tara mult visata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

Ma intorc in Romania sa mor mai sanatoasa si in floare varstei de stres, infarct, atac cerebral.....etc Sau de oftica pe capra vecinului aia grasa

Ina

si-ti pare corect si echitabil...unii sa stea la soare la +25 si altii la 0 C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by Guestus
da cu cancerul de piele cum a ramas?

Australia are cea mai mare rata de cancer de piele din lume. Dar...cei care sunt in statistici acum si care se trateaza sunt majoritar oameni mai in varsta care si-au petrecut toata viata in soarele australian. Din cauza ca s-au introdus cremele de protectie si din cauza campaniilor foarte agresive de educare a populatiei cazurile noi de imbolnaviri sunt mult mai putine. Acum toata lumea foloseste crema de protectie, la scoala copiii au locuri de joaca acoperite si trebuie obligatoriu sa se dea cu crema si sa poarte palarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

[/quote]

La faza asta ne-ai prins.....ca nu avem creme de soare si nici pularii sau bashti

Ma intorc in Romania sa mor mai sanatoasa si in floare varstei de stres, infarct, atac cerebral.....etc Sau de oftica pe capra vecinului aia grasa

Ina
[/quote]

ce simpatica ai fost !!!
si cat de adevarat e ...

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

of

eu locuiesc intr-un oras mic, e frumos tare, oamenii sunt civilizati, de multe ori mi-am lasat portofelul in cos la cumparaturi, nu mi-a fost furat nimic pana acum, magazia sta descuiata, de multe ori am uitat usile descuiate, multe spatii verzi, liniste, plaja, case foarte ingrijite, etc, dar eu as vrea sa ma intorc in tara mea, stiu ca suna aiurea, dar mi-e dor de ai mei, de obiceiurile nostre, vacantele mi le petrec in Romania, ce sa-i faci, fiecare cu oful lui

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

quote:
Originally posted by b.nica

Acum ca mi-am adus aminte, stau si ma gandesc cum s-ar fi derulat viata mea daca dosarul sotului meu nu ar fi fost refuzat.
uneori suntem atat de aproape sa ne realizam visul si este de ajuns "o vorba buna" a unui coleg si esti impins pe un alt drum in viata;cat de putin trebuie ca destinul sa-ti fie schimbat!
Dar stiti ce este ciudat? Nu stiu daca destinul mi-a fost schimbat in bine sau in rau!

Ai dreptate,poate a stiut D-zeu de ce te pazeste!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Leistra,eu te inteleg.La inceput mi-a fost foarte greu,ma simteam dezradacinata,izolata de tot ce-mi era familiar,dar cu timpul dorul s-a mai potolit si am invatat sa traiesc departe de ai mei si de tara.E adevarat insa ca nici acum nu simt ca as apartine acestui pamant si probabil ca niciodata nu voi fi "integrata" cu adevarat.Dar aici e sotul meu si,daca e sa am un loc numai al meu pe lumea asta,e in bratele lui.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Raluk

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Oare de ce minunatele,paradisiaticele insule din oceane sunt pe vulcani care pot sa erupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Originally posted by b.nica

Oare de ce minunatele,paradisiaticele insule din oceane sunt pe vulcani care pot sa erupa?

Poate pentru ca viata pe acele insule e asa de linishtita si tihnita incat Dzeu s-a gandit taman ca Guestus nu e "corect si echitabil"...
Asa ca le-a dat o grija: daca erupe vulcanu si da cu bombardeaua???

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Sau Santa Monica in California. Plaja aici, la 1 ora jumate zapada iarna, frumos, curat, safe, lume draguta/relaxata, scoli bune.
Cu o slujba buna poti cumpara si un ap.
De vreme aici sa nu ti mai zic, e minunata!

Si mai esti si vecin cu Michael Jackson

Mergi la inceput