Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa , ce mai faci? Emma si Alex?
Maraki lasa ca va manca Angelos si alta mancare, doar sa-i treaca bine de tot.
Couscous eu il pun in apa fierbinte cu sare si se umfla el.acum il folosesc ca si garnitura la tocana. dar am mancat in Italia cu piept de pui si legume. Cous-cous-ul tot asa in apa se pune, dar caleam diferite legume si bucatele de carne p, pe urma turnam couscous peste, mai lasam cateva secunde pe foc si gata.super bun era.

Clau m-a tradat. a trecut pe bere, eu am ramas cu vinul.
merg sa-i dau sa manance.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna seara!

Ioana, sa folositi sanatosi masina si sa de-a Domnul sa fie buna bona sa nu fie nevoie s-o schimbi.

Ali, Anca, grija mare cu infectiile urinare . Multa sanatate!

Maraki, ai avut dreptate totusi cu energiile negative. Bine ca i-a trecut lui Angelo si acum s-a apucat de papat. Daca papa e totul spre bine.

Giova, dulce baietel mai ai cu strampii aia. Vad ca a fost incintat de motocileta.

Va pupacesc pe toate si pe toti copilasii. Somn usor!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA amandoua avem azi dubla zi critica Tu intelectual si fizic,eu emotional si fizic .

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

din categoria "perlele bonei"

"sa stii fetitza (asta-s eu) ca nu am gasit cutadenul, s-a pierdut... dar am dat-o cu crema de-a ta Nivea" "Care?" intreb eu "Din aia aurie" - ati ghicit, din aceea cu autobronzant. Noroc ca a dat-o doar de doo ori, atlfel va aratam poze cu un funduletz bronzat.

LMA CANDA!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANI BONA
MARAKI si bancul ala
Sorry dar trebuie sa ies.Si sorry ca nu raspund la mess,il tin inchis.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Janina, ce surpriza placuta!!! Mai, sas tii ca pe iubitica lui Razvan de la cresa tot Carla o cheama , doar ca noi n-am apucat s-o cunoastem... Cica toata ziua e calare pe el, il iubeste, vb cu el... si asta micu'... mutulica...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- mersi de intrebare- sunt obo ca am fost ingropata in acte, am rezolvat sper mai tot, o sa am de pus inapoi in dosare si aranjat- va dura clar 2 luni ca voi face f. putin zilnic, ca mai nou Alex imi ocupa mai mult timp ca se hlizeste la greu si cand nu prea il bag in seama nu e asa happy- oi fi facut eu copii mai mofturosi la papa dar stiu ca sunt veseli nevoie mare si asta ma tine in priza-desi ii mai curge un pic nasul, emmei cred ca ii vor iesi ultimele masele,si joi noaptea vom merge la spitalul de copii sa il monitorizeze pe alex sa vedem ce e cu sforaitul acela( eu zic ca s-a ameliorat totusi)- nu am inceput inca sa ii dau cu linguritza- poate de sapt viitoare, ca vad ca mai nou papa binisor lapte cu cereale de orez, care cia e bun pt refluxul lui si face tranzitia la solide.
Emma e o figura mare- ieri cica a gatit cu Geta supa de pui cu crutoane si a mincat la greu si mai nou ii place sa se catere in patutzul lui alex sa faca ravagii pe acolo, aseara nu a mers cu mine la eric- baietzelul nasilor lui alex ca vroai musa i sa stea la alex in patutz si record a stat acolo vreo 25 de min, a zis taica-sau- deci e pe toane( ca imi spune ca acolo doarme ale- e mic si ea e Male si imi arata camera ei si tonele ei de plusuri de pe rafturi), dar cred ca ii voi lua de ziua ei un set de bucatarie- doar ca e cam mare si nu stiu unde il vom pune, mai vedem- i-am laut deja de Andreea o un fel de diapozitive- cum aveam noi cand ne culcam, mai stitzi, de mos nicolae i-am luat un glob f. fain cui muzica, nr, localitatzi,etc- in fctei de unde pui cursorul vorbeste,si maien sper sa ajung sa ii iau cortul si o sa ii caut o rochitza faina de craciun si pt alex la fel- teb sa termin luna asta cumparaturile de craciun pt copii cu care ne vdem, vom puen ep cineva sa fie mos, si cred ca vor si mai mari reduceri in curand.
Merg la micutz ca vad ca pica netul de pe laptop- nu stiu de ce.

Astery si Moni- noapte buna, dc statzi prost cu bioritmul.
Moni- poate imi faci si mie bioritmul pt joi-spre vineri sa stiu ce ma asteapta la spital, te rog, dc ai timp.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa ocupata ca de obicei...of...spre sa fie bine la spital. ma bucur ca emma e cuminte, la Geta si acasa.
Cristina, Moni si sper sa iesiti cu bine la suprafata.
Janina m-ai distrat nu gluma. asa face ea de obicei? fetitza...auzi la ea.....

si eu vreau site-ul cu poneiul ala. nu-l gasesc pe net.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

aici e site-ul cu poneiul
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/Fisher-Price-91/5518/Laugh-n-Learn-Sortator-cu-surprize-in-limba-romana.html

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Da Giova, zice ca sunt fetitza. Cel mai tare a fost cand m-a cautat cineva la telefon si a zis ca "fetitza nu e acasa" si a trebuit sa-i explic ca la telefon sunt dna Georgescu. E tare.
Astery lasa ca astia tacuti fac ravagii la fete (deja se vede, nu?).
Denisa las-o mai moale... mai odihneste-te si tu. Cate kile ai?
Moni da' ce faci de esti asa ocupata?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput