tara mult visata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by bird70

Cald, exotic, ocean, munte, partii de schi, oameni relaxati si case accesibile...se cheama Australia .

Si cum sa facem s-ajungem acolo?
Ca si maine as pleca de-aici!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

tara aceea care o cauti tu se cheama Hawaii, ai si munti si zapada si ocean si plaja, delfini, mult soare, milioane de flori, pasari, lume de treaba, insa o singura diferenta - nimic nu e ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu as vrea sa traiesc in Dubai(UAE) sau in State,NY sau L.A

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

tara de vis eate tara unde te simti ACASA fie ca ii zice Romania, Australia sau Canada

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Initial creeata de Boo

Salut!

Nu stiu daca a mai existat pana acum acest subiect, poate da, asa ca rog moderatorii sa mute subiectul acolo daca am deschis unul degeaba!
Ma tot gandesc in ce tara mi-ar placea sa traiesc .. una in care sa fie cald, asta in mod cert... poate o tara exotica. Sa existe si munti nu foarte departe pentru ca imi place sa schiez Sau sa imi permit sa merg in alta tara in vacanta pentru zapada!
Mi-ar placea sa locuiesc intr-un oras unde sa fie si o plaja, sau macar prin apropiere...
Mi-ar placea o tara unde lumea sa fie mai relaxata si mai calma decat aici, unde am senzatia ca au innebunit cu totii si parca sunt isterici toti...
O tara unde sa pot sa imi permit sa imi iau o casa sau un apartament fara sa imi fac griji ca nu o sa mai pot iesi din casa din cauza creditelor ..
V-ati gandit pana acum unde v-ar placea sa traiti ? Sau daca deja traiti intr-o alta tara decat Romania, poate o descrieti un pic.. cu avantajele si dezavantajele ei.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Ai descris tara in care locuiesc - Noua Zeelanda
Mai putin treaba cu caldura ca nu sunt 365 zile numai de caldura, ploua destul de frecvent iarna. Dar nu ninge..... nu e zapada decat la 300 km de Auckland si in Insula de Sud.
Oamenii sunt amabili si relaxati......viata e linistita si eazy
Venim la 4:30 de la job si o intindem la plaja toata vara

Australia e ok deasemeni.....doar ca eu si baiatul meu suntem alergici la ciupituri de gajganii iar riscul acolo ar fi mai crescut pentru noi. Viata e un pic (foarte un pic) mai ieftina dar societatea parca e mai rece.

Una peste alta......ce vreau sa spun e ca locuri ca acelea de le-ai descris chiar exista. Important e sa ai curaj sa te desprinzi si sa le cauti.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

eu am fost stabilita in cateva tari, am vizitat aproape toata lumea, cum se zice, dar pt mine acasa si tara mult visata e romania.a spus bine cine a zis ca nu stii sa apreciezi un lucru decat in momentul in care il pierzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

eu am fost stabilita in cateva tari, am vizitat aproape toata lumea, cum se zice, dar pt mine acasa si tara mult visata e romania.a spus bine cine a zis ca nu stii sa apreciezi un lucru decat in momentul in care il pierzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Daca esti SANATOS si ai un servici care sa-tzi aduca un venit suficient pt un trai decent - atunci cam orice tzara poate fii "un loc bun de trai"... Depinde daca te potzi adapta sau nu la modul de a fii a celor care traiesc in acea tzara.
In rest - pt o tzara "de vis"... incearca Polinezia Franceza... o insula "paradis" ar fii Bora-Bora...
Nu uita ca TOATE tzarile au probl lor (numai daca nu vrei - atunci nu auzi si nu vezi): saracie, mizerie, droguri & bautura, talhari, criminali, etc...

Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by hristina
Si cum sa facem s-ajungem acolo?
Ca si maine as pleca de-aici!

www.immi.gov.au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune: