***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Androix, Madi, DidiAlex, exista LAPTE de musetel???

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Alyna24, daca sunt cereale cu laptele inclus, atunci nu mai pui lapte, le poti folosi, de exemplu, amestecate in piureul de fructe. Sau, daca totusi vrei sa le faci cu lapte, cred ca trebuie sa inlocuiesti o masura de lapte cu una de cereale (altfel, iese laptele prea concentrat si se suprasolicita rincichii).

Ioana13, dar caca iese tare, asa, cacareze de oaie? Ca altfel, daca zici ca face in fiecare zi, n-as zice ca ar fi constipatie. O prietena, cu aceeasi problema la bebe, l-a urmarit in timp ce facea, i-a desfacut pampersul sa vada de ce se chinuie atata. Si si-a dat seama ca se chinuia pana iesea prima biluta, dup-aia mergea mai usor "procesul". Sucul de portocala la noi a fost foarte bun (la nr 1, ca la nr 2 n-am ajuns inca aici). Nr 2 era suspecta de constipatie, dar pana la urma nu era constipatie, facea rar fiindca manca putin. De cand am bagat laptele praf la fiecare masa (inlocuind, cu regret, tzatza) s-a rezolvat problema. La unii se mai rezolva la diversificare, la altii, ai vazut ce zic fetele, dimpotriva, diversificarea ii constipa.

Pepsi, si eu stiu o prajitura inteligenta care se face dintr-o singura miscare: se plateste la casa. Acuma, serios, nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate, si curatenie in ditamai casa aia, si copiii, si mancare. Mie mi se pare tare greu cu doi, mai ales atunci cand raman singura cu fetele, dar sa mai fac si altceva. Au existat momente in care am vrut sa te impusc, atunci, cu papanasii, norocul tau ca esti departe...Am facut si eu o singura reteta, aia cu cartofii copti la microunde. Bine, si acuma ma mir ca n-a explodat cuptorul, la cat sunt eu de experta. Am incercat si reteta livianei, cred, cu vita pe mere, dar ce sa spun, vita asta a murit de doua ori: o data cand au taiat-o si a doua oara cand am gatit-o eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Teoretic, laptele praf poate fi acordat sugarilor distrofici – cei care au o greutate sub limita inferioar#259; normal#259; – ce nu beneficiaz#259; de lapte matern, bebelu#351;ilor cu mame ce sufer#259; de boli grave, cum ar fi TBC pulmonar activ, neoplazii, septicemie, boli psihice grave, scleroza în pl#259;ci, diabet zaharat, HIV/SIDA, precum #351;i copiilor adopta#355;i #351;i cei ai c#259;ror mame au decedat.
Practic, mai suntr medici care dau lapte praf si mamelor care le solicita, dar la noi nu cunosc nici un caz.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Carmen_So
Am incercat si reteta livianei, cred, cu vita pe mere, dar ce sa spun, vita asta a murit de doua ori: o data cand au taiat-o si a doua oara cand am gatit-o eu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc de raspunsuri.Am gasit si eu informatii pe net.Mi-a spus de curand o mamica cu un pui mai mare ca ea a primit desi nu l-a solicitat si de aceea am intrebat.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Gabiu, Sofia nu mai da de multisor aerul afara imediat dupa masa. Acum o las in pace si-l da ea afara cand are chef (la inceput ma stresam si eu...).
Ella, e o decizie extraordinara! Fii tare pe pozitii cand negociezi cu seful tau.
Ioana, bine ai venit la odisee!Uraa!Inca o clujeanca!Unde ai nascut?
Cristina, eu i-am mai dat cateodata Sofiei si mancare la borcan (cand suntem in deplasare sau cand efectiv nu apuc sa-i fac nimic in casa). In afara de ce scrie pe eticheta, nu au voie sa puna nimic (ca si zacusca de casa spre exemplu, sunt sterilizate prin pasteurizare, banuiesc).
La multe lunisoare:
Alma Daphne de Cris27
Theodora Maria de Blc_lia
Ianis Stefan de Dianalaura
Dominic William de Irrinuca
Patrick Andrei de Mary_lou!
Gata!Fug la curs!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Motannel

Androix, Madi, DidiAlex, exista LAPTE de musetel???

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

MOTANICI e Ceai, doar firma producatoare e cunoscuta mai mult pt lapte

Carmen esti CRI-MI-NA-LA

Ce meserie ai?

Pepsi, ca nu ma dezmint, am primit un bilet gratis laaaaaa: CIRC si cum is o profitoare imi duc copilul la circ. fug sa ma pregatesc. asta seara era la urgenta azi il duce ma-sa la circ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

LA MULTI ANI!!!

Alma Daphne de Chris27

Theodora Maria de Blc_lia

Ianis Stefan de Dianalaura

Patrick Andrei de Mary_lou

Dominic William de Irrinuca

paflo, daca e treaz da aerul afara f. usor dar cum el mananca in somn....... si daca-l pun in patut si nu a scos aerul, se trezeste si mai da si afara ce a supt.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by Carmen_So
Am incercat si reteta livianei, cred, cu vita pe mere, dar ce sa spun, vita asta a murit de doua ori: o data cand au taiat-o si a doua oara cand am gatit-o eu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

IDEM

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

DIDI, SI NOI CAM TOT ASA: IERI AM OPERAT SENIORU' SI AZI IESIM LA MALL. scuze pt majuscule, dar am scris cu o mana. fug sa ma imbrac.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput