Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi ALINA, dar nu vrea sa manance,tot Nu si Nu,cand am intrebat-o asa ca o mai las.A stat pe olitza si n-a facut nimic,doar s-a jucat cu LALALA - adica laptopul ala muzical si pe juma s-a spalat e dinti.Noroc ca tocmai a aparut taica-su,taman cand intreba de el si zicea Diana ca il papa lupu si goanga ca e noapte
GIO am vazut pe net carioci care cica nu pateaza.
Deja ma streseaza sa pun PATLA

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Monica, il prefera pe ghita sau pe tine?AM luat eu carioci care cica nu pateaza si crede-ma ca pateaza!
Giova, parca te si vad plimbandu-te cu tramvaiul!Eu trenulet inca nu i-am luat, de-aia te intrebam de unde este cel pe care l-am vazut in filmuletul tau din drop. Pare pt varsta lor. S-ar putea sa ii placa mult, neaparat ii cumpar.

Mergi la inceput

ALINA ma prefera pe mine,dar cand nu e Ghitza acasa tot inreaba de el ,UNDE TATI? Si azi cand a luat-o de la buni s-a smiorcait dupa ea un pic.
Uitati ce vizionam noi acum:
http://uk.youtube.com/watch?v=kydJXTSGtxs
Sunt o droaie acolo,faine

Mergi la inceput

A venit mamiii ! Numai bine,s-a dus cu ea in bucatarie sa manance ceva. Supa a mancat cica la ei,deci incearca sa ii dea felul doi .
La Antena1 canta Hrusca,ce dor mi-era de el ...
Apropo GIO,mi-au iesit super galustele azi si fara sa fac probe,doar dupa ochi

Mergi la inceput

Misto! Si noi ne tot uitam in youtube. Ii plac alea cu gummy bear mult!

Mergi la inceput

Eu m-am uitat putin la Columbei, mama ce a crescut fetita, e frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina nu mai retin, dar cred ca de la 18 luni e trenuletul.
Moni unde sunt cariocile alea? eu i-am luat de la Ikea, cu 2 varfuri:unul scrie, altul stampileaza. asa ca ce e pe mainile lui.....si suzeta e toata verde, si pe limba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

ALINA pe tine nu te mai ajuta ai tai sau socrii? Sau tot asa numai singurei vreti sa fiti ca mai demult,fara ajutoare? Si Dianei ii place si Gumy ala,OLETZU ii zice ea.
Tot a zis ca vrea ATA PATLA (sau CHEIPATA mai zice) si am dat de un videoclip al ei in care era un peisaj montan si un rau si Diana repede: NU PUNE MUNDE APA ! Atata poate comenta ca ma dispera
Iar mi-e foame,merg sa bag si eu niste supa (tura a doua )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

In reteta aia de ciocolata, pe care nu stiu foarte clar cine v-a dat-o mie mi se pare ca are prea putin unt, la 500gr lapte doar 100gr unt. Am facut si eu acum, astept sa se intareasca, am pus-o pe blatul de la bucatarie....
Alina, pupici! Multumesc, daca e sa ma iau dupa ce fel ii ies animalele lui Robert eu sunt super talentata

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Eu i-am luat chiar ieri carioci care cica se spala numai cu apa si imediat, dar de unde!
Galustile nu mi-au iesit niciodata, am renuntat sa mai fac.Cand sunt beton cand se destrama in toata oala.

Mergi la inceput