Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Oana mersi, e fain rau...
Pisica aceea alba am vazut-o pe laredoute la 50 euro, si aici e 289 roni
. ma gandesc ce pret o avea si poneiul asta in strainatate.acum m-am uitat mai bine si am vazut cat costa
1.700 roni!!!!
Janina e belea bona voastra.cum poate sa-ti zica fetitza cand esti o d-na in carne si oase.macar se intelege bine Carla cu ea?are grija de ea?
merg si eu la tv si sa-i dau lapticul piticului.
pe maine
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
oachi_79 spune:
Parca zicea ANDA ca l-a vazut la vreo 250 de euro. Oricum, mult mai putin.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
LunaNoua spune:
J, e de milioane bona ta !
Ai cautat-o mult ? ![]()
http://community.webshots.com/user/torturi
LunaNoua spune:
Eu am luat ieri o plastelina de la Kaufland, si nu m-am abtinut sa nu i-o desfac. Am vrut sa i-o pastrez pt mos, dar cand am vazut ca se chinuie cu niste resturi de plastelina in toate nuantele de maro ... m-am repezit la plastelina cea noua.
V-o recomand foarte calduros ! Am facut poza cu ambalajul. http://www.dropshots.com/lunanoua2#date/2007-11-14/01:41:34 A fost de la Kaufland , pana in 2 lei. Peste ambalajul acesta era cutiuta transparenta cu multe culori de plastelina. Culoarile sunt foarte vii, la textura este moale si usor de modelat, nu miroase nicicum, si e si tare ieftina. Uite asa arata si continutul: http://www.dropshots.com/lunanoua2#date/2007-11-13/22:32:53
http://community.webshots.com/user/torturi
loren@ spune:
Neata fetele..noi suntem bine, dupa ce ne-am culcat la 8:30..odihnite deh...Ieri am condus chiar bine la plecarea de la serviciu, in conditiile in care va inchipuiti ce trafic este la ora aia!
Bia insista cu "ti-e sete" si imi toarna apa pe git...mai arunca si ea cite un "ce-i asta?"..ma refer la propozitii, ca in cuvinte vorbeste o gramada si nu poceste mai deloc cuvintele..numai daca sunt lungi, desigur, gen maimuta!![]()
In rest nimik nou sub soare..in weekend vreau sa trec si pe la fac sa vad cu ce se maninca si sa-mi procur cartile ca m-am obisnuit sa invat si imi lipseste!
Colega mea i-a cumparat bucataria care sta in masina ca sa nu o duc sus ca sigur i-as da-o inainte de evenimente...am dat comanda de bebelus cu accesorii de la Quelle...si cam atit!
Maraki si Ana S mercic de urari
..Doamne ajuta ca mi-a iesit si mie dupa atita carte!Cum mai e Angelos? Tot pe regim? Tibi mai picteaza?
Monica esti in greva cu scrisul sau ce?
Bia
monica70 spune:
Buna dimineatza.
CATA ti-e urat singurica?
Nu-s in greva,dar m-am apucat serios de lucru (si aici si acasa) ca vreau sa ajung super la zi,sa stau cu cracii in sus de sarbatori si in rest,in pauze, citesc o gramada de chestii interesante de pe net,deci nu mai am timp de scris.Si nici n-am ce scrie interesant.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
loren@ spune:
Bai nasol ca abia atunci stai cu cracii in sus!
Trage tare ca sa scapi..te inteleg...![]()
Bia
acina spune:
Neata si de la mine,
Azi noapte Andrei a fost super agitat.Nu stiu ce a avut.A dormit in patut pana la 2 jum dupa care a inceput s aplanga si sa-mi ceara lapte.L-am luat la noi in pat , s-a foi , rasucit.L-a inghesut pe Dan ca intamplator am facut schimb de locuri .Iar dimineata cand m-am rasucit spre el avea ochii deschisi , a ras la mine si mi-a zis
-Mami late , aseapta.Dupa ce i-am dat laptele, l-am mutat in patutul ui si a adormit.Chiar nu stiu ce o fi avut, i-o fi fost cald, pate il doare gatul.O sa-i zic mamei sa fie atenta azi.
Anca
11 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
loren@ spune:
In drop am pus poze cu bb comandat si cu un tort de care m-am indragostit de nu mai pot dupa el..
Anca poate a avut si Andrei o noapte mai proasta..pupici!
Bia
Giova spune:
Neatza!!!
Pe pitic l-a dus sotul la gradi. cred ca ii era dor...mi-a zis ca asa a fugit la copii...dragul meu!!!
aseara a baut putin lapte
+cereale, cam 150 ml, dar in dim. asta l-a baut pe tot.
Acina si Marco s-a trezit plangand azi noapte, si l-am luat cu noi in pat. cred ca ne pregatim pt. maselute, astfel nu inteleg.
Ce tare e Andrei cum cere el lapticul...scump frumos.
Deea lasa ca merg si eu in Kaufland sa vad de plastilina dintr-aia.
Cata sa vezi ce set misto pt. papusa e pe laredoute, si ieftin...carucior, patut, scoica, geanta si nu mai stiu...toate de la Graco. daca gasesc produsele pun linkul sa-l vezi.
Moni ce sa zic...spor la munca. ceva ai patit tu, ca nu-ti sta in caracter sa nu zici nimic de Diana, nici poze si filmuletze nu ai mai pus.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)