nou nascuti crescuti cu lapte formula

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Multumesc fran de incurajari nici nu sti cat de bine i-mi fac sfaturile voastre.Eu am nascuto pe daria cu 4200kg si am iesit din maternitate cu 3900kg....iar acum are 3400kg si sambata facem o luna,voi ce credeti nu este cam putin?Luni o sa vina pediatra acasa si o sa vad ce i-mi spune ,poate schimbam laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

adica fata a slabit 800 g intr=o luna??? cred ca e o greseala undeva nu? e normal sa piarda pina la 10% din greutatea la nastere dar dupa 1-2 saptamini trebuie sa inceapa sa ia in greutate!poate am inteles eu gresit!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Priscilla

Sabina,te cam contrazic.In prima luna ideal este sa se ia in greutate in jur de 1 kg.Chiar si in a doua luna ar fi indicat sa se ia in greutate in jur de 800gr-1 kg.Nu prea as fi stat linistita daca fetita mea ar fi luat in greutate doar 500 gr pe luna.Nu vreau sa panichez pe nimeni.Dar repet:din cunostintele mele ,ideal este sa se ia in greutate in jur de 1 kg pe luna in primele luni de viata.

mamica de zanamica(putin peste un an)

Priscilla, te inseli. Nu stiu decate ori trebuie sa mai scriu chestia asta...am obosit.
In prima luna o crestere de greutate de 500 de grame de la scaderea fiziologica denota faptul ca mama ARE lapte, dar sunt probabil deficiente de tehnica de alaptare, copilul nu trage si laptele mai consistent,, de la sfarsit, cel care ingrasa copilul.
Nu sunt opiniile mele personale, ci sunt cuvintele celor mai buni doctori pediatri din Romania.

Cresterea ponderala este in MEDIE 750 de grame pe luna in primele 3 luni.Anya, nu se justifica astfel nici completarea primita de copilasii tai, din pacate.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu stiu la fel, ca bebe trebuie sa ia in greutate in prima luna 1 kg!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Deci, vorba Sabinei, repetand a n-spea oara:

In primele 4 luni o crestere normala in greutate este de 500-1000 g/luna, cu o medie de 750 g/luna.

Deci 500 g in prima luna este o.k., la limita normalitatii, dar o.k. Asta nu inseamna ca nu sunt bb care iau si 1 kil si peste, mai ales cei pe formula. Dar pt un bb alaptat exclusiv 500 g in prima luna este un start promitator. Si e pacat sa se renunte, respectiv sa se introduca formula.

P.S. si deloc nu sunt pro-alaptat pana in panzele albe si nici cu orice pret, dar ce tb sa recunoastem tb sa recunoastem

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Si eu am patit la fel cu baietelul meu, nu prea am avut lapte si in prima noapte acasa ne-a chiaunit, se trezea din 10 in 10 min., il puneam la san, adormea, iar se trezea, de foame.
Pana au venit a doua zi bunicile amandoua si mi-au zis ca de fapt nu se satura cu san si i-am luat Humana. Ii dau si acum la 1 an si 5 luni si ii merge bine. San i-am dat asa, mai mult sa-l rasfat si sa adoarma noaptea cand se trezea si totul a durat pana la 2 luni, ca pe urma n-a mai vrut, se enerva, ca nu ii ajungea si plangea si am renuntat. De fapt a renuntat el. Asa ca nu dispera, o sa fie bine.
Sa cresteti mari!

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Si pana la urma care e cea mai buna formula de lapte pentru nou nascuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

LAPTELE DE MAMA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Laptele de formula in ziua de azi este foarte bun, insa multe mame facem greseli fundamentale.

In primul rand, vrem bebelusi mari si pufosi si pompam in ei zi si noapte lapte formula de cum deschid gura sa planga.

Pe orice cutie de lapte formula este clar scris dozajul .
Eu a adoua fata merg pe lapte Nestle HA(HIPO-ALERGIC) deoarece alaptez dimineata si seara la culcare,in total la varsta de 4 luni,manamca de 5 ori pe zi:

Dimineata pe la 8am la san
La pranz biberon 180ml
Dupa-amiaza la 4pm 180ml biberon
La 8pm biberon180ml
Iar ultima masa pe la 11-12 noaptea la san

Daca se trezeste ii ofer ceai de mar cu menta neandulcit.
Bineanteles daca cere intre mese ii ofer ceai de mere cu menta de la milupa special pt varsta.

Pediatrul meu,mi-a explicat ca de fapt toate marcile sunt bune .
Un lucru impotant:
Eu fac laptele de formula cu apa de robinet filtrata si racita,este bogata natural in floruri si nu are adugat calciu sau magneziu,lucru care favorizeaza constipatia la bebei, avand in vedere ca si in formula se afla cantitati importante .

Laptele de mama este cel mai bun evident,dar cine nu poate nu poate ,asta nu inseamna ca nu se dezvolta sanatos.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Priscilla

Sabina,te cam contrazic.In prima luna ideal este sa se ia in greutate in jur de 1 kg.Chiar si in a doua luna ar fi indicat sa se ia in greutate in jur de 800gr-1 kg.

media de crestere e 750 gr in primele 3 luni

copiii nascuti mici iau mai mult, cei mai mari iau mai putin in primele luni

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput