Romanu' si mobilu'

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

In Vanuatu suflam in melci pe malul Oceanului ; cu noroc, cei din insula vecina ne aud ... iar daca nu, inseamna ca nu este necesar sa ne auda

Si, ca sa nu intrebi iti spun acum: evit sa ma uit la tembelizor . Pe orice post, cu exceptia pachetului Discovery

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pe discovery arata exercitii kegel ptr constipatie?,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

La noi pe Discovery ne-au saturat cu niste indivizi mustaciosi care umbla pe motociclete.sinistra alternativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Depinde ce pachet ai!... (off topic)

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Pe discovery arata exercitii kegel ptr constipatie?,
A

Pentru constipatie in Vanuatu (deci nu pe Discovery ) se recomanda a se rontai zilnic, cu placere 3 – 4 prune uscate la fum.....

Sanatate tuturor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Darael tu trebuie sa fi fericit:nu ai prost crescuti care iti tipa in ureche ce sa dea copilul la pisica,nu ai blocaje in trafic,nu ai strada sapata pe jumatate de nu poti sa circuli cu masina,nu ai la TV o avocata disparuta pe care o cauta in nestire OTV-ul de 2 luni...
crede-ma, poti sa fi si constipat, atata timp cat esti departe de Romanica.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b.nica

Darael tu trebuie sa fi fericit:...

Eu sunt Fericit Non-Stop !
Dar sa nu spui la nimeni – am auzit ca vor sa impoziteze si Fericirea cu 16%

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by b.nica

La noi pe Discovery ne-au saturat cu niste indivizi mustaciosi care umbla pe motociclete.sinistra alternativa.

wooow!!! Ii iubesc pe mustaciosii care umbla pe motociclete!
Da' nu numai ca umbla pe motociclete si-s mustaciosi, da' sunt si tatuati si au si muschi. Iti dai seama, mai bnica!!!! :-)))) Suuupeeer!!!!
La otv inca nu ma uit (probabil nu s-a vorbit suficient de mult la mobil, in apropierea mea :-)))), da' dau scris aicea ca, daca aduce motociclisti tatuati si acolo, io ma uit .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Sunt mai curioasa decat chifteaua
ce e frate OTV ul asta? ca peste tot se aduce in discutie
emit si pe net? vreau sa-mi fac si io o parere.....ma simt excluse din multe subiecte

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Singurul loc unde e normal sa inchizi telefonul e acolo unde sunt afise sa il inchizi. In rest, pe mut ca e suficient.

Pe mine nu ma deranjeaza cei care vorbesc la telefon daca nu urla si daca subiectul e decent. N-au decat sa spuna si reteta pentru tocanita, ar putea vorbi acelasi subiect cu un partener de calatorie.

Imi amintesc de o tanara duduie (ca la vreo 16 ani), agitata rau in statie la tramvai vorbind cu "el" si intrebandu-l repetat pe unde umbla si de ce nu-i raspunde. Mi-a parut rau de saraca de ea ca se chinuia asa in relatia respectiva.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput