Strumfi de iulie-august 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

De laptele de vaca nu mai zic ca aici iti spune clar ca nu are aportul de vitamine necesar pentru hranirea unui bebelus asa cum zicea si Carmen, nu are calciu de ajuns si in plus e mult prea bogat in grasimi. Aici pana la sase luni nici sa nu puna gura pe el iar de la sase luni ai voie sa-l pui in mancare (ex piure de cartofi) pt bebe insa nu are voie sa-l bea pana la un an.

Fara suparare acum, de pediatrii care recomanda diversificarea devreme in Romania am mai auzit insa sa de pediatru care sa-ti spuna sa dai lapte de vaca la copil de nici trei luni...

Hai ca am sarit in capul ei insa nu imi vine sa cred ca cineva cu studii de pediatrie poate spune asa ceva.

Steluta si userul cu numele Anya pe forumul acesta e pediatru, poate vei dori sa citesti si parerea ei. Iar userul Alina.a a terminat si ea medicina poate iti spune si ea parerea ei, sa intelegi ca nu ne-am adunat aici un grup de nebune care ne infometam copiii.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Aylin eu zic ca raman asa ca sunt de un albastru definit. Cine are ochii albastrii la voi in familie? La noi toata lumea are ochii deschisi in afara de mine, care ii am caprui si fie-mea caprui i-a facut. Dar lasa ca e frumoasa si asa.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
a spus ca a facut testele Papanicolau

Aici, medicul meu mi-a spus ca fac Papanicolau abia la 6 luni de la nastere. Si cum? Samuraii aia au pus diagnostic fara test? Asa, dupa ochi? (si la ce ochi misto ai, Nokole, Dumnezeu ma ierte, dar sigur nu au intrat dr in transa si au indrugat verzi si uscate, asa, numai sa te mai aiba pe la ei?)
Stiam ca trebuie sa ajungi in Iasi. Vino! daca imi spui cand ajungi iti fac eu programare la dr. meu. (E o tipa super. O sa vezi ca va fi bine)

Oana, Stefan si Victor

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Fetelor eu plec la examenul de rezidenta, urati-mi noroc sper sa nu uit iar ceva. Oricum nu prea cred ca il iau ca am uitat tot in doua saptamani, sunt multe procente, ani de retinut si eu nu le am cu numerele. Mai bine o trimiteam pe Jadi sa-l dea in locul meu.

Ma duc totusi sa incerc.

Referitor la intalnirea din ianuarie eu o sa astept sa mi se intoarca pasaportul de la autoritati caci nu-mi gasesc buletinul si daca imi pierd astia pasaportul sa nu dau banii aiurea. Insa in principiu ramane ianuarie spre sfarsit in weekend, nu? Trebuie sa-i fac pasaport si fie-mii.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nikole, ce veste! Nici nu stiu cum sa reactionez... Fii puternica si repeta toate analizele, nu se poate sa fie cancer, mai ales imediat dupa o sarcina. Iar un diagnostic venit de la medici care fac confuzii de genul meningita-mastita... Ia toate analizele de la capat, neaparat! Iti trimit gandul meu bun si-o imbratisare calda, calda de tot. Ma rog sa fie totul bine si sa auzim ca diagnosticul ala a fost infirmat.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna, bafta multa! De baut ne dai cand vii, da?

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Ghinetz: o sa vina candva, dar nu stie cand, nu are inca viza... si uite asa cum i se pun toate in cap.... imi pare tare rau de ea.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
mamicile voastre credeti ca v-au crescut dupa carte sau internet,sau dupa ce spun pediatri?

Steluta, cred ca toate fetele ti-au raspuns cat se poate de frumos. Si au explicat cat se poate de clar de ce sustin ceea ce sustin. Desigur, modul in care decizi sa iti cresti fata e numai responsabilitatea ta. Tu decizi, aici nu facem decat sa schimbam informatii, ca orice decizie luam sa fie in cunostinta de cauza.
Ziceam, initial, ca nu ma bag la comentat, dar mi-ai starnit un waw (v mesajul trecut), iar acum un . Crezi cumva ca "internetul" asta e asa, o entitate in sine, cu pareri personale? Tot pediatri sunt si acei care scriu sfaturi pe aici, sau pe oriunde pe net. Avantaj noi fata de mamele noastre: putem afla mai multe pareri si sa alegem ceea ce se potriveste pentru copilul nostru. Si cand 99% din pediatri (am scazut-o pe nasha ta) recomanda - pe net sau in carti - ceva, parca imi vine sa plec urechea, nu?

Oana, Stefan si Victor

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
toate fetele!
am reusit sa ajung la zi cu acest capitol
anto pompa e manuala dar e foarte buna. chiar face toti banii. o am de la o prietena dar s-ar putea sa imi cumpar si eu una.
carmen si eu fac ciorbele cu smantana ca doar am barbat ardelean. acum o sa trebuiasca sa-mi fac mie separat ca sunt pe regim. poate cu ocazia asta scap si eu de burtica .
deni si andra a avut bubite dar spre norocul nostru e o dermatita de contact asa ca avem mare grija. la baita folosesc un sapun de la a-derma. bine ca nu e atopica. voi ce diagnostic aveti?
andicu nici eu nu am ajunt la gine. mereu a fost cate ceva si am amanat. in schimb am facut un ecograf general sa vad cum stau cu operatia pe interior si nu era vindecata pe la 2 luni. eu pe andra o scot in fiecare zi afara indiferent de vreme. cred ca ii place mai mult pe ploaie.
valen bafta cu diversificarea!
nonna imi pare tare rau pt vestea proasta!
simo drum bun! sa incerci sa mai intri pe la noi ca o sa ne fie dor de tine.
sandrinutza, sheherezada, redai bine ati venit!
dsteluta91 stati bine cu dimensiunile. andra la 3 luni avea 5200 desi la 2 luni a avut 5000gr. noi am ramas tot pe laptic. diversificare pe la 5-6 luni. mai vedem.
de diversificare eu nu spun decat ca alex, baietelul meu era un mancacios ca si pitica ta. am inceput la 4 luni jumate si desi manca tot si ii placea mult avea dureri de burtica. dupa 2 saptamani am renuntat. din pacate atunci nu stiam prea multe si am facut mute greseli. alex manca pana i se facea rau, dar asa nu e bine. trebuia sa fiu atenta mereu sa nu manance prea mult si nici nu prea stiam cat trebuie sa manance. acum are stomacelul foarte sensibil si daca exagereaza cu produse din comert ajungem la perfuzii. si sunt sigura ca eu sunt de vina in mare parte caci ii dadeam lamaie pt sughit si multe altele recomandate de un dr pediatru. e alegerea ta dar eu sincer m-asi gandi de doua ori. pana la urma nu toata lumea greseste si tu ai dreptate.
samadhi Doamne ce veste ne-ai dat! imi pare tare rau. sper din tot sufletul sa nu fie asa. nikole sa sti ca suntem alaturi de tine!

si la noi a nins putin asa ca alex mi-a adus o punga cu zapada sa ne jucam in casa. eu nu am iesit.
de revelion nu mai spun nimic. astept sa scapam de toate apoi vedem noi. eu speram sa mergem la o cabana. poate vom merge totusi la socrii.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

salutam mamicile si strumfii lor!mai intai,vrem sa multumim pt.postarea pozelor noastre pe albumul comun..sa va povestim si despre noi:avem6200gr si 64cm(mai avem 10 zile pana la 4 luni),ne intoarcem pe ambele parti,pana venim pe burtica.zilele trecute,chiar mai avea f.putin Armin si cadea din pat.
in rest,dormim noaptea de la 23 pana dimineata la 6,7,atunci mancam putin tzitzi si mai dormim pana la 9-10.dar in timpul zilei,nu mai dormim mai mult de o jumatate de ora(dupa papa).ne place f.mult sa stam cu manuta in gurita.credeti ca este bine?suzi nu ne place.mi-e frica sa nu se obisnuiasca asa.gata,s-a trezit puiutul!

va pupam!

Mergi la inceput