Strumfi de iulie-august 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

monica am raspuns mai sus. te pup
au venit copiii in casa asa ca merg sa ii culc. cred ca mai intru doar maine

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

bebei vostri cat lapte au baut la 3 luni?

IERTATINA DACA V-AM SUPARAT CU CEVA IN MESAJELE ANTERIOARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

steluta in ultimele 2 capitole s-a discutat despre diversificare,despre riscurile inceperii ei atat de devreme.cum tu esti o mamica responsabila si constincioasa care vrea numai binele copilului ei si nu sta pe net doar ca se plictiseste cand doarme copilul, poti sa citesti si sa-ti formezi o parere proprie si personala asupra cum sa-ti cresti copilul cat mai ok.tot respectul pentru nasa ta,imi cer scuze ca a pierdut congresul care se desfasoara acum in germania despre nutritie pediatrica,ar fi aflat fff multe lucruri noi.daca ar fi participat la chestii de genul asta nu te punea sa-i dai unui copil care inca mai plange de colici(adica il doare burtica din cauza digestiei laptelui...)..daca ii dai biscuiti cu gluten s-ar putea sa-ti dezvolte mai tarziu intoleranta la gluten,user-ul de aici de la noi AndraZ sufera de aceasta boala groaznica,adica nu poate manca nimic cu gluten paste,paine,prajituri,etc...unii copii sunt mai mancaciosi altii nu.daca iti ia cel putin 500g pe luna nu stiu de ce ii dai altceva decat lapte praf?lapte de vaca nici nu mai vorbesc,nu are rost sa mai intru in polemici si pe seama lui pentru ca oricum nasa are dreptate...
alina(anya) help!mai hai pe aici ca ma baga fetele in intrebari de finete si jur ca nici nu mai am unde sa mai citesc desprea asta

incerc o explicatie pt administrarea calciului in laringita:lipsa lui poate da spasm pe musculatura neteda inclusiv laringe=> raguseala.dar pot fi si alte motive pt aparitia laringitei,poate fi virala si trece de la sine

nikole draga mea lasa gandurile rele iubita si scrie pe aici.eu refuz cu desavarsire sa accept ce a scris monika.nu se poate si pana la proba contrarie ar trebui sa incerci sa te linistesti.hai in arad si te trimit in ungaria la clinica unde am nascut eu te cauta ungurii de te zapacesc si vor scoate toate gandurile negre

PS azi mi-am vandut matizul su am plans ca un copil...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

NMA- am vazut pozele cu voi, sunt f.f.f. faine.Mai ales cele de la botez cu micuta voastra!

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

Gata ne_am intors de la vaccin si nu am plans aproape de loc...nici eu si nici papusica !
Avem 6150g si 61 de cm la 3 luni si o saptamana! E ok nu? Nu e prea grasuta nu?
Luna bafta la examen!

MADA mamica de Emily 07/08/07
iubita la nastere ce greutate a avut bebe?
cristina a avut 3300g si a scazut la 2900g ,iar acum are 4600g si a avut 51cm.si acum are 59cm
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Alina- astept si eu sa imi raspunda, avea in plan sa vina in Ro, sa ne intalnim, acum cine stie ce va mai fi, nu as vrea sa se razgandeasca, dar nici in omuletii aia nu ar trebui sa se increada, uite cum i-a dat viata peste cap... Sper sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente si sa revina la noi plina de viata si cu surasul pe buze, asa cum o stim din poze.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Nikole, imi pare rau pentru ce ti se intampla. Stiu prin ce treci si e groaznic. Tatalui meu i s-a dat diagnostic de cancer si intr-o saptamana a imbatranit 5 ani. Apoi s-a dus la alt medic si era doar osteoporoza. Fii optimista si gandeste-te numai la lucruri frumoase si cauta alte pareri. In Romania stiu ca dr. Hudita de la spitalul Cantacuzino e foarte bun si mi se pare ca are si expertiza in cancerul de san.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

ALINA.A

apropo de biscuiti . biscuitii pe care ii dau CRISTINEI nu contin gluten

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, ai dreptate cu sterilizatorul. Chiar nu l-as folosi asa de des cat sa merite investitia.
Nico, ma bucur ca reusesti sa alaptezi in continuare! Sa dea Dumnezeu sa scapi de beleaua asta cu operatia si sa va puteti linisti cu totii...
armin23, felicitari pentru progresele bebelushului tau!
Monica, ce vaccin ati facut la 4 luni? Pe cel gratuit sau ati cumparat voi ceva?
fianna, tot respectul meu!
Mada, sa va fie de bine vaccinul! Sa stii ca de fiecare data cand dau peste postarile tale, mai dau o raita prin fotografiile cu Emily. Tare mi-e draga shmecherutza ta!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

fetele nu mi-ati raspunscatlapte au baut bebeii vostri la 3 luni sau cat lapte trebuie sa bea ?

Mergi la inceput