferenta fiind de 8 ani. Ai intampinat ceva probleme cu el?
Am mai vazut pozele recente ale elisei. Ma bucura mereu sa o vad asa mare si zambareata. Si ma gandesc cand ne vorbeai, Alina de ea ca de "nenascuta".
multi, multi.Oana, Stefan
si Victor 
ghinetz spune:
Vin si eu cu o intrebare intrebacioasa. (da nu dati cu rosii! Sau cu ceapa, aviz amatorilor
)
Nu vi se pare ca acum, la 3-4 luni e mai greu cu BB decat atunci cand era nou nascut?
Mie mi se pare. Cere mai multa atentie, porbabil, dar nu asta ma oboseste. Doar abia asteptam sa ma joc cu el, sa "stam de vorba". Nu stiu de ce, dar incepe sa mi se faca greu. M-or fi ajuns din urma niscaiva oboseli. Habar n-am. Sau o fi neconcordanta dintre ce asteptam si ce e. Ca ma gandeam ca daca creste va fi mai usor, ca e mai mare. Aiurea. Ma asteptam sa dorm si eu noptie. Nici gand. E drept ca si anotimpul nu ne e prielnic. Vara stateam ami mult prin parcuri, trecea timpul mai repede. Asa...stam si ne lipim nasucul de geam si ne uitam cum ploua. Of! Mai ca-mi vine si mie sa plang. Dar tr sa fiu tare, ca intra Anto aici si citeste si ma fac de kk, ca de...invata ciob pe oala sparta (am adaptat putin, dar merge, nu?)
Oana, Stefan
si Victor 
cris_m spune:
oana
andrei al meu nu vroia in ruptul capului nici o fratioara,ce-i drept ca nici noi nu prea intentionam sa-i facem vreuna.
cu multi ani in urma cand ma intreba cineva daca mai fac un bb,ziceam ca da, cand o sa dau copilu la scoala, ca sa fiu cu el...bineinteles ca vorbeam la misto.
insa DD a avut grija de asta,si mi-a produs o ovulatie tarzie(42 zile,daca ati mai pomenit) si uite asa are baiatul meu o fratioara.
nu va spun ce emotii am avut...sa nu traumatizez baiatul...care a fost foarte relaxat si fericit si m-a terorizat el pe mine 9 luni...cand vine sor'sa?
acum e indragostit de ea si mandru nevoie mare ca are si el o sora
daca stiam...poate nu asteptam sa ajung HB ca sa-i fac copilului o sora...
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
mita.2000 spune:
Buna ziua si de la noi!!! noi am chiulit motivat zic eu ca am fost in vizita la mama vreo doua saptamani sa mai scapam de bucuresti - din pacate vremea nu prea a tinut cu noi si tot in casa am stat in final
.
Noi avem vechile probleme cu greutatea!!! acum doua saptamani a reusi pitica mea sa ia in greutate fix 50 de grame iar saptamana trecuta 100 - dar a reusit incredibila performanta sa faca 5 kg la 3 luni si o sapt!!!
. sunt colega de suferinta cu Aylin bag de seama - si la Anca se suspecteaza o infectie urinara cu E coli - am facut o analiza de urina - si a iesit nerelevanta - si ieri am refacut-o. dar pitica nu are nici un simptom in sensul asta - nu plange nemotivat, nu miroase pipi ciudat...ma rog...doctora asa suspecteaza - ca nu ar avea pofta de mancare din cauza asta!!!
Mai aveam si o iritatie pe piele si pielea ff uscata si mi-a spus doctorul sa - i spal hainele cu detergent de bebelus si sa o ung cu Avene - Trixera - care e incredibila - am uns-o de 2 zile si are pielea super fina "ca de bebelus" cred ca-i prieste la piele aceasta crema super bine - Nma am vazut ca tu te plangeai la bebe de dermatita - poate te ajuta crema asta - la noi a facut minuni.
Referitor la intrebarea lui Ghinez - eu folosesc servetele umede si acasa si crema pt fund de la Mustella la fiecare schimbat si nu a avut niciodata pitica popou rosu.
Am admirat si eu bebelusi frumosi - Karliguguruza super draguta si leita taca-su
asa imi zice si mie lumea ca fi-mea n-a luat nimic de la mine si ca e picatura cu taica-su - asa ca ma razbun si io acum!!! Dar ochii sunt totusi ai lu mami Karligutza orice s-ar zice.
Luna - am admirat poze de la botez - o familie superba!!! luna cum te-i integrat in londra?? sunt fascinata de londra!!! mi se pare un oras superb! si am plans asa rau ca vreau si eu - ca ma duce sotul de revelion!!!
abia astept!! 5 zile o sa stam - sper sa am timp sa vizitez cat mai multe.
Ddanagh si pozele voastre le-am admirat - ai un fetitoi superb - doamne si ce pletoasa e!!! cand o sa aiba si fi-mea asa plete??? are fi-ta si o agrafa in par intr-o poza?!
delicioasa!
iar pozele sunt superbe - pot sa te intreb cine le-a facut? aici in Bucuresti? o sa avem si noi botez la incep lui ianuarie si mi-ar place si mie niste poze asa dragute!!!
Am mai admirat-o si pe Ines - puiul lui Valen care are niste ochi superbi - o sa va trebuiasca bodyguard la fata pete 16 ani!!!
Aylin - broscuta gagarita este efectiv superba - si sa stii ca m-am uitat cu atentie la poze si chiar nu mi s-a parut ca ar avea un ochi mai mic - cred ca ti se pare - mie fata mi se pare foarte proportionata si frumoasa
zau!!!
cam atata despre noi ca m-am intins ca o zi de post!!!![]()
http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/sets/72157602520632971/
samadhi spune:
ALINA: o sa vina cu siguranta, cand are timp... a facut alt control si cred ca s-a mai linistit, cel putin si eu m-am linistit ca ma bagase in sperieti, si mereu plangeam cu gandul la ea.Eu nu cred ca are ce a spus acel nenorocit de japonez, e o abereala, si uite ce a facut... normal ca te sperie o asa veste.Sunt sigura ca si analizele ii vor iesi bine, sper asta!Nici eu nu am mai auzit cancer imediat dupa sarcina, mai ales ca isi facuse insinte analizele si erau okay.
KARLIGUTZA: eu ti-am scris pe email, si tu nu mi-ai raspuns... era cred cand tu erai inca la ai tai in Moldova, si am tot sperat ca imi vei raspunde... am asteptat si poate ca ai uitat ca eu ti-am scris... de aceea nu am mai scris, dar asta nu inseamna ca nu m-am gandit la tine, si faptul ca te-am intrebat direct de ce nu ai mai scris era cu un motiv, pentru ca vroiam sa intru in vorba cu tine si nu m-am asteptat la ce raspuns mi-ai dat... stiu ce ai scris din urma nu trebuie sa ma atentionezi ca citesc paginile chiar daca nu raspund... Nici eu nu am nevoie de dispute dar m-a deranjat tonul tau... randuri care poate le-ai scris la repezeala...Nu am avut ganduri rele fata de tine sau familia ta, si tocmai de aceea te-am intrebat de ce nu ai mai scris, ca vroiam sa stiu ce mai faci... cum iti merge... pentru ca vroiam sa te intalnesc... dar tu m-ai inteles gresit de la inceput.
Cuvantul "tampeala"mai inseamna si nauceala, adica cu sensul de a te hipnotiza ceea ce vezi, pentru ca nu doar Adeluta ci toti copii care i-am vazut pe situl asta sunt frumosi, sunt gingasi se vede puritatea in zambetele lor, asta este fascinant pentru mine si iese necontrolat la iveala cand te uiti la niste poze...
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007