Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Da Anca , asa mi-a iesit la analizele de urina...dar mi-a dat dr. niste ovule si un unguent si acum e mai bine. La mine au fost si mancarimi.

Hai mai ca vreau sa ma distrez si eu putin ...care cont comun???

Ali21+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

A eu nu am avut nici o mancarime sau alt simtom.Doar ca la urocultura mi-a iesit stafilococ.
O sa merg la dr pe 19 , dar sincer nu prea ma incanta antibioticul.

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Hai pupicei doamnelor.Plec acasa .

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ali, trimite-mi pe PM mailul tau sa-ti trimit horoscopul ala ! Nu e un link, e email.....nu te pot ajuta ca nici eu nu stiu parola de la contul comun!
Gravidutelor, multa, multa sanatate si imbracati-va mai grosut! Ingrijiti-va mai mult sa nu mai faceti pacatoasele astea de infectii!
Giova, sa stapanesti sanatoasa telefonul! Sper sa nu mai ai probleme cu el!
Anca, ca sa vezi ce memorie am, tin minte cand a avut Cata infectie urinara in sarcina (asa cum a spus si ea mai devreme) si i-a dat dr.T sa ia Augmentin.......se pare ca e ok!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI CANDA!
Ioana Sa stapaniti sanatosi masina! Si eu mai am putin si o recuperez pe a mea.
Cata Nu am apucat sa te felicit pana acum ca ai reusit la concursul pt post, dar sincere FELICITARI si ma bucur din suflet ca ai reusit.
Maraki E super ca se simte Angelos mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana am avut tel. cumparat din noiembrie anul trecut, doar ca s-a stricat in iulie. sper sa nu mai am probleme cu el.
Acina, Aly sper sa scapati repede de infectie.

m-a sunat soacra. cica talonul lui Marco pt. analizele gratuite a venit la ea. Mi-a zis o prietena ca astia iau adresa din buletin cand eram in maternitate, dar de ce a luat-o a tatalui si nu a mamei? eu atunci aveam buletinul pe adresa mamei mele. in fine....bine ca a ajuns...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ati vazut ca au aparut 3 jucarii de la Fisher Price in limba romana? Mi se pare aproape incredibil ca sunt in limba romana!!! Tibi are catelusul in lb germana dar e super haioos si in romana. Sunt aceleasi cantece si poezii ca in germana...super tar. Mai ca imi vine sa i-l iau si in romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

am avut o zii plina, dimineata m am dus sa mi fac analizele...mai sa mi vina rau cand mi au luat sangeapoi fuga la cursuri dupa aia la servici si o tura la spiridus unde ne am jucat multttt si iar a spus un cuvant nou,,ia caculaaaaa,, ia mi caciulace ma bucura copilul asta m a implinit

canda si multa sanatate

ioana sa stapanesti sanatoasa masina....ce masina ati luat?poate imi dai o idee...firma, dotari , costuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

noi ne am oprit asupra firmei opel...sa vedem ori zafira ori ...am un lapsus aaaaaaaaaaaaa vectra c cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana sa stapaniti sanatosi masina si fara evenimente rutiere Si eu m-am hotarat greu pana am pus mana sa conduc BMW-ul, este imens dar m-am obisnuit acum. Tu daca nu ai carnet, va fi prima masina pe care o vei conduce si iti va fi mult mai usor.
Catalina felicitari pt. examen M-am tinut sa scriu dar eram prea aiurita zilele astea.
Anasebe mi.ar place sa gasesc si eu jucarii in lb. rom
Moni ce ai?

revin...merg sa scot cumparaturile din sacose....a venit Giorgos....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput