Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara si de la noi!
Canda La multi ani!

Razvan are febra de ieri. 38 cu 2 sau 3 in fundulet. Nu e mare, dar e cam mofturos. Azi noapte ne-a cam foit, i-am facut de 2 ori frectie. Ziua e vioi, nu-i curge nasul, nu tuseste. SI tocmai acum am si eu o groaza de invatat, am duminica un examen si trag tare pe ultima suta de metri. Noroc ca sotul e in concediu si mai sta el cu Razvan, dar noaptea tot eu il verific de febra. Sper sa-si revina ca eu nu plec singura cu masina la Bucuresti.

Nu stiu daca mai este cineva bolnavior, ca nu prea am loc la calculator de al meu sot care are un joc online si ma innebuneste. Oricum, multa sanatate tuturor.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am ramas fara curent, pe urma nu am avut net....si uite asa pe intuneric am ansamblat Key 1-ul ca am spalat husa, curele, tot.
Oana imi pare rau ca e cu febra razvan. or fi maselutele?doamne ajuta sa nu mai creasca, spor la invatat si bafta la examen.
Cosmi baga vin rosu sa refaci sangele pierdut azi.
Anasebe am vazut si eu, si mie mi-au placut, vroiam sa iau ursuletul din Italia, dar la cat se joaca marco cu plush-urile....
la noi cat mai multe motoare,telecomenzi, unelte de mesterit/construit.
Maraki cum mai e Angelos?cred ca merge spre bine....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

apare si sotul acasa. il astept cu o carafa de vin fiert cu piper/scortisoara/zahar/portocale. si tocana de porc cu couscous. marco avea de vita cu couscous si nu a mancat. In schimb a topit o galusca din supa si o aripioara de pui.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI mult de lucru si windows-ul bulit si pe hardul asta.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova sa-mi spui cum faci cous-cous ca nu am idee.Am o prietena maritata cu turc dar ei nu obisnuiesc sa consume asa ceva. Am vazut ca are la magazinul turcesc si nu stiu cum sa-l prepar Super motorul care l-a primit Marcolino, bine ca-l atrage si se joaca cu astea teleghidate. Angelo are de anul trecut o masina de teren cu care se joaca foarte rar.
Oachi sanatate Razvaniciului speram sa se opreasca aici febra Spor la invatat si bafta la examen!
Moni, cred ca e ceva mai mult
Angelo este super, mare schimbare in bine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Oficial declar ca nu ma mai contrez cu nimeni! Mi.a ajuns prin ce a trecut Angelo si cred ca de la energii negative
Merg sa.i dau sa manance, saracul s-a cam saturat de aceleasi feluri de mancare,totusi e bine ca-i este foame si le consuma.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI CANDA! Cu sanatate, bucurii si noroc!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana- sa stapinitzi sanatosi masina!
Maraki- ma bucur ca e ok Angelos- pofta buna!
Anas- super ca au aparut jucarii de la fisher price- sunt f. faine majoritatea.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Cuscra merci mult, sanatate si voua si pupici
Dati-mi si mie pls site.ul cu poneiul plssssssssss....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Canda, la multi ani si sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Ioana, sa stapaniti sanatosi masinuta, si fara evenimente.
Maraki, ma bucur din suflet ca Angelo e mult mai bine. Pupici.
Pupam toate fetele, burticile, copii, cateii si purceii.
Moni, si eu tot cam asa, fara chef de scris... am sa ma uit la bioritm, de curiozitate, cred ca-s pe -100 cu toate...........

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput