Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Monica, tot asa, nu ne ajuta nimeni, dar este optinunea mea. Mai mult m-ar enerva decat m-ar ajuta si asta nu pt ca sunt ei de vina ci pt ca asa este firea mea. Dar mi-am intrat in ritm demult.
Daniela, atunci toate laudele merg la Robert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor!4 Maraki sper sa fie mai bine Angelo, bine ca nu facut ceva reactie urata dupa tableta, incearca sa-i faci impachetari cu cearceaf umezit cu apa la temperatura camerei, eu asa i-am scazut febra lui Alain aunci cand a avut reactia aia urata dupa Prorix. Si binenteles incearca sa il hidratezi cu orice vrea el sa bea, apa, lapte nu conteaza, pupici de la noi. Am uitat sa te intreb tu ce lapte ii dai acum sa bea, poate ar trebui sa ii dai ceva fara lactoza pana scapa ca laptele normal ii intretine deranjul intestinal.
Giova aici le zice tagliatelles eu iau paste proaspete ambalate in vid care fierb in 2 min si sunt mult mai gstoase ca pastele uscate. Aveam alta reteta de carbonara cu fisca si sincer am mancat o data in oras si nu mi-a placut deloc, astea in schimb imi plac f mult.
Alina si pupici lui Ayan.
Moni eu una chiar nu ma abtin sa nu dau un cadou, pupici Dianei si o duminica placuta in continuare.
Alain se joaca cu tati au legat de o masina telecomandata mare un avion si o remorca si acum le poarta prin casa de imi vuieste capul au niste idei de joaca cum sincer mie nu mi-ar trece prin cap intr-o suta de ani. Alain mananca mai bine acum, sper sa nu auda ca il laud si sa se schimbe, cu conditia sa poata manca singur, a fost si simpatic pe la 11 ca imi pregatisem mie o farfurie cu niste aperitive si a venit si mi-a luat-o zicand melsiiiiii si s-a pus pe fotoliu cu ea in brate. Asa ma bucur ca mai mananca cate ceva ca eram chiar ingrijorata.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

March Ana de Franta ne-a dat reteta. si eu am zis ca e putin unt, vroiam sa bag tot pachetul, noroc ca am citit inca o data reteta. sper sa se intareasca cioco a ta.
Alina ultimele galuste din gris au iesit super bune, asta dupa ce cu o zi inate erau beton. incerci de mai multe ori si iti vor iesi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

quote:
Originally posted by marchplayer

In reteta aia de ciocolata, pe care nu stiu foarte clar cine v-a dat-o mie mi se pare ca are prea putin unt, la 500gr lapte doar 100gr unt. Am facut si eu acum, astept sa se intareasca, am pus-o pe blatul de la bucatarie....
Alina, pupici! Multumesc, daca e sa ma iau dupa ce fel ii ies animalele lui Robert eu sunt super talentata

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Alina, ce ai inteles tu din mesajul asta ma?? Lui Robert ii ies nasoaleeeeeeeeee rau!!!

Mergi la inceput

quote:

quote:

In reteta aia de ciocolata, pe care nu stiu foarte clar cine v-a dat-o mie mi se pare ca are prea putin unt, la 500gr lapte doar 100gr unt. Am facut si eu acum, astept sa se intareasca, am pus-o pe blatul de la bucatarie....
Alina, pupici! Multumesc, daca e sa ma iau dupa ce fel ii ies animalele lui Robert eu sunt super talentata

Alina, ce ai inteles tu din mesajul asta ma?? Lui Robert ii ies nasoaleeeeeeeeee rau!!!

Am inteles ca le face Robert! Sunt cu un ochii la pc si gandul la bucatarie!
Hai ca acum am inteles bine!

Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana e intruna cu un deget in nas.Aveti vreo idee de ce? Odata i-am pus ser si a iesit un muculetz,dar ea e cam tot timpul asa de-o vreme

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia stiu pastele proaspete. sunt cele mai bune, si noi luam dintr-alea in Italia. anul trecut cand am fost chiar mi-am adus pt. o portie.
Ma bucur ca si-a revenit alain cu mancarea.eu ii dau niste iaurt acum, nu mai am chef sa-i prepar nimic, si a mancat asa de bine la pranz....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Moni, si Ayan a avut o perioada cu degetul in nas Cred ca este o etapa. Nu cred ca are legatura cu mucisorii.

Mergi la inceput

Ce sa va zic a mancat Diana doar 4 linguri de cartofi piure si carne de pui,dupa care n-a mai vrut,ca m-a vazut pe mine cu supa, asa ca a mancat supa cu galuste o farfurioara.Morcovi nu i-a mai dat mami, ca cica a mancat o multime aseara la ea.Noa si?

Mergi la inceput

SILVI super se joaca baietii tai,as vrea eu sa aiba Ghitza asa imaginatie.El in afara de jucat "calu",gadilat,bazait,ridicat strumfa pana in tavan,dat cu hinta si facut pe bau-bau-ul mai putin

Mergi la inceput