Romanu' si mobilu'
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Clover, si atunci daca duduia nu ar fi avut telefon pentru control nu ar fi fost mai fericita?
Mie mi-e dor de gastile pe care le aveam si umblam prin oras cu totii si radeam impreuna si ne distram.
Acum ma uit la ei. Umbla in gasca, dar separat pentru ca fiecare are telefonul la ureche, nu cumva sa piarda ceva interesant.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
april spune:
quote:
Originally posted by ina_nz
Sunt mai curioasa decat chifteaua
ce e frate OTV ul asta? ca peste tot se aduce in discutie
emit si pe net? vreau sa-mi fac si io o parere.....ma simt excluse din multe subiecte
Ina
...mai bine NU.
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Andrada
Naty spune:
Eu sunt dintre acele persoane care trebuie s afie conectate 24/24 la clienti/firma. De multe ori imi suna telefonul pentru probleme ultra urgente asa ca nu pot sa il inchid sau sa nu raspund. E drept ca nu circul cu transportul in comun dar va spun sincer ca tot timpul cand sunt intr-un taxi (si ma plimb cel putin o data pe zi cu taxiul) vorbesc la telefon. Pe langa ca raspund la apeluri, mai si dau telefoaae fiindca e unul dintre putinele momente cand pot vorbi linistita.
Cu toate astea, cred ca m-ar deranja sa aud conversatiile private ale tovarasilor de calatorie, purtate de cele mai multe ori pe un ton ridicat. Imi amintesc din perioada cand inca circulam cu RATB-ul ce ma enerveau converstaiile purtate cu glas tare in autobuz intre calatori.
Off topic LONA, exista un asemenea telefon cu doua cartele, are barbatu-miu. Nu e nici o firma cunoscuta, o chinezarie ceva dar merge super. Si intr-adevar poti folosi cartela de Orange si Vodafone concomitent.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andabrro spune:
pai achizitionati un "scrambler" (http://gizmodo.com/gadgets/jammers/palm+sized-cellphone-jammer-gives-public-gabbers-the-smackdown-304359.php) si rugaciuni la al de sus sa nu se prinda vreun "vorbaret" de ce i-a murit scula instantaneu si de-odata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
quote:
Originally posted by helbi
Sa stii ca fenomenul se intimpla nu numai in RO, ci si pe aici si chiar f frecvent. Sa vezi copii de la clasaa 5-a in sus in tramvai sau in bus.....cum vb la telefon, cum isi fac poze, cum asculta muzica de parca ar fi singuri in tramvai. Apoi, nu mai tarziu de vineri pe la 18,50 era unul care dadea un intreg raport la telefon, folosindu-si castile, ca, la cit vorbea probabil ca aflase cit e de daunator telefonul mmobil. M-am si speriat initial cind l-am auzit vb asa de tare. In plus, gesticula si era intr-un du-te vino in tramvai, sa-l vada lumea cit de important e. Si era neamtz!
Asa ca..........poate modifici titlul
Andreia
Asta am vrut sa scriu si eu, cred ca nu exista trecator fara mobil aici!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Lona spune:
quote:
Originally posted by Naty
Eu sunt dintre acele persoane care trebuie s afie conectate 24/24 la clienti/firma. De multe ori imi suna telefonul pentru probleme ultra urgente asa ca nu pot sa il inchid sau sa nu raspund. E drept ca nu circul cu transportul in comun dar va spun sincer ca tot timpul cand sunt intr-un taxi (si ma plimb cel putin o data pe zi cu taxiul) vorbesc la telefon. Pe langa ca raspund la apeluri, mai si dau telefoaae fiindca e unul dintre putinele momente cand pot vorbi linistita.
Cu toate astea, cred ca m-ar deranja sa aud conversatiile private ale tovarasilor de calatorie, purtate de cele mai multe ori pe un ton ridicat. Imi amintesc din perioada cand inca circulam cu RATB-ul ce ma enerveau converstaiile purtate cu glas tare in autobuz intre calatori.
Off topic LONA, exista un asemenea telefon cu doua cartele, are barbatu-miu. Nu e nici o firma cunoscuta, o chinezarie ceva dar merge super. Si intr-adevar poti folosi cartela de Orange si Vodafone concomitent.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de mierewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Multumesc mult, o sa caut!! M-ar scuti de multe!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
deocamdata eu nu vb in metrambustroleu la mobil. dar nici nu ma deranjeaza sa vb altii. pentru ca ii inteleg, in primul rand, pentru ca dak mergi zilnic 2 ore cu tr in comun asta inseamna ca 10% din timpul tau e mort, traiesti degeaba, pentru ca nu poti citi o carte/ziar ca nu mai incape in aglomeratie.
in fond, in metrambustroleu esti atat de intim cu ceilalti incat stai cu epiderma lipita de a lor, asa ca nu vad dc sa nu-i faci partasi la viata ta , macar sa stii o chestie.
cand ma voi intoarce la servici, voi petrece in tr in comun aprox 3 ore zilnic. probabil copiii mei vor dormi cand ajung eu acasa. si da, trebuie sa stiu ce fac, ce au facut si lucruri marunte si nesemnificative pt. ceilalti, dar care pt mine inseamna enorm. sau mi voi rezolva alte probleme, ca attunci cand ajung acasa sa stau cu copiii, nu sa ma conversez la telefon. asta e, tre sa ne acceptam unii pe altii
PS: politetea inseamna si sa ignori cu desavarsire conversatiile persoanelor pe care nu le cunosti, indiferent de modul in care sunt purtate. nu-i asa de greu, nici macar nu necesita exercitiu. si atunci nici nu te-ar deranja conversatiile telefonice purtate de colegul de bara din tramvai.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by corap
politetea inseamna si sa ignori cu desavarsire conversatiile persoanelor pe care nu le cunosti, indiferent de modul in care sunt purtate. nu-i asa de greu, nici macar nu necesita exercitiu. si atunci nici nu te-ar deranja conversatiile telefonice purtate de colegul de bara din tramvai.
Altfel spus, parafrazand Biblia, daca vecinul de bara te plesneste peste o ureche cu vreo suta de decibeli intoarce-i si cealalta ureche.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
vecinul de bara poa' sa te plezneasca si cu sacosa, nu numa' cu decibelu'.
poti sa-ti pui antifoane la urechi, daca tii neaparat. si un glob de sticla sa nu te atinga nimeni
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
buggy spune:
Si eu sunt foarte legata de telefonul mobil. De ex chiar in acest moment vorbesc la telefon cu unul din oamenii mei. M-am obisnuit chiar sa fac mai multe lucruri deodata in timp ce vorbesc la telefon..ce sa facem traim secolul vitezei luminii ce sa mai...Sigur ca incerc sa nu deranjez pe nimeni atunci cand vorbesc (nici nu imi place sa fiu ascultata de toata lumea), dar vorbesc enorm de mult oriunde cu exceptia locurilor unde in mod evident nu se vorbeste (cum ar fi biserica, teatru, film, avion etc.) Si eu fac parte dintre persoanele care 24/24 sunt legata de afacere, clienti, oamenii cu care lucrez.
Din acest motiv telefonul meu trebuie sa fie super, mega performant ( odata pt ca tot sunt atat de legata de el si a doua oara pentru ca am nevoie de un maxim de tehnologie ) . E ca si cum as umbla la mine cu un mini computer, am toate programele din Windows, am internet, GPS, MP3, 3G , aparat foto si video si e bineinteles sincronizat la computer. Si daca vreti sa stiti...uneori va citesc chiar de pe telefon atunci cand am un moment liber
Parerea mea e ca nu telefonul mobil este problema romanilor ci proasta lor educatie in general care se manifesta in toate conditiile, nu doar intr-o discutie telefonica in public.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro