Strumfi de iulie-august 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
sheherezada spune:
aylin tarcan atunci va invit pe toate maine dimineata la o cafea.Sper ca ai vazut raspunsul meu despre pikovit.Am inceput sa-l luam la trei luni,cate doi ml pe zi pentru stimularea apetitului si pentru aportul de b-uri,la recomandarea doctoritei de la neurologie.
Luna bafta la examen.
nma multumim 
Sheherezada si
Maia-Iulia
Poze
nma spune:
luna si pitica mea are ochiii caprui su eu sunt topita dupa ei. la alex au fost albastrii pana la 6 luni.
acum despre noi.
dupa o discutie cu anya careia ii trimit o
. am inceput sa o alaptez pe andra. ma asteptam la scandal dar am scapat destul de usor. pitica s-a enervat ca a golit prea repede sanul (ieri dimineata am muls cam 60ml de la amandoi). deci de ieri de la ora 14 pana azi am eliminat doua mese de milupa. abia astept sa scapam de laptele praf si sa fie ca inainte. ma bucur ca nu a refuzat sanul. azi noapte am dormit eu cu ea si a papat doar titi. s-a trezit doar pe la ora 2 si apoi la 5.30. la 6 a mai primit si supliment cam 100 de milupa. m-a cam socat ca in ultima luna nu a prea luat in greutate, iar dupa cateva zile de milupa a ajuns la 6100gr. poate nu e bun cantarul dar se simte si cand o iau in brate.
asi sta numai cu ea desi si alex ma solicita foarte tare ca si lui i-a fost dor.
azi a plecat soacra (a venit sa o ajute pe bona). sper sa ne descurcam. sotul a promis ca va mai dormi si el cu pitica. eu nu prea mai pot sa o tin in brate. din pacate am renuntat la patut si doarme cu mine in pat.
de la spital m-au sunat si au amanat ecoendoscopia pt data de 28. in 26 merg sa ma internez. pacat ca nu am scapat mai repede dar macar pot sa-mi alaptez pitica. sper sa nu se mai intample ceva intre timp.
din pacate si bona mea e suspecta de cancer, testul nu a iesit bine si se va opera si ea la putin timp dupa mine. eu sunt optimista asa ca trecem noi peste toate.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
aylin_tarcan spune:
luna, bafta!
eu am ochii albastri. in rest, fratele meu, parintii mei - caprui, sotul meu, socrii mei - caprui. de aia ma tot intreb...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
monicabo spune:
Buna,
Pe 11 nov am implinit 4 luni, ieri am fost la dr, am facut vaccinul de 4 luni, avem 5,600 kg si 63 cm. In rest, a zis dr ca este bine dezvoltata, si totul este in parametri.
Cu diversificarea, mi-a spus ca discutam luna viitoare, deci la 5 luni. O va cantari, masura si vedem cand incepem exact si cu ce.
Acum o pregatesc sa iesim putin afara, ca vad ca este ceva soare si sa profitam si noi. Altminteri, ne intoarcem pe burtica, scoatem sunete noi de genul "auauaaa", "moaauamauaa" etc...Ii place sa stam de vorba, sa ne jucam...
Nma, bine ai revenit, s-au rezolvat problemele? Am ramas surprinsa cand am citit despre tine. Iti doresc multa sanatate. Cum esti acum? Cum e Andra, cum e cu lapticul, mai ai? Eu sper ca da...
Va salut pe toate!
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
aylin tarcan atunci va invit pe toate maine dimineata la o cafea.Sper ca ai vazut raspunsul meu despre pikovit.Am inceput sa-l luam la trei luni,cate doi ml pe zi pentru stimularea apetitului si pentru aportul de b-uri,la recomandarea doctoritei de la neurologie.
Luna bafta la examen.
nma multumim
Sheherezada siMaia-Iulia
'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."
Poze
shehe, da, merci.
si s-a facut cu intalneala la cafeneala!

broscuta gargarita
fianna spune:
Steluta si toate fetele, va rog sa ma iertati pentru ce voi scrie dar as vrea sa-mi spun si eu parerea. Eu una nu sunt de acord cu "fiecare isi creste copilul cum vrea"! O mama trebuie sa-si creasca copilul cum e mai bine pentru copil, nu pentru ea sau cei din jur. Copilul e al tau doar cat e in burta, apoi e o persoana aparte, cu alte nevoi si probleme. In privinta diversificarii, orice carte de specialitate ai citi recomanda amanarea pana cel mai devreme la 4 luni. Si cartile nu sunt scrise din auzite ci de persoane educate cu ani de cercetare in spate. Principiul asa ne-au crescut pe noi deci asa facem si noi e eronat. Daca toata lumea mergea pe principiul asta ramaneam in epoca de piatra, ca doar a fost indeajuns de buna pt stramosi, de ce sa evoluam la fier?!?!
fianna
Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by fianna
Steluta si toate fetele, va rog sa ma iertati pentru ce voi scrie dar as vrea sa-mi spun si eu parerea. Eu una nu sunt de acord cu "fiecare isi creste copilul cum vrea"! O mama trebuie sa-si creasca copilul cum e mai bine pentru copil, nu pentru ea sau cei din jur. Copilul e al tau doar cat e in burta, apoi e o persoana aparte, cu alte nevoi si probleme. In privinta diversificarii, orice carte de specialitate ai citi recomanda amanarea pana cel mai devreme la 4 luni. Si cartile nu sunt scrise din auzite ci de persoane educate cu ani de cercetare in spate. Principiul asa ne-au crescut pe noi deci asa facem si noi e eronat. Daca toata lumea mergea pe principiul asta ramaneam in epoca de piatra, ca doar a fost indeajuns de buna pt stramosi, de ce sa evoluam la fier?!?!
fiannaMatthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
fianna,
. mi-a placut finalul 
broscuta gargarita
madabout2003 spune:
Gata ne_am intors de la vaccin si nu am plans aproape de loc...nici eu si nici papusica
!
Avem 6150g si 61 de cm la 3 luni si o saptamana! E ok nu? Nu e prea grasuta nu?
Luna bafta la examen!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
fianna spune:
Imi pare rau daca am fost prea agresiva. Ma infurii repede dar trece repede.

pentru toate mamicile!
fianna
Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER