Strumfi de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Mi-am luat blender vertical,

jadi, de care? da-mi si mie o idee, ca piata e plina si nu stiu care e mai bun. Ca si eu m-am hotarat sa-mi iau, din aceleasi motive ( sa nu mai pun tot robotul in functiune).

Oana, Stefan si Victor

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
flugi de orez sau floci cum le zic eu

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina.a si eu am sanii flescaiti rau si partea de sus a sanului super betonata. Sau era asa! Dar eu sunt mai putin dusa la biserica, am luat un antiinflamator, a disparut durerea si am putut sa trag tare pe masaj, cu crema, la apa fierbinte nu a cedat. A ramas un pic mai tare dar mai masez. Astept sa treaca efectul antiinflamorului sa vad ce si cum desi cred ca a trecut ca mi-a revenit intepeneala la gat. Asta te intrebam si eu, de unde a aparut galma? Pot da vina ca e sfarcul mai mic si se joaca la el ca de vreo 2-3 zile am simtit ca nu prea goleste sanul dar nu i-am dat importanta pana nu a dat in durere. Sa fie voodoo?

Eu sincer am urmatoarea parere, sa stii ce alimente sunt permise la varsta respectiva si sa astepti cele 3 zile care te pot lamuri ca nu sunt probleme. Evident ca sunt contaminata si eu de ordinea fetelor dar o sa vad cum o sa fac. Pana atunci adun informatii, selectez, fac cumparaturile si ma pregatesc psihic! Si dupa ce fac tot studiul asta o sa o sun pe Alina sa imi zica cum sa fac

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

am primit ceva dragut pe net:distrugator de mituri

respectivul tatic este coleg cu sotul meu. baietelul lui s-a nascut la aproape 2 luni dupa fii'mea, un pic inainte de termen (36 sapt, parca), 4.1 kg si 50 si ceva cm. natural ce m-a amuzat copios este ca taticul a fost avertizat in legatura cu spulberarea tuturor miturilor chiar de catre noi, dinainte de a poseda una bucata bebelush dolofan. si de fiecare data replica stas era: "neeee....al meu n-o sa fie asa!", si o spunea cu atata convingere incat chiar ajunsesem sa credem (si eu si sotul) ca noi nu suntem in stare sa fim niste parinti de fermi si ca odrasla o sa joace tontoroiu cu noi de atata rasfatz.

on-topic acu:
Nikole, si eu sunt convinsa ca nu este niciun cancer (cumplit suna!!!)! eu am avut scurgeri in curcubeu inca aproape 2 luni dupa ce s-au sfarsit lohiile, incetau numa-n perioada de ciclu, dupa care reveneau. nu m-am panicat, nu m-am dus la dr, au trecut de la sine de aproape 3 sapt.
Karligutza, dulce foc Adeluta!
Andicu, cam toate cerealele care sunt +4 luni (si nu-s foarte multe) sunt cu orez, care constipa. noi am trecut la formula nr.2 (de la 4 luni), care este mult mai gros, si care, alaturi de cereale (desi diastazate, adeca bune pt. digestie - novalac) n-au facut decat sa am un copil constipat. asadar, am renuntat la ele si-am trecut la supa (cu 2-3 masuri lapte), iar maine o ingrosam cu putin morcovel.

gāza mea doarme acu, iar io astept dintr-un moment in altul sa vina pediatra pt. vaccin (avea treaba-n cartier, d-aia-l facem la domiciliu); mi-e mai frica decat la primu, c-atunci ea era micutza si nu prea stia bine pe ce lume e. totusi, e o treaba buna, ca n-o mai scot in frig dupa injectie.

sanatate la mamici si bebici!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Reteta de prajitura cu mere:
un kil juma de mere sau din ochi sa acopere cam 3/4 din suprafata unei tavi de placinte medie.
1 pachet de unt.
1 si 3/4 cani zahar
6 oua
1 cana faina
6 linguri de ulei
Se scot samburii si se taie felii.
Tava se tapeteaza cu unt si se pun cateva bucatele de unt pe fundul tavii.
se aseaza merele taiate iar deaspura se pune restul de unt taiat bucatele si o cana de zahar si se da la cuptor pana isi lasa zeama si eventual mai scade zeama. Se poate scoate tava si invarti compozitia sa se uniformizeze.
Se face un chec/pandispan astfel:
Se separa ouala in 2 castroane, galbenusul se freaca cu uleiul, albusul cu 3/4 cana zahar, se amesteca cele 2 compozitii si se adauga cana de faina.
Cand merele sunt gata, se toarna compozitia de chec si se asteapta pana e checul gata.
Sa nu va speriati daca ramane zeama in tava.
Eu am pus bucati mari din ce iese pe farfurie, nu poti sa servesti bucatele mici ca nu ai cum sa o tai.

Acum hai sa te vad cu mess-ul.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Oana, eu am luat www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Moulinex/Mixer_vertical_Moulinex_Principio_DDI445" target="_blank">asta de la Domo! Dar am vazut la acelasi pret in Billa. Ei zic ca e mixer dar lama e clar de blender.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Vai, cand citesc despre diversificare ma gandesc ca pentru noi pana acolo mai e muuult. Eu daca as putea i-as trece - cum spunea Nonna candva - si pe ceilalti doi la san. Oricum, pana la 6 luni nici nu ma gandesc. Victor e bine numai cu laptele meu asa ca nu am de ce sa ma grabesc. Cu fiecare luna ce trece - si uite ca luni a mai trecut una - multumesc lui Dumnezeu ca am lapte si ma rog sa mai am, macar inca una. Si tot asa...sper sa o ducem pana spre un an si mai bine. Lucru nesperat pentru mine, dupa experienta cu Stefan. Si un motiv in plus sa ma bucur ca alptez si sa nu ma grabesc inca cu diversificare. Sigur, va veni si ea, de aceea citesc si iau notite.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

karli, cu poza www.flickr.com/photos/12885744@N04/2005761714/in/set-72157603150824909/" target="_blank">asta m-ai topit

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

karligutza, iar www.flickr.com/photos/12885744@N04/2005755516/in/set-72157603150824909/" target="_blank">aici are ochii tai, poate sa spuna lumea ce-o vrea. Nu e chiar numai fata lu' tata.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

KARLIGUTZA: si pe mine m-ai tampit cu pozele micutei tale.... si acum sa te intreb cu mine nu mai vorbesti?Asa de repede m-ai uitat ca nu imi mai scrii nimic???Te pup.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput