Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA mersi de raspunsul cu degetul bagat in nas,deci o fi nuamai asa aiurea...
Eu bag conta,Diana cu mami rad in hohote in dormitor,iar husbndu' spala vasele si pune lucrurile la loc pe-acolo

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova bine e de voi ca nu aveti pb cu mancarea, pupicei blondinului.
Moni la ce prost imi merge netul nu am gasit emoticsul cu rad de pa prapadesc dar asta am facut citind postarea ta Ghita e oricum tata eroin orice ai zice tu. Baietii au avansat c jocul, acum masina trage o casuta cu personajele disney Jean se chinuie a le faca si Alain le desface in 5 min emortal ce reactii are piticul ii place numai sa desfaca si sa strice, cred ca e etapa.
Despre degete in nas ce sa va zic ca si la noi sunt la moda, Alain si le gaba pe amandoua da daca nu sunt pe faza ma trezesc si eu cu degetele in nas si imi zice naciu cred ca le place sa faca asta pentru ca pot eo descoperire noua.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

SILVI am inteles,deci tre' sa ma bucur ca inca nu sta prin casa cu degetul in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bonsoir, fetelor!

Azi am fost aproape toata ziulica la socri la masa. Si-au sarbatorit 39 de ani de casnicie si am fost noi + cumnata-mea cu familia. Fetele s-au jucat cu verisoara lor non-stop si au adormit pe drumul spre casa.

Am intrat sa vad ce face Angelos. Maraki, m-am speriat de chestia cu pastila, sper din suflet ca-i totul ok.
Eu tare ma minunez ca si acum face febra si totusi nu a primit antibiotic. A cata zi este cu febra? Acum cum se mai simte?

Ma duc sa le pun niste desene animate... si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ioana are musafiri doua fetite, una de 10 ani si alta de 11 ani. Se joaca foarte frumos cu ea. Sunt asa de linistite...dar au im,prastiat o gramada de jucarii pe aici ca se joaca de-a mamele iar Ioana este copilul pe care il duc la gradinita.
Nu-mi place ciocolata pe care am facut-o. Este nasoala din cauza laptelui praf care in loc sa se topeasca a ramas un pic granulos. mai bine ma duceam si luam o Milka si stateam cuminte.
Silvi, bune pastele carbonara, o sa fac si eu curand ca mi-ai facut pofta. paste o sa folosesc uscate ca proaspete nu am de unde sa cumpar iar de facut eu..no way Imi place cum iti zice tie Alain mesi si se serveste singur. Ioana daca pun masa, chiar daca nu este pentru ea se aseaza si ea repede si striga cat poate a maaasaaaa.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni si marco a fost cu degetul in nas o perioada. asa ca stai linistita, isi revine ea.
Dana ma bucur ca ati avut o duminica frumoasa in familie.
March nu ai dat prin sita laptele praf?
Silvi al tau e cu mesiiii, al meu e cu pim. orice imi da mie sau altei persoane zice"pim"(poftim). si Ingrid s-a mirat de el. am baiat respectuos, de mic.

a mancat 200 gr. de branzica cu fructe, nu de la danone. si acum deseneaza.
am mers sa spal vasele si el se urca pe ta-su' care a adormit pe covor, sa-l trezeasca.

a nins la munte, la Paltinis 20 cm stratul de zapada. vai ca de abia asteptam sa mergem dupa Craciun.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Noi la capitolul politeze stagnam la PADON,uneori cu complerarea NU POCU (la ragait desigur )
In rest, e curioasa foc,cum s-a trezit a si vazut multivitaminele mele pe birou si m-a intrebat CE-AI ACOLO? Sa vedeti cand o incepe cu DE CE-UL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

nu pot sta mult, am intrat special sa va spun, pentru cele interesate, ca pe HBO este filmul " THE CARS" . mai sunt cam 45 minute.asa ca puneti spiridusii la tv ca sigur le va placea. noi suntem...extaziati.

aaaa, si in real este oferta la la trenulet de lemn - 35 lei, cu 20 piese care se dezmembreaza s ei trebuie sa-l refaca la loc.

poate intru mai tarziu sa va mai zicem d enoi ce nazbatii am mai facut.

pup mamici si spiridusi.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

GIO poate ninge si la noi ca s-a facut frig raaau si ploua marunt ... brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da mai, e Cears pe HBO, dar marco nu e interesat.
in schimb a facut kk in body, caci pampers nu ave. asa ca l-am bagat direct la baita. i s-a mai dus si de pe maini verdele, dar tot se mai vede.
Moni bine-ar fi sa ninga, dar nu prea cred.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput