tara mult visata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ce ati zice de o tara nelocuita?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Sa nu mai vorbesc de crocodil ce ajunge la 7 m ...hai sa vad cum va aparati in caz de atac ...coltii din poza sint mari cit degetele de la mina lui ghita muresan

http://www.australianfauna.com/saltwatercrocodile.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Guestus ,
Trebuie sa puna serviciile secrete ceva in apa pentru ca in ciuda tuturor pericolelor care pandesc la fiecare pas, australienii sunt mai sanatosi si traiesc mai mult decat locuitorii majoritati tarilor dezvoltate (exceptie fac Suedia si Norvegia parca) si cu 10 ani mai mult decat romanii. Trebuie sa fie o conspiratie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by bird70

Cald, exotic, ocean, munte, partii de schi, oameni relaxati si case accesibile...se cheama Australia .

si eu am auzit ca oamenii sint tare relaxati acolo, si ca cc concedile nu sunt f. scurte ca si in US :)
acolo e de trait:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Stiu ca e groaznic de greu sa pleci si sa te rupi de tot ce ai stiut vreodata ! De familie in primul rand, de prieteni, de casa, de locurile pe care le iubesti.
Dar pe de alta parte tara asta a devenit ceva de rasu plansu ! Pe de alta parte stiu ca orice tara are problemele ei si ca nu le poti vedea daca mergi in concediu o saptamana acolo.
Eu am inceput sa ma gandesc serios la asta de cateva saptamani, pana acum nu ma vedeam in stare sa ma mut in alta parte.
Bird suna asa de bine ce spui tu acolo! .. dar e atat de departe ! Tie nu ti-a fost greu sa te duci acolo ? Serios vorbind, chiar suna interesant.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by Boo
Bird suna asa de bine ce spui tu acolo! .. dar e atat de departe ! Tie nu ti-a fost greu sa te duci acolo ? Serios vorbind, chiar suna interesant.

Departarea e o chestie relativa si poate avea si aspecte pozitive. Nu mi-a fost deloc greu sa plec, viata e scurta si poate fi atat de frumoasa. Am considerat ca merit mult mai mult decat mi se oferea in Romania si ca pot face mult mai mult pentru copiii mei aici. Am gasit aici mult mai mult decat m-am asteptat, oamenii sunt nemaipomeniti, daca ii respecti, te respecta, daca ii iubesti, te iubesc inapoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Boo, exact asta am cautat si eu ! Si am gasit ! In plus, mai doream o tara in care sa nu ma simt emigrant ci sa ma simt integrata.

Pentru mine tara mult visata e Noua Zeelanda ( chiar si Australia, cui ii place mai la caldura ). NZ are cel putin 2000 de ore cu soare pe an, rar e o zi fara soare, chiar si iarna cind e ploios si nicaieri nu esti departe de plaja, cel putin in Auckland, sint cite vrei ! E verde tot timpul anului. In iulie-august-septembrie e sezon de schi la munte, adice la 4 ore cu masina de Auckland de exemplu.

http://www.niwascience.co.nz/edu/resources/climate/overview

guestus: ma faci sa rid: Australia se poate lauda cu 1.2 atacuri mortale pe an !!!! Nici macar 2 pe an !! Si are 27 de mii de km de coasta ! 27 000 !!!

"But the reality is in Australia that the average is still about 1.2 deaths per year over the last 10, 20 or 50 years, and that hasn't increased with the extra use of the water.

"That may be due to overfishing of sharks, and some of those sharks you might have encountered are now no longer in the ocean."

Mr West said the odds of encountering a shark, let alone being bitten or killed by one, were "several million to one", with people more likely to die because of lightning strikes or bee stings.

"It's relatively safe in Australia given that we've got 27,000 kilometres of coastline," he said.

http://www.theage.com.au/news/World/Australia-second-in-shark-attack-risk/2006/02/14/1139679574122.html

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Treaba voastra....doar am zis sa stati la plaja cu ochii in 4 si sa va bagati in apa cu atentie ....

da cu cancerul de piele cum a ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Cred ca probabilitatea sa-ti dea unu in cap sa-ti fure geanta in Romania e mult mai mare decat sa te pape sharchinu in Australia.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Treaba voastra....doar am zis sa stati la plaja cu ochii in 4 si sa va bagati in apa cu atentie ....

da cu cancerul de piele cum a ramas?

La faza asta ne-ai prins.....ca nu avem creme de soare si nici palarii sau bashti

Ma intorc in Romania sa mor mai sanatoasa si in floare varstei de stres, infarct, atac cerebral.....etc Sau de oftica pe capra vecinului aia grasa

Ina

Mergi la inceput