***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Kay multi pentru tine si Soniuta! Mi-a placut mult cum ai abordat discutia la 9595. Cat despre doctori, eu pana acum nu am vazut vreunul care sa isi recunoasca public vina. Toti blameaza altceva.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Pt. cine era curios:nu iese branza din lapte de mama +calciu lactic.
Voi primiti lapte praf gratuit de la medicul pediatru?Ca eu tot vreau sa-i dau branzica dar nu din lapte de vaca.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carstea, nu stiu dc iese branzica din lapte praf formula. Citisem intr-o carte de retete pt bebelusi ca se face din lapte praf integral.
Eu nu am cerut lapte praf de la medicul de familie pt ca alaptez, iar cu cereale nu-i mai dau pana nu rezolv cu alergia. Mai nou am scos si morcovul, am ramas doar pe mar. Sper sa-i treaca petele ca nu stiu ce sa-i mai fac.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

carstea, eu stiu ca medicul pediatru nu mai da lapte decat la familiile cu venituri foarte mici.... dar nu sunt sigura. asa mi s a spus;eu am vrut sa l iau ca sa il dau unei mamici de la tara cu 2 copii care nu are o situatie f buna.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multe lunisoare sarbatoritilor!

androix, ella lua o formula din lapte soia, poate iti zice ea cum se cheama.nici n=are 6 luni micuta, ai rabdare cu ea, eu abia la 6 luni incepeam si la dominic, care cum era si alergic iti dai seama ce stres pe capul meu diversificarea, panicam la cea mai mica pata rosie. rabdare, nu trebuie sa manince sarmale la craciunmamico. eu pe dominic cu jucarii il faceam sa deschida gura, am vazut aici sint lingurite ptr bebei cu masini si tot felu de chestii pe coada linguritei, care scot tot felu de sunete,

chris, la multe lunisoare ptr daphne, ce mai faceti?cum avanseaza lucrarile la casa?

ioana, bine ati venit la noi pe plantatie

didi, cum e piciorusul lui robert?

fetelor mi-a raspuns rge(super fata) si andrada si antonio sint bine, poate a vrut sa ia un concediu, cel mai important e ca sint bine

liviana, sanatate multa la micut, bine ca vine acasa

ckristina, trebuie sa fie sigura ca nu este candida la bebeul prietenei tale, ei mai fac de la lapte, chiar a venit la mine o prietena si s=a plins de acelasi lucru, cind m-am uitat i=am spus ca e candida albicans, si i-am recomandat clotrimazol crema, si sa mearga la pediatru, care i-a spus acelasi lucru, clotrimazol crema la bebeu si mama la sini, cel mai bine sa vada un medic, ca daca e candida trebuie tratata si mama. la virsta asta e mai greu sa fie afte dinalea ce se trateaza cu glicerina, cel mai bine sa vada medicul. e mortala bianca in baita, ce fata are, o dulce

uitati fetelor aici e linkul ce l=am primit de la angela(merci) cu emisiunea in care apare oana, http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=5377&videoType=wmv

david e tare miriit de la dinti, i-am dat ieri 2 fiole de la boiron, si ma roade de sfircuri...., in schimb tace la aer, ieri, am adormit si eu cu dominic si david era pe terasa super infofolit, dar m-am trezit tare speriata ca visam ca a facut hipotermie si nu mai respira. a inceput sa diversifice "mama". acuma iese si "meme""mam" atita timp cit nu e inca "tata" sint fericita ca pe urma tata va fi preferatul ca si la dominic, ca io sint prea severa...

azi vreau sa fac o prajitura zisa "inteligenta" ca cica se fac doua foi si una de crema la mijloc dintr-o singura miscare sint curioasa ce iese, urati-mi succes!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

pepsi, se numeste cremwsnit? daca da, inseamna ca e reteta pe care o folosesc si eu. sa ne spui cum iti iese. Multumesc, Matei a venit acasa si e bine, vioi, a mancat chiar 3 piftele. acum doarme.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, am primit mesaj de la Andrada dimineata si sunt bine, Andrada are acum telefon dar tot sunt fara net.Zice ca se cam plictiseste ca Antonio doarme mult si abia asteapta sa vb cu noi iar!Spera sa nu-i uitam! pt ei.

LA MULTE LUNISOARE PT SARBATORITII ZILEI!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce frumoasi bebici in colajul de pe aici.. foarte dulci... iti vine sa ii iei pe toti acasa... sau sa pui osu la treaba si sa mai faci citiva fratiori la .
Se poate considera constipatie faptul ca face mai greu kk (tot se inroseste saracu) dar face in fiecare zi? Oare cum sa il ajut sa faca mai usor? Ii dau ceai de musetel cu portocala, ca gol nu il bea, dar nu prea ajuta. Sau asa o fi el. Ai vostri se chinuie?
Graviduta alte date despre PAtrick Alexandru: ora nasterii 18:40, 41 de saptamini, greutate 3700, inaltime 56 cm, scor apgar 8/9.

Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liviana, ma bucur ca Matei e bine si vioi!Pupici pt voi

Pepsi,multumim!

Am si eu o intrebare:Voi folositi cereale care se fac cu apa sau lapte?De care lapte?Daca ii dau Topfer, e de preferat sa-i iau simple care se fac cu apa sau cu laptele pe care i-l dau curent?Ca sunt si cereale cu lapte inclus.
Intreb pt ca i-am luat de la Nestle cu fructe si care contin si lapte dar se pun in apa si ma gandesc ca poate asta e motivul pt care nu mai primeste asa bine laptele pe care i-l dau seara(si noaptea).

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi printesa Maya nu prea a mai atins patutul in ultimele zile. Mama si sora sunt aici de cateva zile si au tinu-o numai in brate. Maine pleaca amandoua si sper sa fie ok. De asta nici nu prea am intrat pe net. Ca e asa de bine cu ele acasa.....

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput