Strumfi de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
karligutza spune:
multumesc fetelor (andreeaC, luna, claucia, anya, lia, mychydutza, danis, andicu, alina.a, ghinetz, olguttza, samadhi ) pt.cuvintele extra-frumoase la adresa adelutei... si pt. "la multi ani!".... sunt asa mandra cand isi tot schimba prefixul adeluta
dar in acelasi timp imi este dor de degetelele alea mici mici mici, etc etc etc! ![]()
ma uit la postarile cu diversificarea "cum se uita gasca intre lemne" insa incerc sa bag la cap doar pe cele avizate! ma bucur ca inca nu am inceput si la fel ca anya ar fi bine daca am putea DOAR alapta multe luni de aici incolo, nu pt.ca nu o sa stim ce sa ii dam de mancare bebelusului ci pt.ca incepe teatrul! imi place/nu-mi place, vreau acum/vreau mai tarziu... ne murdarim din cap pana-n picioare etc; cu tzitzi era una si buna!
eu cred ca o sa imi fac probleme atunci: cand incep.... ca si cu crescut copilu'.... in primele 2 sapt de viata ale adelutei pot sa zic ca am invatat sa nu mai intru in panica cand e vb.de bebe... dadeam telefoane la orice plans sau racnet al adelutei... probabil ca si la diversificare imi voi face capu' mare atunci; de ce sa-l chinui de pe acum (pe cap adica
); mai sunt 2 luni; facem si noi sarbatorile cu mintea limpede ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
mychydutza spune:
quote:
respectivul tatic este coleg cu sotul meu.
...ca sa vezi ce mika e lumea...........
*mihaela*
karligutza spune:
quote:
Originally posted by samadhi
KARLIGUTZA: si pe mine m-ai tampit cu pozele micutei tale.... si acum sa te intreb cu mine nu mai vorbesti?Asa de repede m-ai uitat ca nu imi mai scrii nimic???Te pup.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
sper ca e de bine cu uluirea aia!
si acum sa iti raspund de ce nu ti-am mai scris nimic... pai tre sa studiez in amanunt si pozele voastre ca sa iti raspund frumos! si-apoi cine a lipsit de pe forum atat de mult?
karligutza
sunt mamica Adelutei
dsteluta91 spune:
buna si de la noi
azi am luat lapte praf de la milupa (milumil 1)dar tot nu il vrea,mananca foarte putin 80ml. cu chiu cu vai . ce sa ii fac?
dsteluta91 spune:
buna si de la noi
azi am luat lapte praf de la milupa (milumil 1)dar tot nu il vrea,mananca foarte putin 80ml. cu chiu cu vai . ce sa ii fac?
karligutza spune:
steluta, inseamna ca atat doreste ea sa pape.... da-i mai des.... si vezi ce mai zice si mama ta.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Doar ce ne-am intor de la prima intalnire cu mamici si bebici din districtul nostru si vroiam sa va povestim cum a fost.
Aici asistenta care vine acasa la copil pana la 1 an organizeaza intalnire intre mamici, grupuri de cate 6-8 mamici.
Prima intalnire a fost in cabinetul ei iar restul intalnirilor se vor desfasura la cate o mamica acasa.
Mie mi-a placut mult aceasta initiativa a lor pt ca da sansa mamicilor s a se informeze si socializeze, sa mai iasa din casa si bebicilor le da sansa sa socializeze de la o varsta frageda.
Cred ca sotul Lunei avea dreptate noi rommanii facem copii frumosi. Nu ca cei de aici nu ar fi dar ai nostri sunt mult mai frumosi.
Am cunoscut azi 3 mamici cu cate 3 copii, una cu doi si una cu unu. Prajiturele, cafeluta si ceai au facut intalnirea si mai placuta dar am avut parte si de scutece murdare, copii plangaciosi si zambareti, multe tate la vedere (toate alapteaza) si conversatie dim plin.
Cam atat deocamdata, vroiam sa va impartasim ceva de pe meleaguri straine.
Pupici la mamici si bebici
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
karligutza spune:
multumim stefania; mi se pare intr-adevar dragutza initiativa; si cum au socializat bebelusii? ce si-au comunicat? ati inteles ceva? ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
stefania_97 spune:
Karli- au inceput sa planga dar pe rand, nu toti odata. Micuta mea era cea mai mare iar cea mai mica vea 5 saptamani. Se uita Catarina la ei curioasa si tragea la chiote de i-a trezit pe baietii care dormeau (sunt 3 baietei si 3 fetite).
Frumusica foc Adeluta ta cu cercei. Cate grade ai in casa? Si eu vreau sa o tin in maneca scurta dar mi se pare frig la mine in casa.
Incerc sa am in jur de 20-22 de grade in casa insa cateodata mai urca la 27 grade cand e mai cald afara.
Carla V mi-a placut site-ul Sabinei.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
ghinetz spune:
Buna.Revin, de data asta cu BB in brate.
Voiam sa va intreb cate ceva. Am sa o iau metodic:
1. folositi servetele umede pentru sters funduletul copiilor zilnic sau doar cand sunteti plecate?
2. cu ce mai ungeti copilasii dupa baie? Mai trebuie unsi asa, ca pentru a fi pus la rumenit? Eu ii ung doar poponeata si putin cutele de la picioare cu crema de galbenele. Am renuntat la uleiul de masline fiert cu care il ungeam cand era mic. Oare ar tr sa revin, asa, pentru a-i face pielea fina?
Asa. Cam asta as vrea sa stiu. Multumesc pt raspunsuri.
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"